Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 3
mada86 spune:
Multumesc pentru primire fetelor!!
Elenush...iti tin pumnii maine! Sa fie !
La mine e prima luna in care incercam...am avut ultima menstruatie pe 23 martie, iar ovulatia a fost pe 6 aprilie. Am muncit "corespunzator" ( zic eu ) in perioada asta. Ufffff...stiu ca nu ar trebui sa-mi fac prea multe sperante ca va fi din prima luna, dar nu pot sa ma abtin...imi doresc atat de mult! Nu am luat niciodata anticonceptionale iar la control totul a iesit in regula...
Pe 17 ar trebui sa vina uratii...sper sa ma ocoleasca!!!
Noapte buna va doresc ! multi
dianalaura spune:
Naata fetelor!
Poftiti la o cafeluta aburinda!
Sa aveti (avem) parte de o saptamana frumoasa, pline de liniute duble!
acum merg sa citesc ce ati mai scris de cand nu am intrat.
Va pup!!
diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
dianalaura spune:
Mada86, bine ai venit! Sper sa fugi cat mai repede la Odisee!
Te inteleg cu nerabdarea...eu am UM 15 martie...azi sunt in ziua 28 si stau ca pe ghimpi...
Fetelor,nu stiti cat de mult va apreciez pentru curajul si efortul pe care il faceti sa aduceti pe lume un bebe!!! Si chiar daca depresia va mai da tarcoale uneori (e si normal, sunteti oameni si voi pana la urma)aveti putere sa o luati de la capat.
M-ati cam speriat cu discutiile despre AC...eu am luat vreo 5 ani, apoi pauza de vreo 4 luni cu prezervativ si apoi am ramas insarcinata din prima (chiar singura data fara protectie). Asta se intampla in 2006. Am facut pauza de AC, am nascut, am alaptat, iar din august 2008 am fost iar pe AC (Novinnete) pana in februarie anul acesta. In noiembrie mi-am facut ceva analize la sange (hemoleucograma completa , ceva sumar de urina) si mi-au fost ok analizele. Oricum, m-am hotarat sa merg cat de curand la Medlife la Cluj sa imi fac toate analizele posibile si imposibile . Sotul meu are de la munca card Medlife si sunt inclusi in abonament si sotia si copiii pana in 12 ani. Asa mi-am facut in toamna analize gratuite si mie, si copilului, care facea alergie, si m-ar fi costat pe putin 5 milioane numai analizele lui.
Eu sper totusi sa merg sa imi fac si analize specifice primului trimestru , pentru ca vad ca sunt ziua 28, nici urma de urati, si in plus urinez destul de des (mai des ca de obicei), si asa fara presiune (scuze de detalii) parca ar curge apa de la robinet incet...si asa am patit si cand am fost gravida cu Stefan, coboara uterul si apasa pe vezica.
Doamne cat m-am intins! Gata, fug sa imi spal vasele si sa merg sa platesc la sanatate, sa fiu si eu asigurata (am cateva luni nelucrate anul trecut, si desi acum sunt angajata, nu sunt asigurata pana nu achit acele luni).
Va pup si va astept cu vesti bune!
diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
Lia73 spune:
neata fetele
am venit si yo la cafea
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9
mada86 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am venit si eu la cafea. M-am trezit cu o stare de nervozitate ceva de speriat...al meu saracul fuge din calea mea . Sper sa ma linistesc dupa ce-mi beau cafeaua.
Diana...te asteptam cu vesti bune!! Nu ai fost curioasa sa faci un test de sarcina? Eu cred ca nu rezistam sa fiu in ziua 28 si sa nu fac . Sa fie !
Ufff...ce urat e afara! Bate un vand nebun si parca ninge...unde e primavara ??
mirunita1983 spune:
neata fetele
Dinalaura hai cu liniutele si eu am avut ciclul pe 15 martie dar cred ca pina diseara declar z 1 ma cam doare burta
Elenush hai cu beta mare
Monique77 spune:
Buna dimineata feteleeee!!!
va astept la cafelutza!!! Calda si bunutza!!!
si pe mine sa ma scuzati ca nu am prea intrat in weekend sau seara, asa cum faceam in mod normal insa, finii nostri stau la noi de joi seara si pana miercuri, apoi vin socrii, schimbul 2 pana Duminica cel mai devreme
deci sunt foarte ocupata
Draguta am terminat jap-jap
de fapt deja simt ca-mi vine ciclul
adica ma doare burta jos, spatele, cam de o saptamana, si vad ca se acutizeaza
sanii s-au mai inmuiat si nu ma mai dor atat de tare deci e semn de uratzi....
ce sa fac.....asta e...n-a mers nici cu jap-jap 6 zile la rand
eu azi sunt ziua 22 si chiar ma tem sa nu vina mai repede (ca luna trecuta am avut ciclul de 22 zile).
sper sa nu am vreo dereglare ca ma baga la idei daca imi vine azi sau maine iar....la 21 sau 22 zile
si asa vreau sa bag o analiza hormonala in ziua 3 si apoi, cand m-oi duce la 'doftor' sa ii cer parerea cand sa fac progesteronul (parca asta se facea in ziua 21 nu?)
in fine.....vorba multa...saracia omului....
mada86 spune:
Diana...ce baietel frumos ai!!
Eu imi doresc o fetita iar sotul meu un baietel ( evident ). De fapt, nu conteaza ce e...numai sa fie sanatos!
Cred ca o iau razna pana duminica!
Vreau si eu un ...