Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

bravo corina kelly ptr bb marisor !

eu am fo azi la dr..am venit cam obosita si dezamagita..muuulte hartii de completat, pap test plus clamydia ,plus urina la lab..la ultrasound nu s-a vazut nik :(( a zis ca e prea devreme ,ca sarcina e de aproape 4 sapt in fapt si nu de 6. Mai am programare peste o saptamina.
am obs ca aici nu se fac eco mai devreme de 8-9 sapt dar ptr ca l-am batut la cap pe dr mai incercam peste o saptamana cu alt eco.
uffff ce greu trece timpul asta !
fetelor eu inainte de sarcina mi-am zis ca eiii nu-i bai ..o sa continui cu vopsitul lunar ca si pana acum. eram f convinsa de treaba asta ! doar ca surprizaaa..m-am calmat instant dupa ce m-am vazut prego si o sa rabd frumusel primele 3 luni fara vopsea !

sa ne auzim numai cu vesti bune !

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Normanel- nu te necaji,lasa ca trece repede timpul.
Pe mine m-au sunat azi de la cabinet.Mi-au spus ca am testat pozitiv pt infectie urinara.M-au pus pe antibiotic.
Sanatate maxima va doresc.

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any1978 spune:

neatza fetele.
baby eu mai sunt mamica de gemeni. te rog dc vrei sa modifici tu pe prima pagina ca eu nu ma pricep. ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetele
poftiti la o cafelutza
ieri am fost la medicul de fam si mi-a dat trim ptr analize si azi dim le-am facut
am scapat de o parte

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna dimineata, burtici!

va multumesc pentru felicitari! si noi speram sa fie bine, sa fie sanatosi si sa reusesc sa ii tin in burtica pana la termen.
mi-a dat si mie medicul sa fac toate analizele de trim 1 si sper maine sa merg sa le fac pe cele de sange si luni pe cele gineco. sincer mi-e cam frica de traba asta pentru ca colul este mai sensibil si sper sa nu sangerez. fetele care au facut deja analizele de gineco, la voi cum a fost?
pentru ca se pare ca nu mai pot naste la particular asa cum mi-am dorit, sunt in cautare de un medic bun si de o maternitate la stat. ceva sugestii? multumesc!
bun venit noilor gravidute!

eu cu vopsitul astept pana dupa 12 sapt, in rest imi fac unghiile, folosesc cosmetice si machiajuri pentru ca imi place.
cu epilatul nu le-am avut niciodata, la mine lama sa traiasca.

va si sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Emily 9+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any1978 spune:

EMILY si eu sunt in cautarea unei maternitati bune si a unui dr bun. eu ma gandeam la municipal sau filantropia. stii ceva de astea doua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata burtici
Liamersi de cafea
felicitari noilor burtici, bine ati venit in odiseea noastra
fetelor la mine a inceput sa se arate burtica ma rog, nu e o frumuseste, par mai degraba grasa decat gravida, nu mai am talie decat ff putin si blugii mai stramti nu se mai inchid la ultimul nasture. dar avand in vedere ca eu stiu ce e inauntru sunt tare happy.
mi-am luat rezultatele la DT care bineinteles sunt fara intrerpretare ca interpretarea se va face cu eco de la 12 saptamani...dar credeti ca am avut liniste? m-am pus pe cautat valori normale pe saptamani pt free B-hcg si Papp-A ieri la 6 dimineata asta faceam n-am gasit mare lucru, oricum erau unitati de masura diferite, pana am gasit cum se transforma-ca sa nu va imaginati ca e simpla matematica...nooo...e combinata cu chimie. noroc ca la un moment dat am realizat ca sunt un pic razna si m-am oprit pana pe 2 mai cand am gasit programare la eco asteptam
pe mine de azi nu prea ma mai dor sanii...s-ar putea nici ieri sa nu ma fi durut dar am fost prea ocupata sa observ. asta dupa ce in we imi venea sa-i smulg de durere. sfarcurile sunt mai sensibile, dar sanii sunt doar mari si tari, insa nedurerosi. anybody? sau sunt singura la care s-au redus simptomele de sarcina? eu si greturi am o data la 3-4 zile...dar spre deosebire de saptamana trecuta acum ma simt increzatoare ca bebe e bine.
felicitari corina kelly pt eco si pentru puiutul maricel
corina_s la varsta aia de sarcina, daca ai ovulat corespunzator, adica nu f tarziu, se va vedea si embrion si inimioara, tot ce vrei
normanel un sa fie asteptarea mai usoara. se intampla de multe ori sa nu se vada bb la eco imediat. bine ca ai un dr. intelegator (pb pe banii tai, dar oricum e bine, nu fierbi pana la 8 saptamani)
dana cand mai mergi la tutu? tie ti-a dat sa faci analize pt DT in saptamana 9 sau faci injectii cu pregnyl? faza e ca saptamana viitoare nu e decat pana miercuri si mie miercuri mi-a zis sa vin, insa ma gandesc ca fiind ultima zi inainte de pasti sa nu se inghesuie toata lumea, m-as duce mai devreme. ma gandeam ca poate ne suprapunem
eu inca nu-l pot alinta prea mult pe bebe din burtica, adica ii vorbesc si-l rog sa-si doreasca sa traiasca si sa se nasca ca noi il asteptam cu mult drag. dar si la prima sarcina, pana nu am stiut sexul lui bb nu prea am putut sa il alint sau...nu stiu, oricum imi amintesc ca a fost o diferenta uriasa de apropiere dupa ce am aflat ce e-desi nu era ce visam eu sa fie
referitor la vopsit- pfuu, eu m-am vopsit cu o zi inainte de test. acu ce sa mai zic, eu oricum stiu ca intre bebe si mama pana pe la 6 saptamani nu sunt schimburi, bebe se hraneste din galbenus, tocmai ca femeia sa aiba timp sa realizeze ca e insarcinata. nu sunt stresata de asta dar pe viitor ma voi vopsi, ca si in sarcina trecuta, cu nuantator. iar referitor la creme- mai ales cele anticelulitice sau cele contravergeturilor au scrise pe ele ca nu sunt pt femei gravide sau care alapteaza. eu de la bebe oricum am ramas cu un fix sa fie fara parabeni si cat mai putine parfumuri si chimicale. de ex. sunt indragostita de firma weleda, care acum slava domnului se gaseste si la noi in farmacii(la centrofarm parca)-cand l-am nascut pe T primeam de la sora mea din franta cremele, sau cine pleca pe afara avea misiunea sa-mi cumpere-si care are creme de vergeturi, hidratare, pasta de dinti, orice aproape, la preturi rezonabile si 100% naturale. parca si brambu zicea de firma asta. oricum crema de fundulet pt bebei e miraculoasa (o folosesc si eu la cosuri sau la orice bubita,si la mine si la tati si la baiat, e un cicatrizant fabulos. de fardat ma fardez, cu farduri de calitate...si imi fac si unghiile-nu asa de des cum mi-as dori pt ca mai noi se exfoliaza intr-una si trebuie sa le tai din carne si pana apuca sa creasca iar se rup. ce sa zic, mai profit un timp, dupa ce se naste bebe stiu ca nici cu parfum n-o sa mai apuc sa ma dau, la primul copil (imi imaginez ce va fi cu doi) imi lua o saptamana sa pensez 2 sprancene
emily ce mult ma bucur pentru voi, a avut DD grija sa faca lucrurile cum trebuie. mai bine de atat nici ca se putea. sa duci cu bine sarcina la termen si sa te bucuri de puiutii din burtica
firicel ma incurca pe mine neuronul gravid sau tu ai avut nunta de curand? nu ne spui nimic? sper ca n-am incurcat borcanele dar asa am retinut
irina nu stii de cat timp vroiam sa te intreb de vreun alt nume pe care sa-ti zicem. adica nick-ul e fain dar e tare ciudat sa mi te adresez asa
fetelor cam atat am reusit sa retin. ma duc sa mai arunc un ochi de prin urma si revin cu completari daca e cazul.

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 10+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui any1978

EMILY si eu sunt in cautarea unei maternitati bune si a unui dr bun. eu ma gandeam la municipal sau filantropia. stii ceva de astea doua?

Neata fetele!

Any, eu m-am hotarat momentan la Filantropia, la doctorul Catalin Haiduc, am auzit numai de bine si despre maternitate si mai ales despre medic. Un alt medic bun de acolo de care am auzit mai e si Hamid, la fel, foarte laudat, dar este genul de medic mai sobru.
Haiduc poate fi gasit la Medical City, iar Hamid la Medicover. Sper ca v-am fost de ajutor.

4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

sa continui rapid pana nu uit
Lia eu stiu ca valabilitatea analizelor Torch, acolo unde Igg nu este pozitiv deja este de 3 luni. De ex, eu in afara de rubella n-am niciun IGg pozitiv si trebuie sa repet analizele trimestrial in sarcina...spre groaza mea avand in vedere ce am patit cu CMV-ul in prima sarcina si da, si la mine au functionat rosiile si painea cu zeama de rosii la greturi, extraordinar de bine
ruxulic felicitari pe eco
many felicitari pentru analize. a mai trecut un hopulet
madabout 2003 (poate ne zici si tu un alt nume mai simplu) eu i-am zis lui fi-miu de bebe 2 la 6 saptamani, dupa ce am vazut ca exista embrion si activitate cardiaca. eu sunt (printre altele) psiholog si psihanalist in formare si stiu cat e de important sa fii sincer cu bb1. ei inconstient oricum stiu ce se petrece, chiar daca nu li se spune nimic si tocmai fiindca nu li se spune mare lucru incep si fabuleaza, pot deveni regresivi (pipi in pat, crize de plans inexplicabile). oricum pentru noi cele 2 saptamani cat nu i-am spus au fost tare ciudate. adica ma simteam prost ca trebuia sa ne ferim in discutii, ca trebuia sa anunt pe toata lumea sa nu comenteze de fata cu el sarcina mea, etc. iar in mom in care incepuse cu faze de genul " eu vreau sa sparg burta lui mami" am zis ca nu se mai poate. i-am spus, ca fapt divers, ca mama are un bebe in burtica si ca daca isi va dori sa se nasca se va naste. am preferat sinceritatea in fata unei posibile deziluzii in cazul in care lucrurile ar merge prost. si asa voi actiona mereu, pentru ca e fals sa ne imaginam ca ii protejam, ei resimt toate starile noastre, daca mama trece printr-un avort spontan devastator sufleteste, copilul va stii, chiar daca nu i s-a spus nimic despre sarcina si de multe ori cu efecte mult mai grave pe termen lung decat daca i s-ar fi spus adevarul. copii mici, pana la 4-5 anisori sunt convinsi ca sunt centru universului si ca lucrurile se intampla pentru sau datorita lor. se pot simti inclusiv vinovati pentru pierderea sarcinii mamei fiindca au fost gelosi/invidiosi si in consecinta pot duce cu ei culpabilitati care ii vor afecta pentru toata viata. e intotdeauna de preferat adevarul, explicatii cu cuvinte simple pe care sa le inteleaga, dar care sa exprime adevarul. nu putem controla viata, ce ni se intampla si cu incertitudinea asta trebuie sa traim cu totii si trebuie sa li se spuna lucrul asta. fi-miu e trare simpatic ca eu i-am spus ca noi nu putem alege ce va fi bb, baiat sau fata, ca bebe isi va alege ce vrea sa fie. si de atunci el anunta pe toata lumea ca isi doreste sa fie fata, ca stie ca va fi baiat, dar ca bebe isi va alege ce va fi

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 10+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Mai primiti o burticutza?
Cate ceva despre mine: sunt mamica unui baietel de un an si cinci luni. Daca ptr prima sarcina am facut 3 ani tratamente, am SOPC si endometrioza si nu mi se dadea nicio sansa sa raman natural, Dumnezeu a vrut sa ne faca o surpriza de data asta...asa ca atunci cand ne asteptam mai putin ne-a oferit a doua minune din viatza noastra.

UM 18.02.2001
DPN 25.11.2011

Va pup pe toate (in special doua fete dragi: Many si Abramburika) si va doresc sarcini cat mai usoare si lipsite de complicatii.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput