Strugurasi de Sept-Oct 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

stefy de ce ai facut amnio ??
asa ai vrut tu , sau ....
oricum , eu sunt sigura ca bb tau e sanatos si nu vor fi probleme

DA Jade a fost alegerea mea.
Rezultatele la DT au isit foarte bune, insa eu am vrut sa fiu linistita.
Sigur ca bebe e sanatos ....era asa dragalasa azi la eco si cumintica ...insa nu i-a placut ca i-a luat din lichid. Cum aspira un pic de lichid cum se misca.

+17

Pai cica amniocenteza e un stres enorm pt bblush. Am vazut un reportaj pe tema asta - se zbat si fac niste grimase de ca si cum ar tipa. Ii sperie foarte tare. Din cauza asta nici nu se recomanda decat in cazuri extreme...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

La mine nu a fost un caz extrem, nu am fost stresata ...si ma indoiesc ca bebe a fost stresat.
e alegerea fiecareia din noi sa il faca sau nu.

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady .. mie mi-ar place atat de tare sa am cuplu...
mai ales ca si razvanelul tau era cat fratele meu cand m-am nascut
si am zis ca eu l-am adorat...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Fetelor o intrebare... care ma deranjeaza

Acum de 10 min simt o intepatura acuta in buric..atat de acuta incat nu pot sta dreapta si o simt si cand stau pe pat in fun...
ar trebui sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

seidana - eu zic sa stai linistita, daca e vorba doar de INTEPATURA. si eu am inceput sa simt asemenea intepaturi, cred ca uterul impinge din interior si datorita presiunii sunt aceste senzatii.
incearca sa stai intinsa putin sau, daca nu poti, stai asezata pe scaun sprijinita de spatar.

14+
mioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu simt ca un carcel in partea stanga, ma doare de nu ma pot apleca. Nu e permanenta si ma doare si mai tare daca apas. E la suprafata, crek e un ligament sau muschi, vreo intindere ceva.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Multumesc fetelot... e o intepatura puternica... a mai trecut acum .. probabil se intnde ceva.. intepaturi am mai simtit dar nici sa nu pot sta dreapta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

oana iasi asteptam caruciorul...

zubi tu ce faci mamica?!!!nu ne-ai dat niciun semn azi....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Buna seara dragelor,
ma bucur sa va citesc si sa constat ca gasesc numai vesti bune, si si eu vin cu o veste buna. Ieri am fost la doctor, bebelinul meu este fff bine, in parametrii normali pt 18 sapt si 3 zile cat avem.
Sunt fericita ca totul e ok, e tz acum dar maine promit sa va mai scriu, ne culcam acum,eu si bebicul.
V-am pupacit pe toate1

Sunt in 18 sapt cu o minune de la D-zeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Hellena, bravo!

Anilansa, frumoase poze

Seidana, eu nu iau supliment de fier in afara de prenatale, dar prenatalele pe care le iau contin fier (150% din necesarul zilnic estimat). Dar daca medicul a vazut o carenta de fier, atunci eu i-as urma sfatul si as lua cat zice el. Asa cum au zis fetele stiu si eu, ca o carenta de fier poate duce la anemie, care e destul de frecventa in sarcina.

Eu m-am vazut intotdeauna mama de fetita. Inainte de sarcina asta am pierdut trei sarcini, la prima si la a treia am simtit ca era fetita, la a doua n-am simtit nicicum, iar la sarcina de acum am simtit ca este baietel. Acum se pare ca am dreptate; la celelalte nu stiu daca am avut sau nu.

Lai 19+ cu

Mergi la inceput