Strugurasi de Sept-Oct 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

May in legatura cu eco transvaginala si cu interzisul la sex ... daca ar baga si sotul o singura moneda ca sa zic asa........... :))))) ar fi liber si la sex. :)) numai ca cam greu sa nimeresti Jackpot cu o singura moneda.

Lori 20+ fericita cu Mara

Natalia, felicitari pentru pasa!

Merci de raspunsuri, fetelor.
nu stiu de ce zise chinezoaica de transvaginala si nu mi-a zis la abdominala cat e colul... bani nu mi-a luat pe a doua, deci n-avea motive de astea.
si mi-a mai spus unul la o eco abdominala ca pt col sa fac trans...
or fi astia pe aici invatati altfel...

15+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

may , la transvaginala masuratoarea este mult mai precisa si probabil de aceea ei prefera sa faca asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

edit: am editat mesajul ca gresisem subiectul. minte de gravida!

May si eu sunt cu verziturile, la greu, zici ca pasc. sa stii ca se vede colul clar la eco normala. si acum si sarcina trecuta imi ziceau mereu de col.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

buna burticilor!
nu sunt sigura, dar cred ca l-am simtit pe bebe!
pe la 5 dimineata am fost la baie (ca de obicei!) si cand m-am intors in pat, stateam pe partea stanga si am simtit ceva usor in burtica!!! intai am crezut ca e o crampa, dar am "ciulit" simturile si s-a repetat, asa usor ca o pana... nu am indraznit sa ma misc, am adormit asa de fericita
eu citisem ca la prima sarcina se simte bebe mai tarziu. oare este posibil sa il simt pe bebe asa de devreme (in s15, adica 14s+5z)?

May - da, se vede colul la eco abdominala. acum 2 saptamani, la ultima eco, mi-a scris: Col 42 mm, OI inchis (cred ca OI - orificiu intern).

pupici burticilor

ps. va invidiez pe cele care luati cafeaua dimineata! mi-e dor de tabietul asta!

14+
mioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Natalia.. deci scotul a fost prosteala de 1 aprilie.. Ce o sa faca Dicu, propune un nou dr? sunt curioasa ce si cum.. sa ne tii la curent... Te invidiez pt excursii....

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am murit de ras cand am citit despre semnificatia numelui. Iar faza cu Jackpotul...

oana da, mai e cineva obsedat de fete ca si tine: EU. Simt ca bebe e fata, dupa calendarul ala chinezesc asa imi iese, si la fiica-mea tot asa mi-a iesit, sper sa se adevereasca, imi spune sotul ca fac vraji sa nu ii vina baiatul

natalia v-am vazut pozele, aveti niste printeseeeeeeeeee. Imi fac curaj si pt bb3, numai sa fie bb2 fataaaaaaaaaa

Mai intru eu. Ma bag la citit o carte despre "domesticit", a se citi "educat", copiii

de si15+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Apropo de calendraul chinezesc....

Voi ati simtit ce e bebele, adik intuitia?
Am auzit mai multe variante, adik mama zicea ca ratelui meu tot ii zicea Anamaria... si a iesit un el... altele imi ziceau ca si-au dat seama..
Eu cand imi zicea lumea ca e baiat simteam parca ca ceva nu e in regula in formulare, mai mult cu 2 zile inainte i-am zis alui mu ca nu cred ca e baiat pt ca in fiecare dimineata ma intreb in gand : OAre ce face printea lui mama?... oarecum stiam ca e fata insa in sinea mea imi era frica sa nu dezamagesc pe altii, toti din fam isi doreau baiat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

M-am intors si eu de la amniocenteza.
Desi si acum mi-a zis dr ca e fetita eu tot simt ca e baiat. Ei ce sa faci ...mama denaturata.
Dar noi o sa-l iubim la fel de mult pe bebe indiferent ca e fetita sau baietel.
+ 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Seidana eu sunt absolut sigura ca e fata, nu stiu de ce, dar nu-mi pot imagina un baiat. Daca ma intreaba cineva daca m-am gandit la nume, m-am gandit numai la nume de fata. Nici macar nu iau in calcul baiatul. Dar cine stie... poate ma insel. ;))) Oricum e ok orice-ar fi, sanatos sa fie. :)

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

M-am intors si eu de la amniocenteza.
Desi si acum mi-a zis dr ca e fetita eu tot simt ca e baiat. Ei ce sa faci ...mama denaturata.
Dar noi o sa-l iubim la fel de mult pe bebe indiferent ca e fetita sau baietel.
+ 17

de ce ai facut amnio? nu e vb de mama denaturata... unii simt altii nu...si ce nu s-ar putea sa fie in final baietel? vezi ce zice amnio..

Mergi la inceput