Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(57)
Raspunsuri - Pagina 6
ancamak spune:
am si eu o intrebare?uneori, mai ales la frig, pielea de pe picioruse si manute se face ca marmura. Este normal??
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
pop_adelina spune:
noi continuam greva foamei de ieri! macar azi a papat mai bine laptic, putin si des! am vrut sa fac curat si l-am pasat la sora-mea ca e in concediu, dar nu am apucat sa fac mai nimic ca m-a sunat ca urlaaaa! foame nu-i era, dar voia sa adoarma moflaind la titi!
si mie mi se pare ca ramane neprocesata mancarica, dar cica e normal si ca isi iau nutrientii din ele!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
am reusit sa ne bagam piciorusul in gurita!!!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
cameluska spune:
Lora, office, sunt sigure rondelele alea, nu se rup? e vreaun risc sa inghita ceva?
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
bebecris26 spune:
Buna seara fetele!
As vrea sa scriu mai des dar din pacate decat va citesc, trec pritr-o depresie foarte urata, si pe zi ce trece tot mai accentuata. Parca nu mai am putere, ma vad zi de zi tot mai grasa, sunt plina de vergeturi, nu ma incape nici o haina de dinainte de sarcina,poate ca nu astea sunt neaparat motivele starii mele, mi l-am dorit foarte mult pe bebe ca astea sa mai conteze acum dar, sotul e o fire mai tacuta si de multe ori greutatile vietii il fac sa se inchida si mai mult in el iar eu nu am cu cine sta de vorba. La capitolul intimitate, nici nu mai discut, dezastruuu, se intampla tot mai rar. Numai bebe i-mi mai alina starea asta, cand ma uit la el ma mai luminez, in preajma lui nu pot sa fiu trista. La ora asta ei dorm si eu stau si
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
office spune:
Cameluska, sunt sigure dar pentru copii peste 7 luni!
Bebecris, nu fii trista! viata se schimba mult cand apare un bebe, dar usor, usor anumite lucruri se regleaza atat in viata de familie cat si in cea de cuplu...putintica vointa, multa rabdare, si si mai multa comunicare ...
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
alynta27 spune:
Cristina lasa tu depresiile pt altii ca tu ai timp de ele. Discuta cu sotul orice iti trece prin minte. Barbatii sunt alfel decat noi. Ei nu ne "ghicesc" gandurile si dorintele asa cum am vrea. Greutatile sunt sigura ca te apasa si pe tine!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Avem poze noi dar si niste filmulete in care puteti vedea deplasari si ridicari Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
E un zambet tot!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra