Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(57)
Raspunsuri - Pagina 3
ancamak spune:
Oramona, eu l-am invatat cu sticluta de la Tedi( au un capac smecher), la inceput ii dadeam jet de apa , acum trage singurel.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
doina_1984 spune:
Evelin, ai avut dreptate - seamana, mai ales in poza unde este cu guritza deschisa Voi aveti mai mult par si, dupa data pozelor, mi-am dat seama ca i-a crescut repede. Noi nu prea avem si in timpul sarcinii am mangaiat la pisici (lumea imi spunea ca o sa fac un paros) si am avut niste arsuri...
Ai doi copii superbi
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474
eveline spune:
Anca, Oramona, felicitari papaciosilor!
Oramona, Darian bea apa de vreo 2-3 zile abia...cu biberonul. Am incercat si eu in n feluri si nu a vrut, si dintr-o data a inceput sa bea...putin dar tot e ceva.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
ancamak spune:
si-a udat bluzita de atatea bale... la cata apa bea.... se va deshidrata
Poze Andrei-Ionut
Mari-Mariuk spune:
Lui Vlad ii pun apa in biberon cu tortite si ii dau sa se joace, roade tetina si cu ocazia ast abea si apa dar nu in fiecare zi bea mai mult de 30 ml...
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Am papat si noi piureul, ca azi nu a fost supa crema. I-am dat cartof, dovlecel si morcov. In total a fost 100 g , dar a papat jumate si parca mai cu placere. Nu le-am mai blenduit si i le-am pasat cu furculita. Voi da-ti cartof zilnic? E bine oare 50 g pt a doua saptamana? Ar trebui sa astept macar o ora intre piure si laptic? Ca eu ii dau imediat . Si marea mea problema, cum ii dau apa, ca nu vrea apa, ceai , nici cu canita, nici cu bibe, nici cu canita cu cioc. Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true# |
eu nu ii dau apa, ii dau cu lingurita zeama de la supa sau suc de portocale dimineata. nici miriam nu vroia ceai la inceput, insda am insistat zilnic pana la un moment dat a baut si de atunci nu mai face fitze
nu am insistat in sens de bagat pe gat, ci oferit de cateva ori pe zi bibe cu ceai
ancamak spune:
un medic spunea: apa zilnic, ceai cand este bolnav.
am citit undeva ca nici sucul nu este chiar recomandat, ci mai degraba fructul cu pielita cu tot
Poze Andrei-Ionut
ancamak spune:
medicul de familie mi-a spus ca fie o pauza de 30 de min intre mancarica solida si laptic. Eu un anu respect intodeauna aceasta regula, deoarece nu-l pot lasa plangand ca dupa ce suge un pic si adoarme.
Nu prea sunt adepta cartofului, asa ca cred ca i-am dat de maxim 3 ori pana acum.
Poze Andrei-Ionut
eveline spune:
Ancamak - asa m-a sfatuit si pe mine o pediatra, demult, cand aveam fata mica. Pentru sete apa, ceai daca e bolnav: musetel pentru constipatie si menta pentru diaree.
Si intr-adevar, fructul e mai bun cu pulpa cu tot, asimileaza si fibrele, dar nici sucul nu e de aruncat, are vitamine si hidrateaza.
Fiica-mea n-a vrut sa bea suc niciodata, iar din comert abia la 5 ani a baut prima data si atunci pentru ca era ziua unui baietel si s-a luat dupa ceilalti copii. Pe de o parte ma mahnea, deoarece ii faceam eu sucuri cu manuta mea, si nu le vroia, pe de alta parte ma bucur deoarece nu bea toate prostiile din comert. Nu bea decat apa, si de atunci, de la ziua baiatului, unele sucuri dar sa fie de portocale si sa nu aiba acid (ziua fusese la McD si bause fresh de portocale). Insa m-am consolat cu ideea ca mananca fructe,nu chiar la greu si de toate insa mar in fiecare zi. Asta-i place.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)