Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Adevarat a inviat!

Am petrecut si noi Pastele la rude si cu iesiri multe in parcuri. Nadia a fost tare incantata de papusa adusa de "puias" (iepuras), sta numai cu ea in brate. Si mai incantata a fost de "boboane muuute, muute" si de "ouiete" (le-a spart pe toate ciocnind singura).

Pe mine m-a intors viroza, dimineata aveam iar febra, iar dureri de gat

Nadia a inceput sa-mi zica pe nume "Iaiuca"
Ieri striga prin parc cat o tinea gura "Mami Iaiuca, unde esti tu? Unde e Iaiuca mea? Unde? Unde?" (eram cu Ioana sa se dea pe role, ea ramsese cu ta-su)

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Adevarat a inviat! Va pupa pe toate si pe toti licuricii cu drag!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Adevarat a Inviat dragele mele!!!!

Eu sunt suparata, Irina de 3 zile imi refuza sanul desi nu i am dat niciodata completare sa zici ca s a invatat cu biberonul, ma mulg si ii dau muls.....nu vrea nici sa vada sanul....nu pricep de ce.....se invineteste de plans daca o ating cu gura de titi..nu o sa fac fata cu mulsul...imi e asa ciuda....mai ales ca tre sa ia in greutate ca nu stam bine la cap asta

va pup

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Hristos a Inviat!

Noi am fost plecati la Tulcea si a fost foarte frumos, cam greut cu drumul, dar Alexia s-a comportant bine pana la urma. Am mers un pic pe la tara, la Murighiol, unde a vazut berze cu puisori, ieduti, ratuste si tot felul de animalute si pasari si a fost f incantata. A fost insa ca frig si fff vant, dar macar soarele ne-a mangaiat putin.

Alexia a invata sa spuna Chistosu a inviat! si e tare dulce. Alearga dupa pasarele de parca merge la lupta, spune "Dupa mine, dupa ei, Te pind, Scuza-ma bubinule/bubinito, vino a mine, nu peca, nu bura...Nu ii tace gurita!

In rest, nu papa mai deloc, maine facem urocultura, coprocultura si hemograma. Sa vedem, e ceva (sper ca nu) sau e pur si simplu mofturoasa (sper ca da).

Eu resimt kg puse zilele astea si incerc sa le dau jos.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Naty sanatate multa . Vai ce imi place cand aud cum vorbesc copii, abia astept sa inceapa si mutulica al meu.

Ce ati mai facut cu apartamentul si cu inundatia? Sper ca nu ati avut pagube mari si va puteti muta curand.

Patri poate are o perioada mai proasta acum . Din biberon mananca laptic de la tine? Am o prietena care tot asa se mulge si ii da cu biberonul ca nu a vrut sa suga bebe si inca are lapte (de vreo 4 luni tot asa face).

Bee sanatate multa Alexiei . Sper sa aveti rezultate bune la analize.

Si noi am dus azi probe la analizat pentru gradinita. Sper sa iasa OK analizele sa poata merge la gradi de luni ca nu am cu cine sa-l las acasa daca iese ceva nasol. Si daca tot am fost la laborator, mi-am mai facut si eu niste analize de rutina in sarcina sa vedem cum mai stam.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Noi am avut o noapte greeea..nu inteleg de ce nu doarme...
De Paste am dormit in camera cu soacra si s-a lamurit si ea..ca poate zicea ca sunt eu nebuna si nu las coilul sa doarma...daca pana acum zicea sa-l mutam cu ea in camera ca sigur o sa doarma toata noaptea, ca daca se trezeste ea-l cearta:"culca-te la loc!" si el se si culca, acum nici nu mai aduce vorba ... eu ii tot spuneam mereu, ca o sa-l las sa doarma cu ea cand va dormi toata noaptea, dar ea tot insista..acum s-a lamurit si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

buna fetelor!

noi suntem bine, azi am fost la medic, vom avea parte de un/o grasun(a). Acum are 1.400 kg, este in pozitie de exit si este foarte bine asezat si jos...deci sper sa nasc mult mai usor
in rest, totul bine, Ana are 1 luna de cand face deja la wc singura si nr 1 si nr.2 . la nr.1 a avut mai mari probleme, dar s-a invatat.
noaptea ii pun pullups, dar se trezeste cu el uscat. mai are accidente, cam 1 la 3-4-5 zile.

in rest, e mare, vorbareata si o draguta. V-am trimis poze pe email plus am pus pe fb noi.

duce o conversatie acum, plus ca vrea sa stie tot.

A fost si ziua lui Cristi luni, a fost nebunie la noi acasa, multa lume, multa mancare...muuuuulta dezordine.

bine ca a trecut. I-am facut la Cristi cel mai cel tort, ca si asa se plange ca eu nu ii fac lui. aveti poze pe email

va pup pe toate si numai bine

note: micola, poate are vise urate, si Ana a avut...dar trec

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Hristos a inviat!
Sper ca ati avut parte de sarbatori frumoase si linistite.

Vreau sa va rog sa-mi dati cateva sfaturi cu privire la urmatoarea problema maaare (desi am mai citit ce ati scris referitor la asta):

iulia e o pitica .. batausa. mai nou nu mai vrea nici la cresa la copii. oricine are intentia sa se apropie de ea (daramite sa-i mai ia si jucariile) o ia pe coaja. da cu mainile ca o apucata, dupa care tot ea face pe victima si plange de ti se rupe sufletul. i-am explicat ca nu e frumos, ca mainile le folosim pt altceva nu sa lovim, ca ceilalti vor sa se joace cu ea bla bla bla. nu stiu ce sa mai inventez.
merge la cresa de la 1,5 ani, o duc la inot pt copii, o duc la nu stiu ce curs cu copii, la joaca printre copii ... toti au aceeasi soarta. nu zic ca ea n-o ia, dar ea incepe. pe copiii prietenilor ii impinge. nu vrea sa imparta absolut nimic.

in rest, tot la 10 kile ne gasim, vorbeste de toate, intelege, inventeaza, fredoneaza intr-una, mananca un pic mai bine, face si ea la olita de vreo luna ... toate bune si frumoase pana apare alt copil in peisaj.

orice sfat este binevenit (in afara de ala cu fratele/sora - nu prea pot acu' )

va pup pe toate

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

jasmi ne luam de mana si eu ceream sfaturi acum cateva zile cu privire la aceeasi problema. Se pare ca e o problema a celor domnisoarelor fotmodele (si Nadia are 10,500 gr )

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

chiar de asta ziceam ca am citit ce ati scris voi zilele trecute, dar totusi speram sa mai vina cineva cu vreo solutie

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput