Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!
Raspunsuri - Pagina 2
My_Lady0091 spune:
L-am arestat eu pe Babau asta!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
Noi speram sa strangem zambete cu videoclipul Bau-Bau, dar si arestarile sunt bune !
Camy, Lady,
A.M.R. in scadere
My_Lady0091 spune:
....fii-mea cand aude melodia asta face "am-am" si o apuca dansu' instant!
cat despre Babau-mi se pare o prostie sa iti sperii copilul cu asta,eu tin minte ca mi-a marcat copilaria "individu'" asta fara forma
dar sa revenim la ale noastre...Rares...daca ar fi un Babau...sigur l-as prinde si l-as aresta pana sa vina la tine...ori l-as obliga sa faca o vraja si sa te faca bine..fara durere.te pupam si iti tinem pumnii
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
Si Iarinei ii place videoclipul de la festivalul Masca, imi cere sa i-l pun, canta si danseaza ca si copilasii de acolo, e distractie maxima !
A.M.R. in scadere
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Avem primele persoane inscrise in galeria blogului ! A.M.R. in scadere |
Foarte bineeeeeeeee.....si vor mai fi!
allexa06 spune:
Zambete si incurajari aveti si din partea noastra.Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine si peste asta...si asa va fi.
Va doresc mult succes, haide-ti sunteti niste invingatori
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
SUCCES LA OPERATIE RARES!!!
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI,MAGDA!