Cum aduci un bolnav in Bucuresti?
e urgent, bunicul de la Bacau, 89 de ani, Alzheimer, de la o ora la alta a cazut in casa, l-au dus la spital, i-au gasit hiper tensiune si i-au pus o perfuzie, si nu inteleg de ce, sonda! si nu l-au tinut in spital, l-au trimis acasa , acum e slabit si nu poate sa inghita, e constient, am vb 2 vorbe cu el.(avem pe cineva care il ingrijeste dar ....nu stie medicina ca sa zic asa)
mama e in Anglia, ieri seara s-a intamplat, vine abia maine.
Eu nu pot sa merg pana acolo, m-ar da inapoi rau de tot (sunt grav bolnava cronic)
Cium poate fi adus in bucuresti si tratat omeneste la un spital pana isi revine?
cei de acolo mi-au dat impresia ca la 89 de ani ....intelegeti ideea. niste idioti.
Eu sunt sigura ca se poate face ceva, nu are accident cerebral samd, pur si simplu trebuie ingrijit f bine.
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Raspunsuri
lucillegrl spune:
Poti sa vorbesti la spital cu cineva sa iti dea un bilet de trimitere sau ceva de genul asta si sa il trimita cu ambulanta(dar trebuie sa cotizezi). Si poti sa intrebi la spital in Bacau de ce nu il tin acolo.
32+
gusta spune:
Sabina eu zic sa suni la spital si sa ceri relatii .Nu se trimite pacient acasa cu sonda din cate stiu eu.El nici nu trebuia trimis acasa ci trebuia tinut sub observatie si ca sa ajunga la bucuresti cu medicul de garda care l-a vazut trebuie vorbit.Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva spune ca mama e inca la Bacau si cine stie .Nu discut de spitalul de la Bacau ca stiu cum l-au tratat pe tata(dumnezeu sa-l ierte) si se mirau de ce dormim pe sala la reanimare.
Marilena si Mara Augusta
goldi spune:
Sunt si ambulante particulare care asigura transportul +\- medic . Nu vreau sa se considere reclama, le gasesti usor pe internet.
Preturile sunt insa ridicate .
Sanatate !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Sabina spune:
Multumsc mult, se pare ca este transportabil si obisnuit, cu scaunul f rabatat sau pe bancheta, nu e asa grav cum credeam eu.
Am vb azi si cu doctorii si pericolul nu e accidentul vascular (e minor), ci ca in refacere sa nu faca pneumonie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo