Mar-Apr (204) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

alina transmite-i si din partea mea un si o copilarie frumoasa !!!
sa va traiasca!
am tot vazut la semnatura , dar am uitat sa transmit urarea la timp
azi parca est si ziua blondutului lui nilufera
la multi ani si tie theo!

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

multumim! da, am facut petrecere sambata, astazi l-am trimis in deplasare la buna ca eu nu mai pot sa ma ocup de el, de abia stau in fund...si cred ca acolo sta pana ne inmultim, ce sa-i fac..bine ca nu plange dupa mine..deocamdata!

37+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

lavi ,deea

deea
incearca si debridatul ala,eu zic ca o va ajuta la reglarea tranzitului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

delia nu e diaree, diaree e atunci cand face ff des si apa.
tu alaptezi ?

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

da, alaptez
a facut mai apos , ca am prins momentuul cand facea, dar maro si asta era acum jumate de ora si e prima oara in zi cand face

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

delia, al meu face 8-10 scaune pe zi, apa cu bobite ca de orez portocalii. nu e diaree, asa fac cei alaptati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

deea, si pe noi ne-a ajutat mult debridatul. nu ii mai vine inapoi asa mult, mai ales ca ii venea laptic si pe nas. se pare ca nu are colici, al meu nu plange decat la baie si cand ii e foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

mama lui de debridat....nu il ia..daca tot ce ii dau le ia ba cu linguritza , ba cu pipeta ....asta si cu pipeta pus pic cu pic din gat il arunca sub forma de jet
stiu ce e bun debridatul..pe stefy a ajutat-o mult la o constipatie...intr-o saptamana a reglat-o ...ave vreo 4 ani....cand am dus-o la dr. avea burtica ca un cimpoi

madutza tu cum i-l dai lui alex?
nilufera ai primit pm ul ?

yasmi, crede-ma ca vit c nu are ce rau sa ii faca...eu cu faptul ca se elimina prin urina daca are in exces parca pe desprecopii am citit ..sau pe prima pag la copilulro

cand stefy avea 2 luni i s- infundat nasul..tratamentul a fost 10zile 1/2 fiola de vit c si ser...nu s- complicat de loc...adica din infundat ne-am facut bine...nu tu muci , nu tu tuse...nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dargele mele,
am mai aparut si eu!
Va tot citesc, dar mai mult pe telefon cand alaptez si de aceea mi-e mai putin la indemana sa scriu.
De sambata Petru a inceput sa aiba un program tare regulat: mananca la 2-3 ore (si la 4 ore noaptea cand de fapt il trezesc eu dupa 4-4.5 ore) ca sa nu stea prea mult nemancat; in rest doarme, dar are si perioade cand stau treaza si se uita curios in jur. Asa ca dormim si noi mai mult, mama ma ajuta cu gatitul si casa, si mi-au trecut semnele de epuizare!
Duminica a cazut buricul, pare ca e aproape uscat cu totul, n-a sangerat. Ieri am facut totusi baie tot asa, din aer, inca nu l-am bagat complet in apa, trebuie sa ne facem curaj.
Azi a avut 3205 g, inca nu e greutatea de la nastere dar e pe curba ascendenta (s-a nascut cu 3300 si a scazut la 3030 martea trecuta pe vremea asta). Joi ne revede neonatologul de la CMU, sa vedem ce zice. Laptic am destul, inainte de alaptatul urmator incepe sa si curga un pic

Intrebare intrebatoare: voi le puneti ser fiziologic in nasuc si le stergeti ochisorii cu comprese in fiecare seara??? Noua la maternitate ne-a zis ca nu e nevoie, dar am citit si ca e mai bine asa.

Bravo Alina, Ama - sa va traiasca minunile!!!
Catank - eu stiu ca pentru aceste descuamari e bine sa dai cu vitamina A uleioasa pe piele.
Strumpfi, ce mai faci?
Deea, imi pare tare rau ca te chinui asa cu puiul.

Fug acum sa ma imbrac, ca ma duc la scos firul de la operatie.
Pupaturi si mai revin.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

ALINA06:La 9 fara 10 s-a nascut Luca,3300 gr,nota 9,a plans tare frumos!!!

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

FELICITARI!!!
BINE AI VENIT LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

felicitari Alina!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc eu in nas i am pus ser doar de 2 ori pana acum, cand a avut niste mucisori, mai mult cojite, am procedat exact ca in clipul anei culcer de pe youtube. in rest, am preferat sa nu umblu acolo daca nu e nevoie! ochisorii ii sterg zilnic cu ser si compresa, seara inainte de baita. eu am citit ca e recomandat sa ii stergi de fiecare data cand vezi ca acumuleaza secretii. de ex azi i-am sters ochii acum o ora pentru ca era nevoie, si ii mai sterg odata diseara! cred ca ochii sunt o zona foarte sensibila si e bine sa fie curati mereu! felicitari pentru buricul cazut, gata, e baiat mare

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea am cumparat vit c. se da la interval mai mare de lapte??

anaxena, , ce faceti??intrebam de tine....asa scurt??

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput