Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

of debia astept sa-mi iau concediu
e din ce in ce mai greu la munca,mai ales can sunt de garda,deci cam prin luna a 5-6 pot sa incep a-mi lua concediu?
ce bine ar fii acum am doua luni si inca 3 sa rezist ok.
Sa va spun ce senzati am ,in burta am asa niste bule care ...parca .misca e asa de fain,eu sunt constienta ca nu e bebe inca dar ma amuza enorm.

6+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

fetelor si pe mine ma uimesc f tare preturile practicate in Ro pt o nastere! Dar la clinicile de stat cum e? Se mai practica spagile si la cat ajung? Ma intreb cum fac 99% din femeile din Ro care nu au sau nu isi permit sa dea banii astia...

in Belgia, totul e acoperit de asigurari, te costa doar spitalizarea in fctie daca vrei sa stai singura in camera sau nu. Si asta revine intre 50 - 100 euro. Asigurarea mea de ex, ofera in plus un cadou de nastere (avem de ales intre carucior, patut si un trusoul complet de hainute. Ca sa nu mai spun ca primaria unde esti inregistrat ofera prime de nastere, care se schimba in fiecare an; anul asta e de 1100 euro/ bebe. Cezariane nu se fac decat cu motive f intemeiate si cu raport medical complet de justificare a deciziei.

Pe de alta parte nu vreau sa spun ca pe aici sunt toate numai de bine. Exisa si multe neajunsuri in a naste printre straini; in special bariere de ordin psihologic si cultural. Orice ai face tot nu esti 100% acasa. Dar macar la capitolul asigurari si sistem medical nu ai ce sa le reprosezi! FIV-urile si toate interventiile embrio sunt de asemeni acoperite de asigurari

9 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

aa Ralu intre timp mi-ai raspuns cum e cu spitalele de stat! grrr...ce trist

9 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

buna gravidutelor! da stiu ca ati scris azi, nu gluma!
azi am fost la Debrecin pentru prima eco...a ramas doar unul din trei...putina dezamagire...una peste alta...ii multumim lui Dumnezeu ca pana acum totul e bine! Maine sunt o graviduta de 6 saptamani. va pup.
A! am facut si testul TSH( in legatura cu tiroida).Mai stiti ce teste urmeaza? Cand voi stii daca e baietel sau fetita?
va poop!

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

va invit la CAPITOLUL 11

Mergi la inceput