Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G La multi ani tuturor sarbatoritilor! Erina, am geanta galbena, da, insa nu cred ca eram eu decat daca vezi la mii de kilometri distanta. Maine sunt acasa si povestesc mai multe. Pupici. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |

Cred ca nici Annisia nu era...te-am confundat pe tine apoi pe ea care e destul de cameleontica...
Drum bun spre casa si astept cu interes povestirile.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
La multi ani sarbatoritilor cu nume de flori!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Luy,si mie mi se intampla des sa pierd notiunea timpului,asa ca nu-i de mirare 
![]()
S-a mai incalzit un pic,in sfarsit,asa ca am fost toti trei la biserica,am luat salcie,apoi un pic in parc,la caluti si trambulina,bineinteles...astea-s preferintele Mirunei,cu copii mai putin 
O duminica frumoasa sa aveti!
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI, TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Gabriela77 spune:
La Multi Ani floricelelor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
Vad ca nu a trecut nici o floricica pe aici asa ca fac eu cinste

Urez si eu la multi ani tuturor celor cu nume de floare

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
ceamica spune:
La multi ani tuturor 

La noi , in fiecare an , de Florii, exista o traditie de a merge la mamaia lui Puf (amandoi sarbatoriti ) unde se aduna tot familionul , de sambata dimineata pana duminica seara . Anul acesta vremea chiar a tinut cu noi si chiar nu mi-am mai facut griji pentru Seb. A fost foarte fericit si mai ales fiind mezinul familiei a fost cel mai rafatat. Desi n-are nume de floare a fost si cel mai cadorisit![]()
Nu-i de mirare ca m-a intrebat cand mai mergem la mamaia.
M-am asteptat sa stea dupa mine multa vreme , mai ales ca este ff numeros familionul si el nu agreeaza acest lucru. A uitat repede cand l-a intrebat o matusa daca ii plac iepurasii de ciocolata
-a devenit prietena lui
Noi ne-am simtit f bine si mi-a reusit si primul meu tiramisu![]()
Asa ca va servesc cu drag
adimercedes spune:
La Multi Ani tuturor celor cu nume de flori!!! Sper ca ati sarbatorit bine cu totii. 
Aici nu prea e mare tam-tam cu sarbatorile de Pasti, sarbatorile in general, in afara de faptul ca se umple peste tot de iepurasi si oua de ciocolata

. Asa ca am stat noi de noi, ieri am fost la gym si sotul cu copiii au fost la niste prieteni ce tocmai si-au renovat casa...
Ramonaiani, ce dulci sunt copiii, ce mult a crescut Daniel! Ce haios e cu casca roz
. Bine ca mi-am amintit, trebuie sa ii iau casca si lui Adam - pt Lisa am luat reglabila si inca ii e buna! La noi Adam are noroc de trotineta si bicicleta albastre
. Fff tare faza cu laleaua
.
Saptamana asta cumparaturi de-ale gurii, curatenie, gatit (cred ca o sa luam niste miel de facut la gratar, eventual si somon), www.drmomma.org/2010/04/natural-egg-dye.html" target="_blank">vopsit si ornat oua impreuna cu copiii, vizitat targul traditional de Pasti, incercam si biserica greceasca, probabil, pt Inviere, gym, survival
.
I-am gasit www.skyblueshoes.com.au/index.php?main_page=product_info&cPath=10_58&products_id=339" target="_blank">papucei lui Adam, similari cu cei de la Adidas, merci Ema, nu sunt neaparat un brand cunoscut, dar am luat exact asa ceva iarna trecuta si tare mi-au placut, Si nu s-a mai plans de dureri de picioruse si nici nu se vaita cand ii vede
. Sunt piele interior si exterior, cu talpa ff flexibila si ff moi in interior. Magazinul din zona care avea produse Primigi s-a inchis, am gasit lacat pe usa
. Cei de la Ecco erau extrem de ingusti, iar sa vad Adidas efectiv nu am apucat, asa ca am luat ce am gasit in nebunia d sambata de la mall... Insa mi-am gasit mie niste www.barefootinc.com.au/product.php?range=bikila" target="_blank">incaltari traznet pt sport
- vor fi cadoul meu pt cand scap de inca 5kg, probabil la vara
.
In rest, Lisa a inceput vineri sa aiba ceva ciudat la ochiul stang, am intuit conjunctivita si am bagat picaturi si crema din colectia din frigi. Azi si Adam era inlacrimat tot la stangul, asa ca si el ia de azi picaturi!
Sper sa fie ok, ca miercuri avem serbarea de Pasti la gradi la Lisa si sper sa nu am surprize...
Fug sa mananc si eu ceva inainte sa mi se trezeasca trupa de soc!
Va doresc o saptamana superba si pregatiri frumoase de sarbatori