o noapte de neuitat...

o noapte de neuitat... | Autor: oanaa

Link direct la acest mesaj

Pe la doua noaptea aud in camera lui Stefi tipete disperate: “mami…mami…pipii…”.Buimacita de somn ma dau jos din pat, caut papucii, nu-i gasesc…cine mai are nevoie de papuci…alerg spre camera lui Stefi, aprind lumina, Stefi in mijlocul camerei se chinuia sa-si dea jos pantalonasii: “mami…pipi”, il asez pe olita, face pipi, se urca in pat, ii spun replica din fiecare seara: “mami si tati fac nani in camera lor, Stefi face nani in patutul lui impreuna cu prietenii (jucariile de plus)”, il sarut pe frunte, ii spun “noapte buna”, sting lumina si ies din camera, spal olita, ajung in pat si ma gandesc: “ce baiat mare are mama, am terminat cu pampershii”.
Dupa vreo jumatate de ora aud din nou tipete : “mami…mami”, alerg, descid usa la el, de data asta nu mai aprind lumina, ajung la patut, Stefi ma prinde de mana: “mami…nanii”, adica sa fac nanii in patut cu el. Ii spun replica obisnuita… il sarut… cand ajung la usa : “mami…pipi” Il intreb: “Vrei sa faci pipi la olita?”…”Daaa…” Asez copilu pe olita, ma gandesc ca o fi baut prea multa apa , stam vreo 3-4 min, se ridica, se urca in patut, din nou replica obisnuita, sarutul , cand ajung la usa: “mami…apa”. Ma intorc, bajbai pe masa dupa paharul cu apa …ca doar mi-a fost lene sa aprind lumina, bea copilu, din nou replica, sarutul, ajung la usa si aud: “ mami…kk” Nu-mi vine sa cred :”Stefi chiar vrei sa faci kk la olita, la ora asta?”…”Daaa…”. Pun copilu pe olita, sta vreo 5 min, se ridica, il sterg cu servetel la fundulet, se urca in pat, iar replica si sarutul, ajung la usa si ma trezesc vorbind: “Stefi vrei sa-ti puna mami muzica?”…”Daaa…”Pun muzica la casetofon, il sarut si plec.Ajung in baie, aprind lumina ca sa vad sa spal olita…cand colo…ce sa vad… olita era goala …“Doamne ce hotoman mic are mami…”

Cu drag,
Oana si Stefan Andrei

http://community.webshots.com/user/aoana100

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Simpatic foc "hotzomanul"vostru!!
Auzi ce tertipuri aplica el in miez de noapte,doar doar sa mai stati impreuna!!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput