Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara

N-am avut timp sa recuperez ca ne pregatim de baita....Noua ne ies 2 masele si caninii deodata...Dar cum stiu ca am un copil linistit...nu face urat.Chiar noptile trecute a dormit bine! Ma rog sa-l tina tot asa!
Dar mi-e asa de mila de el...

Si astept PRIMAVARA!M-am saturat de vant, frig si ploaie!

Dupa ce recuperez revin....daca nu ma ia somnul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara!

Alex, BF sper sa aveti nopti mai linistite.

Ruxita sa stapaniti sanatosi cadourile iepurasului.

MP, Lali, Ayanna ne e dor de voi! Poate ne puneti poze cu flacaii.

Loredana super masinuta Larei, avem si noi o masinuta dar e simpla.

Micki sper sa rezolvi cu adeverinta aia.

Simply stai cu tati de Ariana, relaxeaza-te, forumul tot aici il gasesti.

Sorina, Bea hai ca mai e putin.

Tomaca

Dece boierie nene, o singura trezire.... Recuperezi acum.

Nyny mi-ai facut pofta, spalat si eu geamul de la bucatarie azi.

Ale1212xa
cum mai sunteti?

Ana si Mara e fan pilaf.

Haircut ce faceti?

Mie mi-e dor de larisel, de Xela, de danyelana, de lorex (care nu ne-a mai povestit nimic despre bobitza si nici poze nu ne pune ), de alicredo pe care o asteptam cu vesti.

Carmita
nu stiu de ce a sters albumul printesei.....

Mi-era tare dor si de MP, sper sa ne mai dai de veste din cand in cand.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Seara buna...

Gata si ziua de azi. Am reusit intr-un final sa spal geamurile,perdelele si cam atat, restul mai facem cand om putea. Maine si poimaine sunt iar la servici. Nici nu stiu daca sa ma bucur ca am de lucru, sau sa-mi para rau ca nu stau acasa... bine macar ca nu stau decat cateva ore.

Azi i-am bagat lui David inca o masa pe la 6.30. A primit bucuros ... si cred ca ne-a iesit un colt din a doua masea. I-am bagat degetul in gura ca altfel e greu sa-mi dau seama.

Ana felicitari pentru prima noapte fara tt. Succes in continuare.
Ale1212xa cum mai e Dragos?
Alexutzahmmm.. ce noapte ati avut, de-ar iesi mai repede si maselele astea sa se mai linisteasca si ei. Eu cand ma uit la pozele cu Yannis nu-mi inchipui ca stie sa si planga...
Sorina, Bea ce-ati mai tras cu maselele si acum cu caninii. Prea multe odata au fost. Iris si Ivan
Loredana abia astept sa vad poze cu voi... si eu am facut exact la fel ca tine. Fetele vorbeau de poze, eu bajbaiam pe forum sa le gasesc... n-a durat mult si am primit parola. Super masinuta.
Livia 2 masele si 2 canini odata, doarme bine si nu face urat. Woooow... bravo lui!
Mire si-a revenit Mara cu burtica?

Ma duc la culcare ca acum incepe Tarzan sa faca instructie cu noi prin casa...

Sa aveti o noapte linistita

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la cafea

noi suntem mai bine, multumm de intrebari, tot cu muci dar parca mai putini..si nici nervi nu au fost ieri...a fost foarte activ, a papat...eu zis ca e spre bine..vineri mergem oricum la control, vedem atunci cum se prezinta situatiunea

mai fetelor eu acum am realizat ce putin mai e pana la pasti, in saptamana asta de obicei faceam curat toata casa...anul asta daca reusesc sa spal 2 perdele ma declar multumita...greu maica greu..

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...o cafelutza fierbinte...la vremuri din astea...zic io ca merege...

lore...super masina...avem si noi una......numa ca proportiile siut altele..:))

alex...ma stii tu pe mine suparacioasa???...cand nu ploua...noi iesim zilnic in jur de 5 in super-mega parcul de la colt ...( jiji a fost fascinat de motorul lu lali...era altceva fata de masinile pe care le sterge zilnic )

rux..sa va fie de bine pachetelul...

ana...sper sa ne dai vesti de noaptea nr 2..

mire nu fi invidioasa...ce crezi ca dorm atata? ma trezesc de 100 de ori...ca poate se trezeste el..si sa fiu pregatita ....

nyny...cred ca azi copii indeletnicirile tale de ieri...daca e dragutz jiji...

nu-mi mai aduc aminte...

ieri jiji s-a cocotat in brate la mine dimi si nu mai vroia sa se dea jos..sa plec...cik toata ziua a fost maraiat...cand am venit la fel..era..asa gsles...nu se mai dezlipea de mine...i-am dat niste lapte ca nu vroia nik...si si-a revenit...cu greu a adormit la 11(nu m-am chinuit dar..atunci s-a culcat) s-a trez la 4 juma...io de vreo 5 ori...ca poate nu-l aud....si ink doarme...si sper s-o faca cat termin io cafeaua...

ma dispera vremea asta

cu toate astea sa aveti o zi superbe

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata si in ciuda vremii sa fie o zi superba!!!

a trecut inca o noapte fara tztz!!!!! nu-mi vine sa cred!! gata, pot spune ca e intarcat, nu?! a dormit f bine, 2 mici treziri, dar rezolvate in 3 minute cu dansu ploii slow motion sanii mei vad ca nu au probleme, nu s-au umplut, nu nimic...

revin, ma duc la o cumparatura

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Neata'
de cafelutza Ale12 si Dece

Asta-i un mesaj de azi-noapte pe care nu am eusit sa-l trimit din cauza de maraieli la greu

E greu tare acum in perioada asta cu ei, nu apuci sa faci mai nik, abia o lingura de mancare si aia facuta asa sa fie... si la noi noaptea trecuta a fost aiurea tare, sper sa fie de la masele; adevarul e ca sunt stresata rau ca am visat ca ii puneam degetele in guritza si i-am descoperit vreo doua masele, dintii din fata de sus...mama loca

MP, Ayanna, Lali multi pupici, stiu cum e cu timpul dar e o placere cand reusiti sa mai bagati un mesaj sa ne spuneti de voi
In rest subscriu din toata inima la tot ce a scris Mire, ca-s rupta dar uite ca nu ma ia somnul
Mire sa spui cum ai facut cu somnul la Mara
Sa stiti ca eu am adus niste albume in fatza ca am vazut ca erau pozici mai noi, asta ca sa nu intrati la idei...

O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Ma bag si eu la cafele Dece, Ale1212xa sarumana

Danasor sa fie cu folos maraiala si sa iasa niste maselute sa aiba si A. cu ce sa rontzaie. Stii ce bine e cand gasesti maseaua deja iesita pe jumatate? Eu m-am speriat in prima faza, pentru ca crezut ca are o pastilutza in gura... si cand colo, era o minunatie de masea.
Ana nu ma grabesc daca zic FELICITARI... gata, ai reusit.
Ale1212xa ce bine ca si-a mai revenit Dragos. Spor la treaba sa ai
Dece zici ca speli geamuri azi? Spor la treaba. La noi e frig si ploua. Bine ca le-am spalat de ieri.

Ma duc sa ma uit la poze...

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Azi e a doua zi de febra mare, ieri a mers cu Nurofen, supozitor cu paracetamol si pana seara ii scazuse.
Azi noapte nu a mai avut - sau asa zice sotul, oricum Dani nu s-a trezit deloc toata noaptea, in schimb azi dimineata avea iar 39.3.
I-am pus novocalmin direct, l-a facut in juma de ora, i-am pus altul, ca am concluzionat ca n-a avut ala timp sa se absoarba.....si peste o ora si ceva inca avea 39.2.
Se pare ca nu reactioneaza la Novocalmin.
Am vb cu pediatra si mi-a zis sa ii dau si homeopate, Aconitum si Belladona, cate 10 granule de fiecare. Sunt antitermice.
Se pare ca febra este de la dinti, pentru ca in rest e vioi, nu a facut diareee, nu a vomat, mananca relativ bine...ma rog, nu ca in zilele lui bune, dar mananca....
Eu am venit totusi la servici, pt ca nu aveam laptopul acasa....poate ma duc mai repede, daca zice mama ca nu se descurca cu el.
So....cand se termina cu dintii si cati sunt de toti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata si in ciuda vremii sa fie o zi superba!!!

a trecut inca o noapte fara tztz!!!!! nu-mi vine sa cred!! gata, pot spune ca e intarcat, nu?! a dormit f bine, 2 mici treziri, dar rezolvate in 3 minute cu dansu ploii slow motion sanii mei vad ca nu au probleme, nu s-au umplut, nu nimic...

revin, ma duc la o cumparatura

_
mama lui Stefan, pui scump

Bravo....sa nu te intorci din drum, ce a fost mai greu a trecut

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput