Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Roxana, si asa am avut lectura de 17 pagini, mai pe diagonal si dintr-o suflare...

Same here! Si nici macar n-am aflat "raspunsul"...

Io zic Roxano ca esti o buna exemplificare a zicalei "fericiti cei saraci cu duhul"... Eu una - poate si incercand sa castig mai mult timp pentru mintea si spiritul meu - incerc sa nu citesc povesti triste. In chestii de suflet experientele altora nu ajuta...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Inca o vorba si ma duc...

Nu de alta, dar ma apasa asa pe suflet de ieri. Intamplator - vedeti ce inseamna sa am timp liber - am dat peste un subiect la Adolescenti ("Chiar sunt in panica"), si am intrat si eu in panica la gandul ca puii nostri cresc, ca sunt supusi mereu pericolelor si cu varsta si diverselor tentatii, ca oricat i-ai supraveghea tot poti sa ii scapi din mana si ca echilibrul relatiei parinte-copil e tare greu de mentinut pe masura ce cresc. Vorbeam ieri cu o prietena de a mea, mult mai tanara decat mine, si nu se mira deloc de povestirile mele de pe forum, ba dimpotriva se uita mirata la mine ca nu am cunoscut asemenea lucruri in scoli. Nu inteleg de unde vine prapastia asta intre generatii, si ma sperie faptul ca nu ii inteleg pe adolescentii de acum, pe copiii de clasa a7a, a8a, pe copiii de scoala. Cum as putea eu sa evaluez riscurile si pericolele pentru copiii mei daca nici macar nu stiu ce se mai intampla acum? Cum o sa reusesc sa ii tin departe de toate relele lumii asteia cu care ei au contact la varste prea mici sa faca o alegere cu discernamant?

Mi-am descarcat sufletul acum la voi, poate ajuta putin sa iau apasarea care m-a apucat de ieri de nu am reusit nici sa dorm. Am stat aseara ore in sir uitandu ma la atomicii mei si incercand sa opresc timpul la clipa ii care ii preocupa doar un banal puzzle ball. Nu sunt pregatita pentru ce o sa vina, nu stiu ce voi face atunci si nici macar nu stiu ce sa fac acum sa cladesc ceva solid intre noi care sa nu se spulbere atunci.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Hristos a inviat!

Draga Roxana, fara nici o legatura, astazi am avut o discutie luuunga pe tema asta cu husband si o veche prietena, terifiata si ea de ce urmeaza. Eu, sincer, nu-mi fac o problema existentiala din asta, cel putin nu acum. Obiectivul meu pe urmatorii vreo 20 de ani este sa fiu suficient de deschisa si apropiata de copii astfel incat sa pot sa prevad situatiile, sa-i pot sfatui, si cel mai important, ei sa ti na cont de sfaturi. Eu am mare incredere in copiii mei , in judecata si educatia lor. Aici ma refer acum la Miruna, ca Vlad e inca bebele meu... Ideea e sa "cresc" si eu odata cu ei, sa pot sa le fiu "tovaras" si sa-mi poata impartasi orice, bun sau rau. Ca-i mai bine sa faca multe boacane mici si nevinovate, de care sa radem peste timp, decat una-doua pe care sa le regretam toata viata, cu totii, si asta pentru ca n-au putut sa-si impartaseasca temerile, frustrarile, nervii si supararile cu parintii...

De rest, sanatate multa tuturor bolnaviorilor, si sa aveti o primavara frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox neaparat sa le-o faci educatoarelor...aici sant adus unul cate unul sau pe rand cate o clasa, intr-un hol despartit de usi de sticla si d-ati "in mana" la fiecare bunica sau parinte...de fapt la inscriere se completeaza o lista cu persoanele care vor veni sa ea copilul (cu toate datele )...asta nu e de iertat
Referitor la ce va fi peste ani, nu e usor, dar cred ca totul depinde de caracterul copilului, de ceea ce a vazut in familie si de priteniile care si le face(anturajul!)

Soniei ii dau din nou antibiotic, toata vacanta de primav cu febra si saptamana asta cu tuse
Eu saptamana viitoare ar trebuisa vin in Ro , putin de pe 6 pana pe 8, ptr niste acte vreau sa inchiriez un jipan macar prin Bucegi sa ajung, daca nu pe jos macar calare

Adi da le tragi tare...ai grija tot ce dai jos repede se pot pune dublu....ce idee ai de regimul Rina??

Erina vazut si pozicile voastre de la locul de joaca...minunati copii, dar si locul de joaca

Dani te uiti la nunta printului???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Rox, am zis ca am reusit sa ma duc la gym, nu ca NU am mancat de Pasti . Ba am mancat, si inca ff bine (si muult ), doar in dulciuri nu prea m-am bagat... Dar mi-am scos parleala de ziua sotului, ca i-am luat un tort si bineinteles ca am mancat din el si de 2 zile tot mananc . Iar asta nu ajuta nicicum la evaluarea pe care o am maine dimineata cand masuram si cantarim .

Off, faza cu plecatul fara sa stie nimeni ca ai luat copilu'. Offf, brrr. Musai sa le-o faci, ca daca numai zici, nu se prinde...

Felicitari pt concediu, nu am apucat inca sa imi bucur ochiu' cu pozele voastre. Si daca ai dat jos 3kg asa rapid si le-ai si pus inapoi, poate trebuie sa le dai jos mai lent, ca daca e sa se puna, sa ia mai mult timp :P

Rox, Ramonaiani, despre paturile suprapuse am tot vb cu sotu' si am hotarat sa mergem pe ideea de "pat masina", simplu si cred ca ii mutam in camera mai mare, cea care acum e biroul sotului+camera de oaspeti si va trebui sa o zugravim, la cererea Lisei, in roz, albastru, violet si verde . Lisa are deja un pat ff fain si nu as avea ce face cu el in caz de suprapuse, nu vreau sa am inca o imensitate care sa ia loc aiurea in garaj. In plus, Adam e o zvarluga si un nazdravan si musai sa faca si el ce face Lisa, iar de catarat nu are absolut nici o problema, de aici grijile mele. Se urca ff rapid si corect pana in varful spalierelor la gimnastica, pe scaritele de franghie, deci problema mea e de impins, nu ca ajunge sus . Iar de inghiontit o fac si pe podea, insa 1.50m e cam sus . Merci de "input"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Soniei ii dau din nou antibiotic, toata vacanta de primav cu febra si saptamana asta cu tuse
Eu saptamana viitoare ar trebuisa vin in Ro , putin de pe 6 pana pe 8, ptr niste acte vreau sa inchiriez un jipan macar prin Bucegi sa ajung, daca nu pe jos macar calare

Adi da le tragi tare...ai grija tot ce dai jos repede se pot pune dublu....ce idee ai de regimul Rina??

Ali, offf, multa sanatate Soniei si refacere rapida, sper sa isi revina repede cu antibioticul. Succes cu vizita in RO.

Cat de dat rapid jos, nu se pune problema, nu e cazul . Abia dau jos 1kg la cel putin 1 luna, nu cred ca asta se poate cataloga drept "rapid". De pus inapoi se pune ff repede, daca nu sunt atenta si dau iama in "papusoi" , iar la mine e cu extra bonus de la PCOS .

De regimul Rina nu am auzit pana azi, dar stiam de cel disociat si Montignac si tinusem si eu Montignac pe o vreme si chiar ajuta! Sabina zicea si ea de el... Insa de cand cu gatitul pt copii, nu reusesc sa ma organizez prea bine pt mine, asa ca incerc sa fiu atenta la combinatii in functie de ce este in meniu si de ora la care mananc. O sa citesc mai mult despre Rina. Tu o tii? Zii mai multe...

Oricum, in ultima luna am devenit fana a "interval training", practic asta e TRX, un fel de "extreme interval training". Incheietura mea a rezistat eroic folosita (aproape la maxim) la Body Pump, la clasa de biciclit si la TRX-ul de ieri si, desi legata la gym, ma declar extra multumita de evolutie. Noroc ca am reactionat la timp!

De Enrico ce ne mai zici?

Mergi la inceput

Betty, te imbratisem cu drag, va doresc multa sanatate si evolutie maxim pozitiva pt amandoi baietii. Daca nu o faci deja, poate ii duci la ceva sport pe amandoi (nu musai impreuna sau la acelasi sport), ca ajuta mult la imunizare si dezvoltate motorie .

Mergi la inceput

Sabina, am o intrebare despre "muzicizarea" copilului . Am descoperit la Adam aptitudini muzicale, are ureche muzicala si, desi nu zice mai nimic care sa semene cu un cuvant intreg, reproduce sunete absolut impecabil, recunosc linii muzicale din cantece pe care i le cant eu, cere ce cantec sa ii cant seara... Ieri imi fredona gama do major, pe care nu i-am cantat-o de cateva saptamani. A fredonat impecabil 8 sunete si de acolo am reusit sa imi dau seama ce canta.

Noi nu avem pian, doar o orga (reala, nu de jucarie, e electronica), pe care ii place sa o manuiasca si sa o "clapareasca" . Nu are decat 18 luni, ma gandesc ca e cam devreme sa il dau la ore de pian... As vrea insa sa fac ceva pt dezvoltarea inclinatiilor pe care pare sa le aiba, sa invete sunetele corect - orga e acordata, asta e un plus. Nu stiu cum sa procedez... Poate ai vreo idee, vreun sfat pt mine.

Sper ca te simti mai bine .

Mergi la inceput

www.bodyandsoul.com.au/body fitness/workouts/work off your easter eggs,11927" target="_blank">Cum sa dati jos ouale de ciocolata acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Nana, sper ca ati petrecut bine, te asteptam cu vesti povesti depre minunea mica si cea mare.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina.
La noi totul ok, timp mai deloc, vremea frumoasa si profitam de ea la maxim, ca in Is o sa tot stam in casa.
Maine o botezam pe Maria gamalia/ galagia.
Incerc sa pun azi poze pe mailul comun.
Va pe toate si weekend placut!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am trimis poze cu fluturasii pe mailul comun.
Mare realizare ptr mine la ce criza de timp am .
Va .

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput