Strugurasi de Sept-Oct 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Andra.. nu a inceput sa curga... insa se vede linea negra si buricul prinde culoare....

Oana... referitor la petitori, sotu a zis ca singura camera cu gratii va fii camera ei, si pana la 20 de ani ii pune centura de castitate.. , nu ca noi nu am fi impreuna de cand eu aveam 17 ani...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

fetelor am vrut sa va intreb, au inceput sa va curga colostrul? eu din cate am citit pe net la unele fete incep si de la 4 luni; racheel sa ai grija la petrecere, sa nu faci efort prea mare

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

18+

andr@, eu nu am pana acum.Ma uit si eu dar nu vad nimic.Si la petrecere o sa stau mai mult pe scaun sau mai fac si eu cu sotul un dans asa mai lent

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Al meu inca e bulversat ...da si-a luat caine de paza ...ciobanesc ! A zis ca nu-si face griji

Oana 16+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Saidana asa sie u cu sotul.Eu aveam 16 ani si el 21.

oanaiasi tare de tot faza cu cainele

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Taticii astia....

HAi ca fac cap nou

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

am vazut seidana ca zicea-i de fier, vreau sa-ti spun ca si eu ma chinui mult cu pastilele astea, fier iau si nu iau; insa calciu, mg si acid folic iau zilnic; acum am lasat fierul ca mi se aplecase de la el, plus ca ma constipasem ff tare, dar tre sa-l reiau ca cica e bai eu am acum mare problema cu spatele, fetelor am momente cand raman intepenita, nu ma pot misca, nu ma pot ridica din pat, oare de la ce o fi?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

CASUTA NOUA 38

Mergi la inceput