Strugurasi de Sept-Oct 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

lore de o saptamana mi-au disparut si mie greturile.Si mananc....nu ma mai satur Ce bine este fara ele.

Da camady ai dreptate.Eu am mai redus painea ca mancam una pe zi si am trecut pe mamaliguta Iar intr-o saptamana am pus 300g.totusi nu vreau sa depasesc 15 Kg in sarcina.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Camady, multa bafta.

anilansa te iertam dar tu trebuie sa te doftoricesti pentru raceala

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Multumesc, ma doftoricesc ... cu ce pot... ceaiuri, occilum si vit c ..... mai e si altceva ce se poate lua

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

seidana ai grija cu fierul. ia-l dar sa urmaresti cum te simti. sa il iei cel mai bine dupa ce mananci ca e terminator pt stomac. am luat si eu sarcina trecuta dar numai in ultimul trimestru(tardiferon) si fara sa mai iau alte vitamine.
am luat si anul trecut(maltofer) din cauza unei usoare anemii si m-a terminat, am dat intr-o gastrita care mi-a creat si inca imi creaza mari probleme. asa ca ai grija.
sunt multe medicamente cu Fe care se dau in anemii. eu cred ca maltoferul pe care l-am luat anul trecut nu mi-a facut deloc bine. mai bine luam tot tardiferon... dar, asa mi-a prescris medicul.

loredanar o fetita! sa fie sanatoasa!

ha ha am vazut ca sunt multe fetite pe aici, mai bine numeam capitolul "pasarele sau vrabiute" de toamna si a mea tot fetita e... asta pana la proba contrarie ca vad ca in ultimul timp au mai avut loc unele transformari, la unii a crescut putzulica, la unii dimpotriva putza a prins aripioare sanatosi sa fie!

vorbiti de mancare. eu am stevie cu ou, urzici. ceafa de porc al cuptor (stiti ca sunt cu porcul in perioada asta )

o zi buna

16+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

O familie frumoasa Darius a mostenit ochii tatalui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Loredana felicitari pt pasarica sanatoasa si frumoasa !
Mai , mai , mai , din ce era la inceput odiseea baietilor , iete ce a devenit odiseea fetelor
Deci ,pana la urma , in afara de mine , mai are cineva baiat ?
Apropo de al meu baiet , a inceput sa ma boxeze , woowww , ce senzatii !!!

Camady mult succes in tot ce ti ai propus !
Seidana fierul este pt anemie .Daca te stii mai anemica sau cu o hemoglobina mai micuta , e musai sa l iei .Numai sa ai grija ca fierul cam constipa si sa nu te sperii , kaka o sa fie negru
Zubi mai usor draga mea cu treburile casnice .Stai tu acasa , dar asta nu inseamna ca trebuie sa le faci tu pe toate .Ai mai mult grija de tine !
Si asta cu treaba prin casa , pe toate va rog sa aveti mai multa grija , protejati va cat mai mult , nu e o tragedie daca anul asta nu o sa faceti curatenia generala de Paste .Mai dati o incolo de treaba !

Nu mai retin cine a mai fost la eco in ultimul timp , dar va felicit pe toate din inima

Mergi la inceput

Jade ma bucur ca esti bine deci pasa a ta s-a transformat in cuc.Felicitari

Trebuie sa-ti treci caruciorul albastru la prima pagina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Multumesc Jade felicitari si tie!

Lori 20+ fericita cu

Mergi la inceput

Cu tabelul chinezesc , la mine nu se potriveste
Sau poate am si eu maine la eco parte de rasturnare de carucior

Mancare , eu am asa acum : mazare , orez sarbesc si spaghete cu sos rosu
Ati vb atat de ciorbe ca nu mai pot de pofta , eu sunt o mare ciorbareasa

Cu kg eu stagnez la greu , deja ma ingrijorez ca eu nu pun nimik pe mine :((

Mergi la inceput

Fetele , maine merg la eco si vedem sigur sigur de i cu putza sau pasa , bine , asta e atat de putin important ...eu sper sa aflu vesti mai bune maine , atat , sexul nu conteaza deloc

Mergi la inceput