Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

yasmi , eu am preparat lp numai cu apa plata doar incalzita la temperatura care am crezut euca trebuie

ma gandesc sa schimb laptele pt ca e asa de martea trecuta....o masa normala una cu putin lapte....nu stiu cat a influentzat si balonarea ...poate am gresit eu ca i-am dat exact cum e schema de pe cutie....ea a luat si fiind micutza a ff prea mult pt ea....

scrih ai si tu mare grija cu asta....nu-l indopa...ca uite si eu m-am bucurat ca papa atunci si acum nu mai vrea

am tot citit pe net si am zis sa schimb laptele ca nan ul are gust prea mult de fier si unii copii dupa 3-4s nu-l mai accepta....asta din povestirile mamicilor.....

sincer nu stiu cum sa o mai dau.....

ailed stii cum am masurat-o eu....in patut ca e salteaua netedea....am pus o carte cu coperti groase la capul ei...am bagat metrul de croitorie sub ea 1cm apoi am tras pe sub ea metrul si i-am intins bine un picior...chiar a stat

catank

nu mai stu ce mai vroiam sa va intreb....de asta luasem laptopul in brate....insa sunt cuprinsa asa de o tristete ca nici sa vb nu imi mai vine

a, cum se ia in considerare cat l luat in greutate...dupa kg cu cat am iesit din spital sau dupa cate kg am avut la nastere???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

multumesc pt ajutor cu masuratul

azi nu mi-a dormit deloc...
jumata de ora doar
si papa din doua in doua ore...o fi vreun puseu de crstere...?
Deea, revino-ti mami ca toate trec!

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

deea pai nu l indop, vad eu ca vrea mai mult, ramane nesatul saracul...cat despre cantitati, nici nu stiu ce sa zic, ti-am zis, pe schema de pe cutia nan zice clar la 3 si 4 sapt sa manance 120ml de 5 ori pe zi...asa zicea si 90 ml pt primele 2 saptamani de viata. luca a iesit din spital si manca 30/40ml, dupa care a sarit la 60/70, dupa care 90/100 ca sa-l vad acum cu 120. cand am fost cu el la neonatolog la controlul de o sapt a fost ft scandalizata tipa ca mananca mult prea putin 60/70. s-a calmat cand a vazut ce bine luase in greutate.

nu mai sta suparata, poate are acum o perioada in care se satura mai repede. cantareste-o, asigura te ca ia in greutate si daca totul e ok nu cred ca ai dc sa iti faci probleme, o sa se regleze ea iar! eu il cantaresc pe luca si dupa greutatea de la nastere, si dupa cea cu care am iesit din spital, notez totul intr-un caietel!

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea, vezi cat vrea fetita nu dupa schema. juniorul meu ar trebui sa pape 150 ml 5-6 mese parca. el mananca variabil 100-120-150 chiar 180...si are 6-7 mese..
deea pt kk..incearca cu ceai de musetel intree mese, putin, ca apoi nu mai papa lapticul am mai spus la noi are succes ceaiul alinan. sau poti prepara lapticul in ceai de musetel.

ailed...juniorul meu a stat azi treaz exact 2 ore.,... sunt zile si zile....

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

iar eu sa ma plang

cred ca am facut mastita, sanul drept e rosu tot si doare desi nu e tare, de la jumatate in jos dedesubt, ma doare rau si mi-e frig continuu... plus ca in seara asta dupa dush m-am uitat cu oglinda sa verific de ce ma doare asa tare si am senzatia aia nasoala la episiotomie si e rana vie, e deschis acolo... de aia ma ustura si ma doare asa rau

maine dimineata ma fac pachet la spital sa vedem ce facem cu astea 2 probleme ca nu e de gluma cred ca o sa ma coase iar , cat despre sanul cu probleme o sa imi dea sa iau antibiotic... nu stiu de ce am facut asta acum, ca eu am pus e bebe la san sa suga mereu, cand din unul cand din altul si am tars si la pompa destul de mult...

am citit pe net acum simptomele mastitei si cam asa se manifesta si la mine, frisoare, oboseala, san rosu, mamelon marit si dureros... offff

cum o dau tot nu ii bine, sper sa pot sa o alapatez cat mai mult, eu mi-am dorit mereu sa o pot alapta macar 1 an, acum cine stie... de la bun inceput mi-am dorit multe chetsii in legatura cu nasterea si restul in legatura cu asta si ia uite ce am patit..

sper sa pot dormi, desi mi-e frig rau, am luat pijamale de fleece pe mine si am facut super cald in camera , si eu tot clantzan din dinti

am plecat langa piscoata, poate o sa pot dormi ceva ceva, sper sa treaca noaptea usor si sa ma duc la spital maine dimineata la prima ora

noapte buna

_

off strumph, cat mai tragi si tu..eu banuiam ca o sa faci mastita din descrierile tale..am patit-o si eu la vlad si am luat antibiotic dar alaptarea n-am intrerupt-o..sper sa o scoti la capat ca e nasoala cu epiziotomia ca sa nu repeti incidentul, eu ti-as recomanda un colac medicinal de la farmacie..stai pe el cand stai jos..poate ai vazut in maternitate ca si la noi exista..pe mine m-a salvat si s-a vindecat si repede..e taietura si sub greutatea corpului mai ales daca stai in fund aia e
pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata fete.

Scoica face minuni, doarme puiul in ea de 3 ore, am spalat baia, bucaaria, am facut ciorbita de pui cu legume si paste cu legume..n-am vut nici o treaba, plus ca mi s-a adunat si mie laptic....ce bine e asa...sa vedem cat o tine faza...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona, si eu o tin in scoica si e fun..dar o fi bine..ca pe mine ma mustra constiinta..tot ma chinui sa ajung sa-i cumpar un leagan electric ca nu-mi place cum sta coloana acolo in scoica..

Mergi la inceput

bravo millie bine ai venit andrada, frumos nume ti-a ales mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki, si in leagan sta cam in aceasi pozitie.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

AMA:"la 10.10 a venit pe lume Natalia,3790gr,52 cm ,apgar 9.
Pup fetele de la odisee!!!!!!!!"

FELICITARI AMA!!! BINE AI VENIT NATALIA!!!

37 +

AMR MAXIM 15 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Gata fetelor, am intrat in sevraj. Am vb cu dr., maine la 8 trebuie sa fiu la spital. M-au luat brusc emotiile, am numai fluturasi in stomac, de l-am agitat si pe asta micu'. Mi-am verificat si mainile, ca aveam impresia ca tremur.

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

alina, curaj mami, a venit momentul cel mare nu stiu cum e cu majoretele dar iti tin pumnii sa fie totul bine

Mergi la inceput