Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

ancamak, super tare povestioara. cred ca sotul tau o stie si din cauza asta iti aduce ciocolata.
alynta, multa bafta sotului! Tinem pumnii!
office, multa sanatate! unde plecati in vacanta? poate ai zis si mi-a scapat.
Sper ca am zis tot ce vroiam...sa nu ma intind.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Of,iar nu vrea sa pape! M-am chinuit o ora sa-i dau lp!!
I-am bagat si o lingurita de cereale cu cioco! tot n-a vrut,abia a papat!
Apropo! sunt asa buneeeeeee,am bagat vreo trei lingurite!
I-am mancat cerealele copilului!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

ana_25, pai din cauza asta nu manaca Maia - sa-ti lase tie

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5594188220889091474

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Ana, facem schimb de bebei pt 2 zile? ca al meu bea lapte(din pacate nu Lp, doar LM, dar iti dau si titile sa-i dai) dar mancare deloc deloc de vreo 3 zile deja! si mi-o dai pe Maia ca ea papa mancarica!
am iesit putin pe afara si erau mai multe mamici, care, impreuna cu mama radeau de mine ca-s asa stricta cu mancarea, ca ele le-au dat de la inceput mancarica gatita, aproape tot ce mancau si ele! si ca va fi mereu mofturos pt ca nu-i dau sa se invete cu gusturile! pai si legumele si fructele nu sunt gusturi?cica sa-i dau piure de cartofi cu sos si ou prajit si muuuulte altele! in fine, fiecare face cum vrea si cum stie, eu nu am de gand sa-i dau mancare nesanatoasa de pe acum, are el timp sa manance toate porcariile cand va mai creste!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Am revenit si eu...am putin timp liber, tati e cu Andreea afara si eu cu Radu
Fetele care aveti bebelusi mofturosi cu mancarica...aici intram si noi in categoria asta...nu disperati...asa eram si cu Andreea, nu vroia mai deloc..cateva lingurite lua si asta in zilele bune...ca nu stiam ce sa-i mai fac...dar sunt perioade si perioade...pt noi a fost greoi cam pana in jur de 10-11 luni...abia atunci a inceput sa manance mai bine.
Legat de carnita, e mult mai bine dc ati avea de unde sa luati gaini/pui de tara, cei cumparati sunt crescuti cu fel si fel de hormoni si chimicale...
Adelina lasa-le pe mamicile acelea sa vb...ele nu-si dau seama ca nu e bine sa dai prajeli si alte cele la varsta asta...prajelile nu sunt bune in general..dar eu zic ca dupa 3 ani am putea sa le dam...e important cum ii hranim acum, alimentatia in primii 3 ani e f importanta.
Nici Radu nu mananca mai deloc...ultima oara cand a mancat bine, cam 100gr de fructe a fost vineri...de atunci nimic n-a vrut decat tzitzi...
Maine incerc iar piureul de legume sa vedem cum va merge
Alynta bafta sotului sa-si gaseasca job si sanatate puiutilor!
Doina super ca mergi la masaj...ce mi-as dori si eu sa ajung...dar al meu nu ar face fata cu amandoi...abia se descurca cat fac eu baie
Va pupam pe toate

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Adelina, chiar ignora-le ca nu sunt in toate mintile. Mi se pare super deplasat sa-le dai astfel de mancare unor stomacele in dezvoltare

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

la inceputul lui februarie am urmat si eu 9 sedinte de masaj/reflexoterapie, si tare bine a fostttttttttt

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

am o bomboana de sot.... m-a servit cu o ciocolata Poiana aerata

Poze Andrei-Ionut

Atunci e o ciocolata de sot!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc fetelor!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
VREAU SI EU MASAAAAAJ
Copilul meu este indragostit de lingurita, si de aceea in seara aceasta a mancat 125g iaurt cu banana(asa cumparat) in care am pus 4 lingurite de cereale. Asa ca revin cu propunerea sa aduceti copiii aici sa vada cum trebuie ,,inghitita'' mancarica (cele ce aveti copii ce refuza hrana).
Maine mai pun un filmelet pe picasa, sa vedeti cum incearca Vlad sa faca gaura in perete si nu numai
Va doresc o noapte in care bebelusii sa doarma si parintii nu (ca tot a fost subiect zilele acestea)

Mergi la inceput