Mar-Apr (204) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

yasmi merge si panadolul...si cred ca 5ml sau parca 7,5 ...intreaba si farmacista
lui bb mic ii poti da 1-2 pic de vit c naturala
si un capacel de granul de oscilo....capacel zic de cel catre inchide tubul de oscilo....eu astea le-am notat de la prietena mea din belgia...am zis in caz ca am nevoie pt bb....si ea ei fetita a racit cum a adus-o acasa ca mai are 2 la gradi....si asa a fost statuita de pediatra ei....ca si o imunizare...dar si cand avea mucisori
sper sa ju raciti cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

off deea..sa inteleg ca si stef a avut aceeasi problema ? si asa ati dus-o ? fara sa primesti vreun diagnostic ?
eu nu pot sa-ti dau vreun sfat, ai mei amandoi sunt mancaciosi..dar logic ar fi ca ceva o supara de nu papa, nu plange asa fara motiv..mai ales ca zici ca uneori papa fara probleme..
te-ai uitat sa nu aiba ceva pring gurita sa o supere ? vreo bubita ceva ? daca nu, raman durerile de burtica ..
poate n-ar strica sa mergi cu ea intr-un spital la un control..banuiesc ca ar fi mai bine decat la pediatrul ei..
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Deea dar de ce nu ii schimbi laptele, nu ii da HA daca crezi ca nu are intoleranta, oricum banuiesc ca ar trebui sa vomite sau sa ii apara unele pete daca ar avea...schimba-i pur si simplu formula.
In alta ordine de idei, dati-mi si mie careva un PM cu un nr de t
el sa va anunt daca fac vre-o surpriza zilele astea va rog...

37+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

ALINA06:La 9 fara 10 s-a nascut Luca,3300 gr,nota 9,a plans tare frumos!!!

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

da yasmi, si eu tot asta i-am dat lui bb mic, oscilo si cate 2 pic de vit c naturala direct in gurita si ser in nasuc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Bravo Alina06!!!!!!!!!

Bine ai venit Luca Marian!!!!!

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

ALINA06:La 9 fara 10 s-a nascut Luca,3300 gr,nota 9,a plans tare frumos!!!

38+ David

felicitari alina sa traiasca bebe Luca, sa et faci mare si curajos ca tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Felicitari Alina!!!
un bebe mancacios si somnoros iti doresc sa fie luca!!!!

da miki aceeasi problema am avut-o si cu stefy....aceeasi imagine...cu laptele care i se scurge din gurita...nu il inghiteza ...si tot i l-am schimbat....
am fost 2 s la fostul spital emilia irza, nu stiu cum ii zice acum ceva cu alfred parca....
la prof gherghina....m-am dus bou si am plecat vaca sa zic asa dupa 2s de investigatii...dar ce investigatii din varful degetelor pana in varfurl celui mai lung fir de par si la final....perfect normal din punct de vedrere clinic ...asa are ea metabolisnmul....sau mostenire genetica....acum si eu tot prost am mancat .....dar sincer e tare dureros

sa vad ce zice dr.acum ca este si pediatru....

ma duc sa calc sa mai imi alung gandurile astea
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Felicitari Alina .... Felicitari din suflet!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

miki vitamina c naturala se gaseste la farmacie ...sau cum?

Fetitei mele i se cojejte finut asa...pielicica de pe maini.
Ai sau aveti idee din ce cauza? Am dat-o cu crema de galbenele, dar vad ca din nou se cojeste...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput