Gradi copii cu dizabilitati - asociatie tip ONG
Raspunsuri - Pagina 4
Andrea_S spune:
Draga Cello,
Ce-ar fi daca v-ati crea si un blog - ca e gratis - si un cont PayPal, si sa faceti un link pe blog la contul PayPal ca sa primiti donatii din toata lumea?
cello spune:
Draga Andrea,
Este foarte adevarat ce spui. Nu ma pricep, din pacate, sa fac un blog si nici cont PayPal dar ma voi interesa. Ai dreptate.
Multumim
dicirstea spune:
Cello, da-mi datele tale de contact pe mail, vreau sa te pun in legatura cu cineva pentru o posibila colaborare sau finantare.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Andrea_S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cello Draga Andrea, Este foarte adevarat ce spui. Nu ma pricep, din pacate, sa fac un blog si nici cont PayPal dar ma voi interesa. Ai dreptate. Multumim |
Cu blogul e simplu, il faci folosind un design predefinit si dupa aia te folosesti de instrumente oferite de cei de la www.blogger.com sau wordpress.org. Unii sunt mult mai multimiti de wordpress decat de blogger. Acum depinde ce alegeti si voi.
Iar pentru PayPal ai nevoie de un card destinat cumparaturilor online. Banca la care v-ati deschis contul pt asociatie vi-l poate emite (este cardul cu un cod de securitate pe verso).
Apoi iti creezi cont PayPal, introduci datele cardului si PayPal va verifica daca este al tau (va retrage un euro din contul curent). Dupa ce le confirm ca ei au retras din contul tau si nu al altcuiva, atunci contul tau PayPal este activat (iar acel euro iti va fi dat inapoi).