bancuri
Sotia implineste 50 de ani. Sotul vine acasa cu un buchet imens de flori si un tablou. Pupaturile si urarile de rigoare. Sotia priveste lung la tablou, care infatisa o natura moarta: pe o masa, un trandafir, o sticla de sampanie, o paine si o sticla cu lapte:
- Bine, bine... spune sotia, ce semnificatie au toate astea de pe tablou ?!
La care sotul raspunde:
- La 20 de ani erai ca un trandafir; la 30 ca o sticla de sampanie; la 40 ca o paine calda, iar acum la 50 esti ca o vaca cu lapte...
Sotia inghite in sec si spune...
- Da, dar exista si reversul, pe care acum ti-l voi spune.... La 20 de ani, trandafir..da, da, dar prima petala nu ai cules-o tu...la 30 sticla de sampanie... spuma nu tu ai baut-o... la 40 ca o paine calda, miezul nu tu l-ai mancat... iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca cu lapte, dar sa stii ca se mai gaseste cite un tauras sa ma intrebe:"auzi,cind pleaca boul in delegatie....."
--------------------------------------------------------------------------------
Draga sotie, de ce nu-mi spui cand ai orgasm?
- Pai ce, vrei sa te deranjez in fiecare zi la birou?
--------------------------------------------------------------------------------
Sotia ajunge acasa de la cumparaturi si, surprinsa, isi gaseste
sotul in pat cu o tanara frumoasa. Tocmai cand se pregatea sa
iasa furioasa din camera, sotia este oprita de sotul sau care ii
spune: Poate ar trebui totusi sa asculti ce s-a intamplat;Venind acasa
de la serviciu, am zarit pe autostrada aceasta tanara care parea
obosita si era imbracata saracacios. Am adus-o acasa si i-am oferit o
friptura din carnea pe care o uitasesi de mult in frigider. Era desculta
si atunci i-am dat sandalele tale bune, dar pe care tu nu le mai
purtai din cauza ca nu mai erau la moda. Ii era frig si atunci i-am dat puloverul pe care ti l-am facut cadou de ziua ta, dar pe care nu
l-ai purtat niciodata pentru ca nu ti se potrivea culoarea. Avea pantalonii sfasiati si atunci i-am dat o pereche de jeansi care iti ramasesera mici, dar care de altfel erau foarte buni. Si apoi, tocmai cand se pregatea sa plece, fata m-a intrebat: Mai este ceva care sotia ta nu mai foloseste?
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste
ciobanului care se pune la panda.
Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra
primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata peste bot.
Pune lupu laba la bot si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!...
Ioana