FIV in Ungaria 129

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Da, era bine , dar eu cred ca Samira si-a propus sa nu mai ajunga altadata decat in Mai , ia kupiii si gata, nu mai trece pe la Buda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

acu' sa-mi dau si eu cu parerea Eu zic ca Samira o sa treaca in mai pe la Budapesta sa-si ia copiii, dar o sa ramana cu nostalgia locului unde au fost conceputi ei si peste cativa ani sigur va mai dori sa mai ajunga acolo... mie asta mi s-a intamplat, imi doresc sa ma mai plimb macar o data pe strazile Budapestei

Mergi la inceput

asa este, si e normal sa va ramana o parte din suflet acolo; si eu cand ma gandesc prin cate momente pline de emotii vom trece acolo, tot asa imi imaginez ca peste ani si ani vom reveni la Budapesta cu copilasii - si cred ca si Samiruta o sa vrea sa ii arate doctorului ce minuni a facut

Avalon

Mergi la inceput

Si restul unguroaicelor- pe unde umblati? Va uitati la meci? (ca pe mine asa m-a invatat barbate-miu- e miercuri e champions league )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

gata prima consultatie la PK
fuse si se duse
am avut senzatia ca am stat 5' si,de fapt,au fost 50'.
Medicul a vorbit mult si a spus tot ce trebuia incat,la sfarsitul consultatiei,nu am mai pus nici o intrebare.....stiam tot
Am stabilit si tratamentul,astept CM ca sa il incep.
Budapesta e tot frumoasa dar batea un vaaaaant!....nu-mi venea sa scot nasul din masina.
Maine dimineata plec spre tara.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mi se incarca foarte greu forumul insa maine am sa puric postul buclucas...sa vad ce tampenie am scris/am avut impresia ca am scris....ca am senzatia ca am dres-o de am frant-o.

va pup unguroicelor
noapte buna.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

ANCHUSA ce tratament ai primit?se aseamana cu al meu?

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Anchusa, daca nu ma insel spuneai candva ca ti-a iesit mic amh-ul. Din moment ce incepi luna viitoare banuiesc ca PK e optimist. Hormonalele cum le-ai avut? Esti la primul fiv sau ai deja idee despre cum raspunzi la stimulare? Te intreb asta pt ca una e sa vii cu amh mic la prima incercare, si alta e sa stii deja cam cum raspund ovarele tale la tratament.
Multa bafta sa ai.

Edit: Ai Suprefact in schema de tratament?

Mergi la inceput

goood morning la prinz!

anchusa -bafta! cand incepi mai exact?

samirutzo, care va sa zica asa, iti dau astia net cu portia acasa;
mey ia zi-mi si mie ca te vaz mutanta si pe tine: bagi clexane- si de cand?
ca eu am fost la uscateasca si mi-a dat clexane dupa ce am test de sarcina pozitiv, pana atunci doar aspenter, vitamine si B-uri; eu avand C677t HETERO.pe mine m-ar taia capul sa imi fac clexanul imediat dupa ET, stiu sigur ca PK nu e de acord cu el in cazul asta, ca mi-a zis ca 40% din populatie e mutant pe gena asta si ca B-urile ar trebui sa isi faca treaba. sunt indilemata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana.iordachi spune:

Bravo Anchusa. Poti te rog sa imi spui ce investigatii ti-a facut acolo si cat au costat? ca sa stiu cu cati bani ar trebui sa plec la mine si ce analize ai facut in tara?

Iti tin pumnii si poate ca ne vedem la Budapesta. Sa ai o stimulare cat mai usor de suportat si cu cat mai multe ovocite.

Ana

Mergi la inceput