Copii nascuti la final de mileniu (1999 - 2000)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si al meu e obosit rau.
A fost un an greu, fiecare profesor a tras tare pe materia lui, multe teste, inca mai au o teza de dat, foarte multe concursuri, proiecte europene , plus olimpiade.
Per total sunt extrem de multumita de prestatia lui insa ca sa te mentii elev de 10 trebuie multa, multa munca. E foarte adevarat insa ca este si satisfactie cand isi vede numele pe liste cu rezultate foarte bune pe la concursurile date.
Asteptam cu nerabdare vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Lala D multumesc oricum si felicitari baiatului de 10.

Noi nu suntem de 10, dar undeva pe acolo foarte aproape , rezultatele sunt oricum mult peste asteptari avand in vedere stresul din primara, dar se pare ca stia invatatoarea ce stia... au trecut cu totii foarte bine de clasa a V-a, iar cei patru copii veniti noi in clasa au facut cu greu fata ritmului impus de cei existenti.
Singura nemultumire... sunt 32 in clasa, mult prea multi, la laboratoare nu incap (sunt doar 30 de locuri), iar in clasa s-a adus o banca noua ce s-a lipit de catedra.

Mai avem insa 5 saptamani de scoala si tragem tare sa ne pastram rezultatele, iar fiimiu, fire practica, nu viseaza decat la bursa ce spera sa o ia la anul. Am incercat eu sa-l temperez, ca la noi in scoala nu se ia bursa asa simplu ... nu stiu cum s-o mai dau la intors.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LalaD, felicitari flacaului! Si Ozi a avut un an foarte obositor. E bucuroasa ca a invatat cu temei la romana, mate, fizica, chimie, franceza si engleza, desi rezultatele la olimpiade nu au fost pe masura muncii (neatentia la puterea a zecea!!!). Anul viitor va alege 2 discipline la care sa mearga la concursuri pentru ca efectiv nu a avut weekend si pentru ea. Spera sa incheie si anul acesta cu zece mai ales pt bursa - la ei au fost selectati doar zecisti (desi eu cred ca dupa alegeri nu vor mai fi bani....).
Peste cateva zile implineste 13 ani si vrea sa mearga la film/pizza cu prietenele. Tatal ei nu e de acord...sa faca un party la care sa participe si prieteni de familie, rude...ea se crede deja domnisoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Vacanta placuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutare tuturor! Ce mai fac copiii ? Fiica-mea adora vacantele, ca si mine.
Vacanta placuta va urez si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutari, salutari!
Ce mai faceti, ce mai fac copiii? Bucurosi de inceperea scolii? Noi, nu.
La noi la scoala s-au produs ceva schimbari. S-au schimbat directorii (din nou). Profesoara "noastra" de romana a devenit directoare adjuncta si a "parasit" clasa. N-am regrete, tipa nu si-a terminat materia de predat in niciun an si era destul de slabuta profesional. Sunt curioasa ce profesoara va avea, sper sa nu cadem "din lac in put".
Programul nu-mi place. Are ore in fiecare zi de la 13 la 19, exceptie vineri, cand are de la 13 la 18. O sa ne descurcam destul de greu cu activitatile extrascolare.
Voi ce carti mai cumparati pentru copii la clasa a VII-a? Tocmai vreau sa comand un "pachet" si vreau sa ma inspir de la voi.
Multa sanatate si bafta copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Bine v-am regasit.. Of ce bine era in vacanta! Deja mi-a incretit parul matematica unde fi-miu se mai incurca si din pacate avem parte de aceeasi profesoara spre disperarea mea. N-am sa inteleg de ce parintii prefera meditatii la mate decat sa facem o cerere sa schimbam profesorul. Inca nu am inceput in forta la toate materiile. La voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fania

Inca nu am inceput in forta la toate materiile. La voi?

"Un animal care poate suferi pentru ceea ce nu este, acesta este omul."
"Femeile sunt niste nulitati simpatice,cu cat te gandesti mai mult la ele,cu atat le intelegi mai putin" - Emil Cioran
[poze]Noi da.
Au dat deja teste ( nu initiale, vor fi cu nota in catalog) la cateva materii, inclusiv mate, s-a predat in forta sa se recupereze saptamana de vacanta prelungita.
Au minim 6 ore pe zi, e obositor.
Si de sambata viitoare incep concursurile iar in noiembrie teze si olimpiade.
Presimt un an greutz.

Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala, presimti bine! Va trebui sa se gandeasca bine la ce concursuri/olimpiade va merge. Ozi s-a dus la prea multe. Desi rezultatele la nivel de municipiu/sector au fost bunute, profesorii aveau asteptari mai mari, fara sa tina cont ca ea invata la toate. Ori olimpiadele cer multa munca suplimentara.
Ozana are un obiectiv: sa obtina medie foarte buna la EN. Olimpiadele vor fi doar pt a pastra nivelul competitiv.


Altfel, la noi e furtuna cu indragosteala...telenovele nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si la noi s-a inceput in forta, saptamana asta au deja teste cu nota in catalog la geometrie, fizica si franceza.
A inceput si engleza la firma (2 x 2 ore pe saptamana)... incep si informatica...
Nu stiu cum va rezista azi... 9-11 engleza la firma, 12-18 ore, 18-19,30 informatica suplimentar la scoala.

In schimb la romana pare mai relaxant... este aceeasi materie predata si anul trecut. Am muncit noi din greu anul trecut, dar acum este mai bine.

Mergi la inceput