Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

lia pai daca oja e toxica atunci ce sa mai zic de gel-ul permanent sau de acril?
eu nu cred toate astea.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

acuma daca sunt gravida ce inseamna ca trb sa umblu sleampata pe strada? cu unghiile murdare, nemachiata, ne data cu crema....pai atunci sa nu ne mai spalam nici pe cap ca naibii si samponul o contine ceva nasol nu?

pai cred ca daca ii zic astea dr meu face mare misto de mine.
eu va mai zic ce mi-a zis el inca o data.

Graviditatea nu este o boala este o stare.

eu una mi-am tras concluziile de aici

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bella eu doar am dat copy paste
fiecare facr cum crede de cuviinta
yo nu-mi mai vopsesc unghiile dar asta nu inseamna ca sunt murdare
sa fim atente la ce scriem
pup

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

acuma daca sunt gravida ce inseamna ca trb sa umblu sleampata pe strada? cu unghiile murdare, nemachiata, ne data cu crema....pai atunci sa nu ne mai spalam nici pe cap ca naibii si samponul o contine ceva nasol nu?

pai cred ca daca ii zic astea dr meu face mare misto de mine.
eu va mai zic ce mi-a zis el inca o data.

Graviditatea nu este o boala este o stare.

eu una mi-am tras concluziile de aici

samburelul meu

Dar tu iti dai peste unghiile murdare cu oja? Ce o femeie care are unghiile frumos aranjate dar nevopsite inseamna ca le are murdare? Creme sunt care sunt permise in sarcina, asa ca nu vad problema.
Eu nu cred ca o femeie este frumoasa sau ingrijita numai daca are tone de farduri. Citind mesajele tale stau si ma intreb, oare ce este mai importanat ptr. tine? Te rog sa nu te superi, dar asta este ce inteleg eu din posturile tale

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

bella de oja si eu stiu ca e toxica si totusi in sarcina m-am dat pe unghii., de vopsit nu m-am vopsit pentru ca a fost alegera mea personala si pentru ca inainte sa raman gravida am avut grija sa revin la culoarea mea naturala.
hai totusi sa nu exageram.
daca nu iti da-i cu oja pe unghii asta nu inseamna ca le ai murdare sau daca nu te vopsesti asta nu inseamna ca nu te ingrijesti.
pentru cele care au pierdut sarcini inainte e normal sa isi ia toate masurile de precautie sa duca sarcina la capat ca in fond acesta este scopul final sa ai un sanatos dupa noua luni la tine in brate.
sunt multe interzise in sarcina si la fel de multe permise, ideea este sa nu exagerezi cu nimic.
hai ca m-am lungit cu vorba.
va pe toate si va rog sa nu va certati ca nu va face bine la bebelusi.
sarcini cat mai usoare in continuare!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">8+

Mergi la inceput

hai ca vad ca ati luat-o personal.oricum fiecare face ce crede si ce simte. acesta este un forum unde fiecare poate sa isi spuna parerea. eu nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni.
doar mi-am spus punctul de vedere.

nu stiu cine a jignit mai mult?eu nu am zis de nimeni personal si nici nu am vrut sa atac pe nimeni.
eu ridic steagul alb, nu are rost sa stricam odiseea asta.

si inca o chestie foarte importanta...daca ma aranjez,ma duc la manichiura , ma duc la cosmetica,la epilat etc asta inseamna ca vreau raul copilului meu? din contra copilul meu cand se va naste trb sa se mandreasca cu o mama tanara si frumoasa! ca sa nu mai zic de sotul meu!

asa ca inca o data imi cer scuze daca v-am jignit, repet ce am scris a fost doar parerea mea si nu a vizat pe cineva anume.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

bella nici eu nu cred ca ai avut intentia sa superi pe cineva, dar sa stii ca asta s-a inteles din mesajul tau....din pacate.... si daca unele fete si-au spus si ele parerea asta nu inseamna ca s-au simtit vizate.....
de aceea ti-a atras atentia Lia.
acum nu trebuie sa te superi si tu pe alte fete.
asa cum ai zis si tu fiecarea re dreptul la o parere, dar era de preferat sa fi un pic mai moderata.
v-am spus si eu ca mi-as dori sa nu va certati intre voi ca nu e bine.
sper sa va intelegeti pana la urma .
sper sa nu avem o odisee certareata.......ci una linistita .

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Cred ca asemenea discutii contradictorii se datoreaza si hormonilor din sarcina. Suntem muuulllt mai sensibile acum decat de obicei, sau cel putin mie asa mi se intampla: trec de la o stare la alta de multe ori intr-o zi
Fiecare decide la ce poate renunta sau nu in timpul sarcinii.
Desigur ca este minunat sa fim tot timpul foarte aranjate, dar de pilda in cazul meu dupa 10-12 ore de concentrare maxima la serviciu (domeniul consultanta IT) chiar nu mai am energie sa imi aranjez unghiile...le tai scurt si asta e!

Mergi la inceput

baby ok recunosc ca probabil am fost putin mai agresiva dar doar mi-am spus punctul de vedere ca eu una nu aplic asa ceva si mi se pare o tampenie. da asta e dor din punctul meu de vedere...fiecare face exact cum simte ea ca ii este mai bine.
da sincer eu nu cred ca am zis nimanui ca facand nu stiu ce se gandeste doar la ea si nu copilul din burta.
daca nu sunt panicoasa sau nu stau cu teama ca ceva rau se paote intampla inseamna ca sunt o mama rea? eu am incredere in bunul dumnezeu ca ma va ajuta sa duc sarcina pana la capat si am iar incredere in dr. meu cu care am discutat mare parte din aspectele astea. si sincer vrei sa iti zice ce mi-a zis el (fara sa se seimta cineva jignita) bai ana te credeam open mind!
uite de ex nici eu nu ma vopsesc da nu pt ca ar fii contraindicat doar pt simpul fapt ca nu am fire albe si am culoarea mea naturala.
ma rog eu mi-am cerut scuze, si chiar am precizat si mai spun odata ca nu vreau ca aceeasta odisee sa fie una plina de discutii in contradictoriu.
aici trb sa vb de bebelusii nostrii si atat.

inca o data IMI CER SCUZE DACA AM JIGNIT PE CINEVA!

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Iac-asa ... azi sunt si eu mai bine si am zis sa trec pe la voi, vesela, voioasa ... si dau peste neintelegeri.

roxana - nu stiu daca am apucat sa te felicit pt. vestile bune cu non-varicela . Gandeste pozitiv in continuare!!

Si pe emily o felicit, sa iti traiasca sambureii!!

bella - asa e, sarcina nu e o boala, e o stare ... dar poate fi o stare nasola cand te simti rau (ca mine, dar cica se poate si mai rau). Deci, tot nu e bine. Sau, DOamne fereste, cand ai in spate vreo istorie trista, atunci chiar te gandesti la sarcina cu mii si mii de temeri.

Cat despre vopsit si altele... eu am folosit in sarcina de vreo cateva ori, cand era nevoie, vopsea fara amoniac. Asa e recomandat in sarcina, asa am facut ... nu m-am gandit ca ar fi vreo chestie publicitara sau altele. Insa celelalte, machiat, oja, creme etc. nu le folosesc nici in viata de zi cu zi, nu numai in sarcina. Si pe bune ca nu-s o nesplata , sunt ingrijita si curata. Si sper sa nu fiu catalogata pe strada ca-s sleampata ... unele pot fi frumoase si al naturale (cata modestie!!).

Acestea fiind spuse ... maine am intalnirea cu dr. de la genetica, iar emotii. Ca sa vedem ce e de facut in sarcina asta, ce analize, examene.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput