Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Adelina, multumesc pentru urare!
O noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Ana25, cum a fost la aerobic?

Azi i-am dat perisoare de pui cu sos bechamel si apropo de branzica (intreba camisv de combinatii) i-am pus in cereale (apa+cereale+branzica). Deci nu pricep cum poate cineva sa-i dea unui bb sarmale, ochiuri, sau ce-o mai fi, cand eu azi si perisoarele le-am blenduit dupa ce or fo gata (si compozitia inainte sa le fierb) ma gandesc ca nu stie, n-are cu ce sa mestece. Dar oare nu ar trebuyi sa-i mai dau si bucatele, daca se va obisnui asa si nu voi mai putea s-o dezobisnuiesc? Si branzica o dau la blender . Voi cum faceti? camisv tu cum ii dai mancarica lui Tudor ? (ei sunt de aceeasi varsta).

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Doina, plecam in Germania la Legoland!
Ref. la kg: eu de cand am rarit alaptatul am pierdut destul de mult in greutate si m-am apropiat de cele 50kg pe care mi le doresc.
Cat despre starea de spirit..un cadou poate face minuni (doar suntem femei )..Mister Office mi-a oferit in weekend 3 perechi de super pantofi...cica nu s-a hotarat care-i plac mai mult. Sper ca data viitoare sa nu se poata hotari la cateva bluze.
Ref. la intalniri: vineri vom fi in Tg Mures, sambata in Timisoara...din pacate de seara (dupa 18) pana a2a zi la 12 caci avem multi km de parcurs. Daca se potriveste cineva cu acest program maraton eu ma intalnesc cu mare placere. Dupa cum am spus si in mesajele private nu vreau sa stresez pe nimeni cu intalniri foarte nocturne sau prea matinale, mai ales ca e vorba de bebelusi, fiecare avand un program bine personalizat (ca si ai mei de altfel) . Doar atat putem sta de aceasta data...

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

camelusk, eu azi am incerat sa-i dau bucatele dar s-a inecat, desi avem 2 dinti, inca nu stie ce trebuie sa fac cu ei, deci mai asteptam! ce e ala sos bechamel ????

office, pacat ca nu treci si prin zalau! si la mine tot 50 kg e obiectivu dar de cand am iesit din spital tot 5 mai am de dat jos!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

adelina, pt bebei e un sos mai light (exista si in forma adulta): 100 ml lapte (eu am pus cel de vaca din care fac branzica)+ jumate lingurita faina de orez.Se fierb apoi se adauga perisoarele gata fierte, sau carnea fiarta si pisata. Dar sa stii ca tare buuuna a fost combinatia, am luat si eu cateva lingurite (ca sa nu-i pap toata mancarea copilului, ca mai e cineva "stim noi cine" care papa cerealele copilului ).

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

si perisoarele cum le faci?????? nu rade de mine ca nu ma pricep si ma gandesc ca daca e ok de dat la copil si e si gustos sa incerc si eu ca sa-mi iasa pruncu din greva!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adelina, la intoarcere oprim la cluj.banuiesc ca trecem si prin zalau!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineataaaaa!
Cafeaua e gata, va astept!
Sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Vlad spune MAMA! (ma ma ba ba asa ca m-a descris destul de bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna dimineataaaaa!
Cafeaua e gata, va astept!
Sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Vlad spune MAMA! (ma ma ba ba asa ca m-a descris destul de bine)

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Bravo VLAD! Sa spui cat mai des, ca sa-ti faci mamica fericita!

MARI , buna cafea mai faci!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Sa te tot trezesti asa...azi dimineata cand am deschis ochii am vazut o mutrita mirata cu ochi mari albastri si o gura stirba cascata in cel mai dulce zambet! si a si inceput sa exclame cu vocisoara lui subtirica "dei-dei-dei"... ce sa mai zic... I'm in love!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput