Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
Anuc spune:
Dragele mele, va doresc din suflet Sarbatori fericite! Sa va bucurati de Lumina, Pace, Dragoste si tot ce-i mai bun pe lumea asta!
Nu am mai intrat demult, din lipsa de timp, dar ma gandesc la voi si in special la Licurici. Noi suntem bine toti 5 (mama, ce multi suntem!!
)....Filip face toate trasnaile posibile, din ce in ce e mai nazdravan...Ioana e domnisoara mare, iar amandoi o adora pe Sara si-mi sar in ajutor la baita, impins carutul, etc. Ii ador pe toti 3 si-mi fac viata superba!
Sper ca sunteti bine toate ssi va bucurati de primavara si Sarbatori!
Va imbratisam cu mare drag!
miereamara spune:
Pentru ca nu stiu cat de mult o sa mai intru si eu zilele astea pe forum, va urez la toate ca Pastele sa va aduca sanatate, liniste in suflete si incredere.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
9+
iuliacris spune:
Chiar voiam sa intru sa va spun si eu sa va spun un Paste Fericit si luminos!, acum daca m-a strigat Rox chiar nu mai am scapare![]()
In primul rand, Miere, ouchhhhh, eu mi-am ars doar varfurile degetelor acum o luna (nu cu ceara) si am crezut ca mor de durere, e crunt, sper sa-ti treaca repede.
Carla sta prost tare cu mancatul, de doua zile a inceput sa mai ciuguleasca, vreo saptamana am tinut-o doar cu lapte si cate un iaurt si ala mancat destul de in sila. Are 12,300 kg si nu sper sa mai puna pe ea prea curand. Inca tot nu vorbeste in propozitii, desi si-a largit vocabularul. Mai nou vrea s-o car in brate, stie ea de ce nu mananca, s-o pot duce...oricum, nu-s obisnuita si ma doare spatele.
Noi am avut vreo doua saptamani tensionate, Cipri a primit "tenure" (aici cand te angajeaza la universitate, esti intr-un fel de perioada de proba in general primii 5 ani, dupa care iti faci un dosar, care e evaluat de departament, colegiu, rector, presedinte, board of trustee si daca e aprobat te "fixeaza" pe post). E un proces lung si asteptarea e apasatoare, iar pe Cipri l-a incurajat decanul sa-si depuna dosarul cu 2 ani mai devreme decat era cazul, ceea ce l-a facut pe Cipri un pic mai stresat ca nu e asa "bogat" dosarul. Una peste alta, marti a primit scrisoarea de felicitare si ne-am linistit si noi. A mai luat si un neasteptat premiu de predare pe campus.
Ce mai, din toamna barbatul mea e conferentiar, dar pana una alta, are de zugravit niste pereti
, ca l-a luat avantul si vrea sa schimbe culoarea in dormitorul nostru (vorba vine, acolo erau peretii cei mai curati din casa...), ca ne-am cumparat in sfarsit si noi ceva mobila de dormitor. Nu pot sa-i tai elanul, ca avanturile astea gospodaresti ii vin rar si-l tin putin.
Asa ca, Rox, ca sa concluzionez, nu mergem nicaieri de Pasti (de fapt nici nu e vacanta pe-aici), suntem prinsi puternic in frontul de acasa. Sper sa apuc sa fac si eu niste cozonaci...
Inca o data un Paste Fericit si linistit sa aveti! Va pup cu drag pe toate!
ada_coman spune:
Paste fericit si luminat tuturor! Multa sanatate! 

Iulia felicitari sotului pt performante! 
Leditia spune:
La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc azi ziua de nume.
Si un Paste fericit si linistit!
Noi suntem binisor,David ma omoara cu nervii,de fapt ne omoara,nu mai sta la aerosoli de f multa vreme,la fizio nici atat..se sperie,urla,nu-mi dau seama..a ajuns tratamentul asa o bataie de joc si am impresia ca explicatiile mele sunt pt pereti.Nu vorbeste si ma frustreaza la maxim chestia asta.A ramas la acelasi limbaj monosilabic si la vesnica bebeluseasca.
Vrem sa-i luam lui David o vesta pt fizioterapie care e enorm de scumpa si-o sa treaca multa apa pe Dunare pana vom strange banii aia,dar e musai,mai ales ca de o vreme buna nu mai sta la fizio si se vede ca nu-i a buna cu plamanii lui.Si chiar nu vreau sa-i fie afectati de pe acum plamanii,mai ales ca din cate am citit eu in 4-5 ani e posibil sa iasa niste medicamente pt plamani,dar care vor fi bune numai pt cei care nu au leziuni si n-au plamanii afectati deloc sau ff putin.Om vedea,ca de zis,se zice de ani de zile de una si alta si de iesit pe piata nu a iesit nimic de f multi ani.
Ieri nu stiu din ce cauza a avut diaree,a vomat..fara un motiv aparent,azi e ok..cumva ma gandesc ca ieri a fost cald afara si la el bate soarele in geamuri toata ziua si i-o fi fost cald,iar el reactioneaza foarte urat la caldura..dar nici aerul nu-l pot pune de pe acum,parca nu-i chiar asa de cald,iar eu inca dorm cu pilota pe mine.
Asa ca m-a apucat groaza de vara,de canicula,de ce va urma ..
Cam atat despre noi.
Va dorim toate cele bune si sanatate multa,multa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lisssa_ana spune:
Paste Fericit si din partea noastra!
Sa aveti parte de liniste sufleteasca in aceste zile sfinte!
Mama de Ana si
28+
Fashion
bebelusi spune:
Paste fericit dragele mele, alaturi de licurici, de tatici si de bunici.
va pupam
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mara95 spune:
Paste fericit tuturor!
Daca nu adoarme andru , plecam cu totii la Inviere.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
mara95 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata