Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)
Raspunsuri - Pagina 5
ada_coman spune:
Cadia noi am fost 2 ani la rand in Albena, la Kaliakra si cu putin noroc poate mergem si anul asta. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada_coman Cadia noi am fost 2 ani la rand in Albena, la Kaliakra si cu putin noroc poate mergem si anul asta. ![]() |
Si noi ne gandisem la Kaliakra Superior dar am inteles ca nu prea au ce caut eu (piscina int, loc de joaca int+ext, camere maari.)

ada_coman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CADIA
Si noi ne gandisem la Kaliakra Superior dar am inteles ca nu prea au ce caut eu (piscina int, loc de joaca int+ext, camere maari.) ![]() Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010). |
Asa e nu au piscina interioara, loc de joaca pt copii f bine dotat, insa camerele la superior au 40 mp, nu cred ca mai gasesti camere asa mari pe undeva.
Edit: Pe noi ne-a incantat ca e hotelul chiar pe plaja, seara mergeam in statiune la masinute, barcute, tobogane gonflabile.
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
CADIA spune:
| citat din mesajul lui ada_coman Asa e nu au piscina interioara, loc de joaca pt copii f bine dotat, insa camerele la superior au 40 mp, nu cred ca mai gasesti camere asa mari pe undeva. |
La Flamingo Grand 5* (Albena) sunt camerel f mari si cu "chicineta", dar acolo nu au AI si nici la locurile de joaca nu stau prea bine.

ada_coman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CADIA
La Flamingo Grand 5* (Albena) sunt camerel f mari si cu "chicineta", dar acolo nu au AI si nici la locurile de joaca nu stau prea bine. ![]() Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010). |
Au, stiuuuu
Am trecut pe acolo, in plimbare, e fastuos hotelul!! Nu prea sunt locuri de joaca in Albena. Noi aveam fetele micute, nu prea am dat importanta, ca vroiam mare si nisip, nici acu nu prea dam. Adica, gasesti un tobogan, un leagan, unde sa se joace, dar nu mai mult...Depinde ce fel de loc de joaca vreti voi.
Mamica de
Karina
POZE
iuliacris spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Cadia, eu am fost cu ea la ortoped la 2 luni jumate, ortopedului i s-a parut ca are ceva la piciorul stang, m a trimis la ecografie, am amanat putin ca nu aveam bani si acum am fost si am aflat asta. Oare displazia asta doare???????voi ce stiti?De cand i am pus hamul este foarte cuminte si foarte linistita, nu mai plange decat daca ii e foame....oare o durea ceva?>???? PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Dar o sa fie bine, nu-ti face griji! Trebuie sa-i fac si eu programare pentru vizita de 2 ani.
Tu nu ai probleme cu soldul, sau cineva din familie?
bebelusi spune:
nu avem nici unul
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
A stat mult in pozitie pelvina? Ca acesti copilasi sunt predispusi la displazie de sold. Si noi am suspectat-o pe Karina, ca ea s-a intors destul de tarziu, dar a fost ok.
Se reface si va fi o fetita absoluta normala. Ca superba e! 

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
CADIA spune:
ADA, noi am fost la Flamingo acum 2 ani, cand Clara avea 8 luni, si nu ne-a interesat locul de joaca. Si nici nu aveau parca.
ada_coman spune:
| citat din mesajul lui CADIA ADA, noi am fost la Flamingo acum 2 ani, cand Clara avea 8 luni, si nu ne-a interesat locul de joaca. Si nici nu aveau parca. Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010). |
Nici eu nu stiu daca este la Flamingo. Dar la Kaliakra stiu sigur ca nu e, decat unul in fata hotelului, pe plaja, dar care nu era tocmai safe, ca erau cam stricate componenetele.
Noi nu prea ne incumetam sa mergem mai departe de Albena, deocamdata, ca facem destul din Iasi.
Dar cu siguranta sunt statiuni mai ok mai incolo, care sa aiba de toate. 
Edit: La camerele mari ma refeream mai sus, la Flamingo, cand am zis ca au, nu la locul de joaca. Cred ca s-a inteles altceva din ce am scris.

Mamica de
Karina
POZE