Mar-Apr (204) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Deea99 spune:
mada eu in sarcina am luat magneziu cu b6 din ala romanesc...de 16 lei cutia....si cand am inceput sa-l iau am comparat doza din pastila cu doza care exista ai intr-un elevit...
acum nu stiu ce sa zic..dar cum elevitul e recomandat si dupa nastere eeu zic ca poti lua
pisuc eu ii sterg nasul si okii...nasul e inca fornait la o nara...okii s-au mai limpezit ....dar si daca nu aveam probleme alergoloaga lui stefy mi-a zis ca e indicat sa ii dau cu apa de mare si seara si dimi..ca o toaleta nazala sa nu se dezvolte brontozarii pe acolo
s-a treziti scartaetoarea...am fugit..
speranta2008 spune:
buna
pentru secretiile de la ochi, dati cu lapte de tzatzi. noi asa am scapat...am pus compresa cu laptic..in cateva zile am scapat de secretie...
felicitari noilor mamici...
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu"
+39
(Matei19:26)
stefyapost spune:
pupicuti dulci si de la mine(iar cu intarziere,dar incerc
)...ma tot chinui sa tin pasul cu voi,dr imi e greu....puiutul nu ne lasa sa dormim noaptea deloc si asa dorm toata ziua cand o ia socrela(love her) la ea si are grija e...ma trezesc doar sa ii dau tatonc ....azi am zacut in pat pana la 4 amiaza ...m-am culcat la 7.30 insa...si 'filmul' asta se intampla destul de des...burticuta nu o lasa sa doarma
...am incercat si ceai si masaj cu ulei de masline si picaturi,dar nimic nu merge...cred ca toate astea-s doar mituri,nimic nu functioneaza...sper sa treaca cat mai repede ca se chinuie si puiutul si noi......
cand nu ma tine ocupata puiuta incerc sa mai fac si eu cate ceva in casa...
vreau sa felicit iar noile mamicute si sa urez bun venit puiutilor minunati 

cea mai fericita
de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia
ioanna16 spune:
catank - hai ca incerc eu sa creez albumul
37 +
AMR MAXIM 14 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
catank - hai ca am reusit;se numeste exact ca nick-ul tau; sa incerci tu sa pui poze acum
speranta, stefyapost - ma bucur ca ne mai vizitati

37 +
AMR MAXIM 14 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
antguess 
ma bucur ca Evelinne este cumintica si ca deja v-ati format o rutina; poate reusesti si tu sa te mai reglezi cu lapticul.
strumph - ce mai faci? sper ca mai bine si ca Sophia este bine si ea
37 +
AMR MAXIM 14 ZILE !!!
strumphitza spune:
Buna seara mamici si burtici(cele cateva care ati mai ramas
)
Am trecut sa va salut si sa o felicit pe Alina06 
si sa ii urez bun venit lui Luca Marian!!!

Noi suntem cat de cat ok, ne intram in ritm, se pare ca picaturile astea de i le dau nu numai ca sunt scumpe ca naiba dar sunt si bune
putem si noi sa dormim mai bine noaptea fara sa facem mult scandal
Azi a fost moasa sa ne vada , ne-a cantarit, ne-a analizat si intors pe toate partile, incusiv pe mami, care se pare ca are o infectie la episiotomie si maine dimineata trebuie sa ma duc la doctorul meu de familie sa imi dea antibiotice. M-a "certat" ca ii dau suzeta si ca folosesc protectii de silicon pentru mamelon, dar Doamne iarta-ma daca nu as folosi astea chiar ca as fi rana si carnie vie non stop... sper sa inceapa cat de curand sa suga mai ok si eu sa imi revin cu episiotomia si apoi o sa o alaptez si stand pe fund , acum numai din pozitia culcat ii dau sa suga. M-a pus moasa cat a fost aici azi sa ii arat daca pot sa o alaptez stand pe fund si a fost super ok, dar nasol ca nu pot sta foarte mult asa. Joi de la 10-12 trebuie sa ma duc la o intalnire cu mamici si bebici sa invatam una de la alta tipsuri in legatura cu alaptatul
cred ca o sa fie fun, abia astept ![]()
Am vazut pozici noi si multe pe picasa cu puiuti superbi 
irinuca05, Daria e toata tati , 10000% si se vede cat de fericita esti 

cat despre floricele, nu te ingrijora, or sa apara mai tarziu
persi, mami de Raducu, e superb puiul
sa va traiasca si sa va bucurati de el 

felicitas, ce a crescut puiuta ta
imi pare rau ca ai trecut si tu prin mastita, nasoala chestie 
stefy, ce fel de picaturi ii dai pentru colici? pe noi ne-a salvat COLIEF , desi e scump , merita toti banii, i-am mai luat azi 2 sticlute, sa am sa nu raman in pana, ca e jale
cauta in farmacii si vezi poate il gasesti si acolo, daca nu poate poti comanda de pe amazon sau ebay. E asa scumpa mica ciprioata
si te inteleg cu oboseala, macar tu o ai pe soacra acolo, eu ma cam lup singura cu sotul dar dupa ce o pleca el la munca, sa vedem cum o fi

Lalely, cum stai cu emotiile? ti-ai cumparat rimel rezistent ? ![]()
sau cum i-a spus yasmi, anti emotii ?
nu mai e mult si iti vezi si tii si tu puiul in brate 

ioana, gata treburile? hai ca poate te apuca travaliul de la atata roboteala si vine printesa inainte de paste sa ai si tu un puisor 
simona, inca e asa rau episiotomia ta la 6 sapt
? de ce nu te duci la doctor? sa nu fi facut si tu vreo infectie... eu nu degeaba ma plangeam acum vreo 2 zile in urma ca simt ca s-a desfacut, mi-a confirmat azi moasa ca nu e de bine si trebuie sa iau antibiotic , deci eu te-as sfatui sa mergi cat mai repede la medic. Multa sanatate si putere iti doresc 

Happiness, nu mai e mult si va intoarceti la voi acasa in Is, cred ca abia astepti
imi pare rau ca ai avut o zi grea 

madutza_bra 
hai ca trebuie sa iti revii, nu e bine ca te simti asa... esti slabita pentru ca esti supra solicitata , plus dieta... o sa iti revii curand, incearca sa dormi mai mult cand ai timp si dorm amandoi puii, lasa restul treburilor ca nu vine nimeni in inspectie si daca or veni si nu le place sa faca stanga`mprejur![]()
Catank, asteptam pozicile cu Ioana, acum ca ai album 
ai trecut si tu prin multe vad, sper ca iti revii incet incet ca doar esti o luptataore 

yasmi, multa sanatate buburuzei 
Roxy, azi ai lipsit de la semnat condica
sper ca nu are colici Anastasia si de aia nu ai fost pe aici 

speranta2008, eu tot astept pozici cu puiutul tau
te-am tot strigat de multe ori la catalog pana acum dar cred ca nu ai prea intrat ca erai ocupata cu puiul , deci asteptam pozici ![]()

Pisuc
, imi place sa aud ca v-ati format cat de cat un program si tati va ajuta , plus ca o ai pe mami tau acolo si te ajuta cu papa si curatenia. Mie azi nu mi-a venit tanti la curatenie si casa e intr-un mare fel, dar o sa imi vina joi alta femeie de o trimite agentia, ca asta de am avut-o pana acum e in spital cu fiu`su , si tocami ce ma obisnuisem cu ea in casa, aucm o sa trebuiasca sa stau dupa fundu` alteia 
Nu mai stiu cui voiam sa scriu, daca imi mai aduc aminte mai revin ... a venit soatza cu cina, a facut ravioli con carne si suc de rosii, miroase demential
Ma duc sa pap
si apoi sa ii fac baita la piscoata si nani nani 
Va pup, o seara buna! ![]()

_
simonacip spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
la nici unul?? k. deci nu sunt singura! mamica implinita de fetita si baietel |
La primul faceam...dar degeaba ca tot am ajuns cu el la grigore Alexandrescu si mi l-au curatat ei..La al doilea am mers direct sa mi-l decaloteze, pe la 1 an. la al treilea, acum nu o fac pt ca lui nu-i place la baitza, mie nu-mi place procedura, asa ca probabil tot asa voi merge cu el in jur de un an la dr...Nu-l mai chinui si eu suplimentar
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanna16 catank - hai ca am reusit;se numeste exact ca nick-ul tau; sa incerci tu sa pui poze acum ![]() speranta, stefyapost - ma bucur ca ne mai vizitati ![]() ![]() 37 +AMR MAXIM 14 ZILE !!! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
Multumesc...acus atasez...sa pun puicuta la nani
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
simonacip spune:
Catank, sanatate, sper sa-ti revii cu burtica...sa nu fie vreo toxiinfectie..ai mancat ceva ce nu ti-a priit sau n-a fost ok?
Strumpfi...ma bucur ca esti ok si ti-ai mai revenit.Merg azi la dr, s-ar putea sa fie nevoie si la mine de antib...sper doar sa nu fie nevoie de vreo procedura mai dureroasa ceva...uuf.
Alina, sa-ti traiasca fata, sa fiti sanatosi cu totii. Noi am contramandat petrecerea lui Mati de la locul de joaca..fiind sarbatorile Floriile aveam doar 4 copilasi confirmati..si plateam 10...nu se merita mai ales acum ca avem nevoie de orice banutz...Asa ca i-am comandat tort cu thomas si facem acasa cu fratii mei si verisorii lui
Merg sa ma rad cu lama...ca de epilat nu poate fi vorba. Sincer am emotii la dr, dar ma rog sa fie totul ok, sa scap ieftin.