Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Noi am avut un w/e prelungit, am avut si musafiri nemtesti in el (in w/e adica)... fetele s-a amuzat tare si noi le-am tinut isonul... am mancat mai muklt decat era cazul... dar ne-am bucurat de soare si de companie!

Momentul "forte" a fost cand fetele au descoperit in curtea din fata casei oua de ciocolata "plantate" de iepuras (cum nici unul dintre invitati nu a revendicat actiunea urmeaza sa-i interoghez pe vecini)Doamne ce mai chiuiau copilele... Nu stiu de maruntescu, eu insa m-am topit de dragul lor

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

papanasho, traiasca-ti familia, multumesc de felicitare!
Si mie mi-e dor de tine!

=====================

Mergi la inceput

Nana, sper ca ati petrecut bine, te asteptam cu vesti povesti depre minunea mica si cea mare.

Marioara de Targoviste, mai vino si matale pe la noi!

=====================

Mergi la inceput

Mandarinutzo, toate bune? Ca esti cam tacuta!?

Roxana, eu cred ca as lua-o razana cu luatul copilului din gardinita fara sa ma vada careva... Biirrrr!

=====================

Mergi la inceput

Eh, a batut miezul noptii si aici.. asa ca si Cenusareasa asta se duce la culcare! Pe maine!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Eh, a batut miezul noptii si aici.. asa ca si Cenusareasa asta se duce la culcare! Pe maine!

=====================

Iote, d-aia m-am impiedicat de condurul tau cand imi cautam papucii.

Mergi la inceput

Carpatina, super treaba cu ouale. Le-am ascuns si eu dar a fost mare concurenta la noi. Bine ca n-am dat drumul cainelui ca le rezolva el pe toate.

Erina, ma gandeam eu ca Daria e mai linistita si cred ca marea majoritate sunt asa. Numai zapacila al meu e in plina verva. Nu stiu daca tine de varsta, de faptul ca e baiat sau de personalitate (pfii, si eu care ziceam ca e bleg acum vreo 2-3 ani ).

Azi ne ducem la oftalmolog si va povestesc. Acum ma apuc de munca si nu mai intru pe forum ca ma mut cu calabalacul in alt sediu de al nostru. O zi super sa aveti!

Mergi la inceput

Inca o vorba si ma duc...

Nu de alta, dar ma apasa asa pe suflet de ieri. Intamplator - vedeti ce inseamna sa am timp liber - am dat peste un subiect la Adolescenti ("Chiar sunt in panica"), si am intrat si eu in panica la gandul ca puii nostri cresc, ca sunt supusi mereu pericolelor si cu varsta si diverselor tentatii, ca oricat i-ai supraveghea tot poti sa ii scapi din mana si ca echilibrul relatiei parinte-copil e tare greu de mentinut pe masura ce cresc. Vorbeam ieri cu o prietena de a mea, mult mai tanara decat mine, si nu se mira deloc de povestirile mele de pe forum, ba dimpotriva se uita mirata la mine ca nu am cunoscut asemenea lucruri in scoli. Nu inteleg de unde vine prapastia asta intre generatii, si ma sperie faptul ca nu ii inteleg pe adolescentii de acum, pe copiii de clasa a7a, a8a, pe copiii de scoala. Cum as putea eu sa evaluez riscurile si pericolele pentru copiii mei daca nici macar nu stiu ce se mai intampla acum? Cum o sa reusesc sa ii tin departe de toate relele lumii asteia cu care ei au contact la varste prea mici sa faca o alegere cu discernamant?

Mi-am descarcat sufletul acum la voi, poate ajuta putin sa iau apasarea care m-a apucat de ieri de nu am reusit nici sa dorm. Am stat aseara ore in sir uitandu ma la atomicii mei si incercand sa opresc timpul la clipa ii care ii preocupa doar un banal puzzle ball. Nu sunt pregatita pentru ce o sa vina, nu stiu ce voi face atunci si nici macar nu stiu ce sa fac acum sa cladesc ceva solid intre noi care sa nu se spulbere atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

A scos mama mandrele afara,trebuie sa se intoarca,postez acum cat apuc.

M-am gandit mult la voi,imi pare rau ca nu apuc sa scriu mai multe.
Am ratat multe aniversari,zile de nastere.Plecaciuni!
Erina,"La multi ani" din partea mea lui M.
Rox,ma gandesc la voi.Ma minunam de Andrei.
Adi,ma bucur sa citesc despre voi.
Ma bucur sa citesc noutati si despre mamici care intra mai rar(asa ca mine :P)
Bernix,te imbratisez.Mult succes in tot ce iti propui.

Gata,s-au intors! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, si asa am avut lectura de 17 pagini, mai pe diagonal si dintr-o suflare...

Eu ma gindesc des cum va fi cind vor fi copiii adolescenti si imi este foarte frica. Sper sa am tactul si mintea si sufletul deschise sa ii pot ajuta cit mai mult.
Uneori imi e teama ca in sensibilitatea mea fac greseli chiar de pe acum, ca cer prea mult de la Daria, ca uneori ma las prinsa in angoase false si ca aloc timp (cum ar fi si acum) unor lucruri de la care nu primesc nimic in schimb...

Solutia e doar iubire, neconditionata, permanenta.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput