Strugurasi de Sept-Oct 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

frumos nume

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Stie cineva care i treaba cu aproba-dezaproba ce apare jos la mesaj ?
Inainte nu era asa ceva

Mergi la inceput

Pai am facut o incercare la mesajul tau.Am dat aproba si a aparut un vot la ce ai postat tu.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Stie cineva care i treaba cu aproba-dezaproba ce apare jos la mesaj ?
Inainte nu era asa ceva

hopa , ma apropa rachel

Mergi la inceput

acum o sa-ti dau dezaproba sa vedem ce apare.Sa nu te superi am incercat la mine dar nu apare nimic.

Mergi la inceput

gata , m am prins acum

Mergi la inceput

Deci, putem sa aprobam sau sa dezaprobam mesajele colegelor noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Pe pitik de nepotica o cheama MARA Alexia... insa cautati sa vedeti ce inseamna mara ( simbolul)... sper sa nu va suparati pe mine.. insa mama de cand a aflat ma innebuneste...

JAde.. fiecare cu piticii ei... unii pitici cu putza altele cu coco...

Amu numa atata mai avem de facut sa ne votam postarile

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Despre numele Mara

Mara este varianta in limba maghiara a numelui Maria, iar in ebraica echivalentul cuvantului romanesc amar.

In aramaica inseamna profet, invatator.

Mara este numele luat de Naomi in Vechiul Testament.

Ca inseamna amar de asta nu ii placea mamei tale? De-ar fi numele sau zodiile o cauza a necazurilor le-am schimba cu totii si ar fi viata numai lapte si miere .......... :) dar sigur nu sunt. Nici nu ma gandesc sa analizez semnificatia numelor.

Lori 20+ fericita cu MARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ce ciuda mi-e pe voi cu pasaricile si putzicile Eu n-am aflat nimic, chit ca azi am avut eco.

Suntem in grafic, avem 6 cm, capsor cu diametru de 2 cm(mancal-ar mama de capos), am vazut labutele, nu stiu ce ventricule ale inimii,osul nazal, burtica mare, ce mai, suntem copii mari!

Mi-au tras si sange pt dublu test, daca ceva-i bai ma suna, daca nu, primesc rezultatele peste 2 saptamani.

M-au felicitat c-am pus doar 600 grame, insa cand le-am spus ca vomit si nu prea mananc bine, si-au retras felicitarile

Nu se vede sexul, mi-au spus ca pe la 15-16 saptamani e mai vizibil. Deci peste o luna eco la privat.

Nici noi nu avem nume, dar imi place Laura, Noa, Diego...mai dati si voi idei ca eu sunt in pana...si daca eu nu gasesc al meu imediat ii pune Logan

Aseara am vomat, ieri avusem o zi buna, am smotruit si eu, am gatit, am papat ok, dar spre seara s-a rasturnat situatia. Am vomat cina cu totului apoi mi-a fost rau pana noaptea tarziu...ooofff, doara scap si eu de greturile astea odata
12+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput