Mar-Apr (204) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Mayane spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi mayane multumim. din pacate de cate ori am intrat/intrat ceva doar tunde si simo imi raspundeau :(mamica implinita de fetita si baietel |
N-o lua personal. Acum am mai crescut si noi, au mai crescut si bebeii, suntem mai vorbarete
). Oricum, cand va e dor de noi, va asteptam cu drag."Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
roxy_s spune:
bb_yasmi multumesc de raspuns. deci pot sa pun un pliculet la 100 ml. am vazut si eu ca este cam dulce dar stii ce l-a baut? cred ca-i place asa dulce ca a supt biberonul![]()
si pana cum nu-l vroia deloc. ceaiul asta nu constipa, nu?

catank este normal sa i se tot cojeasca manutele, piciorusele jos la talpica, ei cica se mai curata dupa nastere. si la a mea i se cojeau putin. apoi trece, nu insista atat de tare sa o tot dai cu ceva. este posibil sa-i apara cojite si in caput. hai ca ai intrat si tu in discutiile despre bebei
![]()

deea imi pare rau ca aveti probleme cu lapticul, cu papatul. nu stiu ce sfat sa-ti dau dar daca zici ca si stefy a fost la fel.... inseamna ca nu a fost nimic grav, nu? totusi mergi la un pediatru sau la spital cum au zis fetele, macar sa o vada un doctor si sa te linisteasca si pe tine. poate trebuie schuimbat laptele.

eu cred totusi ca-s colici, cum zice si alina.n asa mai facea si a mea cand o durea burtica tare si avea gaze, nici nu putea manca, ca lumea si o lasam putin si ii dadeam cand se calma.
ally ce puiut cuminte ai tu. auzi la ea mananca si doarme. stai ca mai incolo o sa se schimbe placa![]()
![]()
ce repede ai scapat si tu de kg

lalely ce frumoasa este mobila , s-o foloseasca bebe sanatos

happiness tu de unde ti-ai pus floricelele , inimioara si celelalte semne la nume? ca vreau si euuuu![]()
am intrebat-o si pe strumphitza dar cred ca n-a vazut mesajul.

simona la biserica poti merge si dupa 40 de zile, nu neaparat fix la 40. sa nu mergi inainte de 40 de zile dar dupa n-are nimic.

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
madutza asa des face caca al tau? a mea face de 3-4 ori pe zi.

bb_yasmi tu de cate ori ii dai alinan-ul? eu i-as da de 3 ori pe zi. asta este natural 100% oare? sau mai are si alte porcarii?

antguess spune:
ma duc si eu azi la auchan sa ii iau Evelinnei alinan...e chiar bun fetelor?
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
roxy_s spune:
am pus poze proaspete de azi

roxy_s spune:
stefy cunoastem problema cu colcii. ![]()
![]()
catank pai n-ai pus poze? sau nu le vad eu?

roxy_s spune:
strumphitza ieri n-am intrat ca am dormit toata ziua cu bebelina, asa obosita eram. mai are si colici si am observat ca o iau la aceeasi ora seara la 20-20.30. mai are si ziua dar nu tare.
bine ca a venit moasa si te-a vazut. urmezi tratamentul si ai grija cu taietura aia ca este naspa.

ma bucur ca merge bine Colief-ul la voi.
roxy_s spune:
simona iti tinem pumnii la doctor sa fie bine. te asteptam cu vesti

roxy_s spune:
antguess nu neaparat trebuie sa ia 1 kg intr-o luna , trebuie minim 700gr. daca ia minimul asta este perfect. asa ca nu-ti fa griji.

lalely este normal sa-ti faci o mie de ganduri, dar toate trebuie sa fie pozitive si frumoase. gandeste-te ca maine o sa-ti tii bebelusul mult asteptat in brate

scrish spune:
roxy ce a crescut anastasia
de abia astept sa scoata si luca limbuta la mine si sa faca falcute
nu de alta, dar sa am ce smotoci toata ziua![]()
![]()

Mami fericita de Luca Andrei