Strugurasi de Sept-Oct 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Ce ciuda mi-e pe voi cu pasaricile si putzicile Eu n-am aflat nimic, chit ca azi am avut eco.

Suntem in grafic, avem 6 cm, capsor cu diametru de 2 cm(mancal-ar mama de capos), am vazut labutele, nu stiu ce ventricule ale inimii,osul nazal, burtica mare, ce mai, suntem copii mari!

Mi-au tras si sange pt dublu test, daca ceva-i bai ma suna, daca nu, primesc rezultatele peste 2 saptamani.

M-au felicitat c-am pus doar 600 grame, insa cand le-am spus ca vomit si nu prea mananc bine, si-au retras felicitarile

Nu se vede sexul, mi-au spus ca pe la 15-16 saptamani e mai vizibil. Deci peste o luna eco la privat.

Nici noi nu avem nume, dar imi place Laura, Noa, Diego...mai dati si voi idei ca eu sunt in pana...si daca eu nu gasesc al meu imediat ii pune Logan

Aseara am vomat, ieri avusem o zi buna, am smotruit si eu, am gatit, am papat ok, dar spre seara s-a rasturnat situatia. Am vomat cina cu totului apoi mi-a fost rau pana noaptea tarziu...ooofff, doara scap si eu de greturile astea odata
12+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Ohhhh cum te mai inteleg!!! Ieri am facut 3 ture in 3 ore la baie, dupa ce dimineata fusese buna.... Azi deja am facut o tura. Bine macar ca nu ma doare capul si nu mai am ameteli (momentan, ca nu se stie niciodata). Si eu sper sa treaca... macar sa se mai rareasca cat de cat...

12+

SI eu vreau sa treaca, nu le mai suport, imi strica toata starea sufleteasca...azi dimi am bagat deja o tura de buda dupa o banana si o cafea...pe urma am rumegat ceva covrigi si atat...eu dupa ce ca mi-e rau, ma mai si ingras

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 12+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Oana eu macar nu simt ca m-am ingrashat, ca de cantarit nu m-am mai cantarit de 10 zile.

Dar la prima sarcina tot asa rau v-a fost fetelor?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

oare sunt normale usoare greturi (fara motiv) chiar si in al doilea trimestru de sarcia? cum s-ar zice "stari de rau la stomac".

Lori 20+ fericita cu Mara

Eu le am acum.Nu stiu ce sunt...greturi cu arsuri cu mai stiu eu ce...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Dbuni ma bucur enorm ca este bebe bine

fetelor cu stari de greata si pe la 18 saptamani or sa treaca

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Merg sa ma fac frumoasa............la vopsit.Deabia astept ca am un par in cap...........

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.
ne-am marit clubul gretoaselor
eu macar cred ca am mai mult nooc decat voi ca pe mine ma apuca numai seara, de pe la 6 incepe circul.
pana atunci mai functionez. cu zile mai bune sau mai proaste. adica stomacul in gat toata ziua sau un pic mai jos

eu azi sunt acas si ma gandesc sa merg sa-mi cumpar praz sa fac o mancarica depraz cu masline.
v-am zis ca am numai pofte de verzaturi, dar din pacate salatele nu le pot duce, trebuie sa fie verzaturi gatite.
ce pofta de ciorbe mi-ati facut dar mie nu prea imi ies ciorbele...

felicitari pentru pasarici, fetelor!!

jade, ma bucur ca esti bine. multa bafta maine la eco. sa vezi colul de 5 cm

apropo de col.
revin cu o intrebare pusa mai demult de altcineva.
pana la urma la eco abdominala nu se poate vedea colul? si nici masura?
eu i-am zis la chinezoaica ca vreau sa stiu de col cand imi facea abdominala si mi-a zis ca trebuie transvaginala pt col, asa ca am facut si de aia.
dar eu stiam totusi ca inaintand sarcina nu prea mai e indicat sa faci transvaginala.
si atunci cum va spun voua cat aveti colul, daca e scurt, daca e lung? ca am vazut ca mereu veniti cu info de astea.
eu sunt tare nedumerita.
plus ca nu sufar transvaginala
eu am interzis si la sex toata sarcina, dar daca imi baga porcaria aia la transvaginala nu tot ceva de genul ala e?

15+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Nane, da mi-a fost rau si la prima sarcina

May3, imi aduc aminte la fie-mea, la eco abdominala de fo'
16 saptamani ca mi-a zis dr. sa-mi fac cerclaj, ca am colul deschis, deci pp ca se vede cred...

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

May , se vede colul si se poate masura fara probleme la eco abdominala , la transvaginala e mult mai exacta masuratoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

May in legatura cu eco transvaginala si cu interzisul la sex ... daca ar baga si sotul o singura moneda ca sa zic asa........... :))))) ar fi liber si la sex. :)) numai ca cam greu sa nimeresti Jackpot cu o singura moneda.

Lori 20+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_s

Nane, da mi-a fost rau si la prima sarcina

May3, imi aduc aminte la fie-mea, la eco abdominala de fo'
16 saptamani ca mi-a zis dr. sa-mi fac cerclaj, ca am colul deschis, deci pp ca se vede cred...

Noi

si ai facut cerclaj ?

Mergi la inceput