Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 2
simplicity spune:
Sorina Felicitari pt primul capitol ti-a reusit din prima
La Ariana ii ies canini de jos, sper ca zilele astea sa "crape" gingiuta, e fff umflata gingia acolo,se si vad(vai cum arata ) ...simptomele caracteristice: diaree,febra, comportament super mamos si "maraici" ....e greleeee
jos dupa ce ne ies canini mai trebuie sa iasa inca 2 maselute si sus caninii si 2 maselute...
intr-un cuvant Ariana sufera si eu la fel cand o vad si mai ales ca trebuie sa fiu cat pot de calma,sa ii satisfac toate doleantele,sa nu vada ca eu de fapt sunt f obosita,sa nu se simta in vocea mea oboseala ....
nu am reusit sa recuperez,aveti grija de voi si pufi
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
miremia spune:
Sorina suntem bine, multumim!
Am fost prinse cu treburi azi, oleaca si pe langa butoi pt ca nu reusesc sa o fac sa manance, ne-am vazut cu Yannis si Luca si am mancat nisip si pietre in grup .
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Sorina suntem bine, multumim! Am fost prinse cu treburi azi, oleaca si pe langa butoi pt ca nu reusesc sa o fac sa manance, ne-am vazut cu Yannis si Luca si am mancat nisip si pietre in grup . _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
decenuela spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Felicitari pentru ca ai fost prima, Ruxita! Interesanta optica cu..cei alesi a fi parinti al unui copil cu sindrom Down. S-a intamplat sa cunosc indeaproape o familie "daruita" de felul asta. Aveau 2 copii, de varsta mea si a surorii mele. Fetitza cea mare..o frumoasa, o inteligenta, un copil de exceptie. Copila nr.2 avea Down. Sunt foarte trista cand povestesc despre ei, amintirea lor ma cutremura de fiecare data.... familia aceea nu a mai fost in nici un fel familie de atunci, de la nasterea celei mici...Parintii, de varsta parintilor mei(aprox 60 de ani) arata de 80, copila cea mare a fost traumatizata toata viata de boala surorii ei, si a plecat intr-un final din tara. Cand vorbesc despre ei, si despre Down..nu-mi aduc aminte decat ca aveam vreo 10 ani, eram cu mama mea in vizita la ei, si mama fetelor ma intreba cu niste ochi tristi, de femeie care si-a plans toate lacrimile "O sa mai veniti sa va jucati cu Felicia, nu? Nu va e teama de Eugenia, nu-i asa?!" Cred ca asta ilustreaza drama unei familii marcata de Down. Asta este de fapt ceea ce voiam sa spun. Ca parintii...dap, isi duc crucea, si este alegerea lor. Copiii ceilalti ai familiei, daca ei exista...pe ei cine-i intreaba daca sunt de acord sa aiba o astfel de cruce? Sorina, mami de Diana si Iris |
sorina, as vrea sa te combat....asa reactioneaza niste parinti...slabi...din nefericire si eu am in familie un caz special...iar parintii mei au crescut ....un pui de avicola...ca sa zic asa...nu intru in detalii ca e complicat....
ia uite pe partea cealalta....lali...pai femeia asta ar trebui sa fie cu capul prin cate a trecut ...prin prb care le are david...regimul strict etc..etc...
ai auzit-o vreodata pe lali sa se planga...despre ce nenorocire s-a abatut asupra familiei ei? NU....A inteles situatia...la modul inteligent...nu s-a lasat stapanita de pesimism si tot tacamul...de gura lumii...si..daca te uiti la david..n-ai zice ca manutza aia de om a trecut prin atatea...
toata stima pt lali
din nefericire...putini parinti sunt puternici...nu inteleg ca prin slabiciunea lor nu fac rau doar copiilor in cauza ci si celorlati membri ai familiei...
oricum...trist ce ai povestit tu...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
De cateva nopti nu ma mai intelegeam cu David... nu se culca pana nu ii faceam un biberon cu lapte. M-am tot gandit ca poate asta e motivul pentru care se foieste noaptea. Poate il deranjeaza burtica. Mi se pare totusi prea mult 210ml lapte+ 4 linguri cu varf de cereale milupa.... si inca un biberon de 120ml lapte. Am incercat sa-i dau apa in loc de lapte... pana nu i-am dat biberonul cu lapte nu s-a lasat.
In seara asta i-am pus apa in biberon si am intrat la el in camera agitand biberonul (ca si cum i-as fi facut lapte). Cand l-a auzit, si-a luat pozitia de mancare (s-a trantit pe spate) si a inceput sa traga cu o pofta.... Nu-i pusesem decat 100ml apa. Dupa ce l-a terminat a inceput sa planga iar. Am repetat figura si a mai baut vreo 100ml apa.
Acum vad ca s-a potolit. Oare am reusit sa-l pacalesc? Sunt curioasa daca doarme mai bine acum.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui miremia Sorina suntem bine, multumim! Am fost prinse cu treburi azi, oleaca si pe langa butoi pt ca nu reusesc sa o fac sa manance, ne-am vazut cu Yannis si Luca si am mancat nisip si pietre in grup . _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mire stiu ca e nasol cand vezi ca nu-ti mananca copilul, dar daca a avut probleme cu burtica, o sa mai dureze putin pana o sa-si revina cu mancarea. Marutza mica.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
sorina, as vrea sa te combat....asa reactioneaza niste parinti...slabi...din nefericire si eu am in familie un caz special...iar parintii mei au crescut ....un pui de avicola...ca sa zic asa...nu intru in detalii ca e complicat.... ia uite pe partea cealalta....lali...pai femeia asta ar trebui sa fie cu capul prin cate a trecut ...prin prb care le are david...regimul strict etc..etc... ai auzit-o vreodata pe lali sa se planga...despre ce nenorocire s-a abatut asupra familiei ei? NU....A inteles situatia...la modul inteligent...nu s-a lasat stapanita de pesimism si tot tacamul...de gura lumii...si..daca te uiti la david..n-ai zice ca manutza aia de om a trecut prin atatea... toata stima pt lali din nefericire...putini parinti sunt puternici...nu inteleg ca prin slabiciunea lor nu fac rau doar copiilor in cauza ci si celorlati membri ai familiei... oricum...trist ce ai povestit tu... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
vroiam si eu sa mai adaug ca a fi parinte inseamna sa inveti sa iubesti neconditionat... si ca trebuie sa te ridici la inaltimea unor provocari... unii o fac cu fruntea sus (m-am gandit si eu la lali), altii avorteaza copii in luna a 6-a... e trist oricum ai lua-o...
si hai sa revenim la copii nostri maraici, dar sanatosi si frumosi si destepti!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danasor spune:
Buna fetelor,
Multumesc frumos pentru urarile pt tati, , de asemenea le urez si eu sarbatoritilor de aprilie toate cele bune, tati de Yannis, sot de Ana, frate de Micki, nepot de Mire
Alexutza super cadoul pt tati , eu i-am facut un cadou in natura... numai ca nu la ce va ganditi cum si de altfel ar fi normal, ci am prestat in bucatarie ... A iesit f frumos la petrecere , toata lumea s-a simtit bine, eu inclusiv desi aveam numai cateva ore de somn...
A. a fost o scumpa, a dormit de la 12,30 pana la 15- exact cand au inceput sa vina invitatii si pana la 22 a stat fresh fara nici o problema; statea cu oricine, a si fost hranita de o tipa pe care a vazut-o de abia a doua oara, n-am avut nici o grija, mai intrebam din cand in cand cu cine e copilul si pe unde e...
Dar cum toate lucrurile frumoase se termina... de ieri am ramas singurele, iar a plecat mama in concediu, sotul munceste pana tarziu, copilul cere din ce in ce mai multa atentie... oricum bine ca suntem sanatosi ca le rezolvam pe toate. A nu prea mai vrea sa stea sa se joace in casa, ma ia de mana si ma trage la usa , im aduce caciula si geaca si-mi arata cu degetul spre afara. Eu incerc s-o mai iau cu altele, dar ii dispare repede interesul si iar ma trage afara, copilul are dreptate dar cum sa-i explic ca nu se poate ca e vant si ninge, doar o mai plimb cu mashina ca nu se poate sta pe afara , speram zilele urmatoare
danasor spune:
citat din mesajul lui nyny De cateva nopti nu ma mai intelegeam cu David... nu se culca pana nu ii faceam un biberon cu lapte. M-am tot gandit ca poate asta e motivul pentru care se foieste noaptea. Poate il deranjeaza burtica. Mi se pare totusi prea mult 210ml lapte+ 4 linguri cu varf de cereale milupa.... si inca un biberon de 120ml lapte. Am incercat sa-i dau apa in loc de lapte... pana nu i-am dat biberonul cu lapte nu s-a lasat. In seara asta i-am pus apa in biberon si am intrat la el in camera agitand biberonul (ca si cum i-as fi facut lapte). Cand l-a auzit, si-a luat pozitia de mancare (s-a trantit pe spate) si a inceput sa traga cu o pofta.... Nu-i pusesem decat 100ml apa. Dupa ce l-a terminat a inceput sa planga iar. Am repetat figura si a mai baut vreo 100ml apa. Acum vad ca s-a potolit. Oare am reusit sa-l pacalesc? Sunt curioasa daca doarme mai bine acum. Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
poate ii era sete , ce zici tu acolo pare destul de consistent, eu ii dau tot timpul apa dupa masa
Am vazut pozele cu tine , eu una mi te inchipuim blonda, si cu un pic de carnitza pe tine , nicidecum cu silueta de model
danasor spune:
citat din mesajul lui simplicity Sorina Felicitari pt primul capitol ti-a reusit din prima La Ariana ii ies canini de jos, sper ca zilele astea sa "crape" gingiuta, e fff umflata gingia acolo,se si vad(vai cum arata ) ...simptomele caracteristice: diaree,febra, comportament super mamos si "maraici" ....e greleeee jos dupa ce ne ies canini mai trebuie sa iasa inca 2 maselute si sus caninii si 2 maselute... intr-un cuvant Ariana sufera si eu la fel cand o vad si mai ales ca trebuie sa fiu cat pot de calma,sa ii satisfac toate doleantele,sa nu vada ca eu de fapt sunt f obosita,sa nu se simta in vocea mea oboseala .... nu am reusit sa recuperez,aveti grija de voi si pufi Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame." |
Trimitem multi pupici frumoaselor de departe, pentru cea mica sa treaca repede necajeala iar pentru cealalta sa fie puternica
ce face cuscra ta, e bine??? ne e dor MP de tine