Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

eu un lucru nu inteleg...de ce numai dupa ani pe piata, se descopera ca produsul x sau y nu este bun si ca dauneaza grav sanatatii...adica dupa ce noi am cumparat cu incredere produsul respectiv...nici nu cred ca mai are rost sa zic ceva..in ziua de azi in cine sa mai avem incredere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

si sa nu uit..la multe luniteMARC, ALEXANDRA SI ILINCA, sa cresteti mari si sanatosi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare tuturor!
De pe la 8 de dimineata ma chinui sa scriu un amarat de mesaj..

Ariana, exact asa se manifesta colicii.. Noi n-am avut episoade mai lungi de o jumatate de ore, insa este groaznic...plangeam toti ai casei de mila lui..

Simo, greu maica greu, esti un exemplu pt mine. Nu stiu de unde ai atata energie

Intreba cineva de balansoar fara vibratii, intrebarea mea e DE CE? Eu numai pe vibratii il folosesc si il calmeaza, de multe ori chiar il adoarme. E ceva ce-mi scapa mie? Nu-i chiar sanatos pt bebe?
Cand aud ce mai patesc bebeii de la vaccin ma apuca frica, noi il avem pe primul la 3 luni, ma rog sa ii fie bine. In rest, peste o saptamana avem eco de sold si eco la rinichi si cai urinare, sunt impacata ca le facem si pe astea, chiar daca sunt aproape sigura ca-i totul in regula, asa alung orice umbra de indoiala.

Doloress, mare mare rugaminte! Stiu ca tu ii dai bebelului vit D. Noua ne-a prescis tot vit D pediatrul, am luat un flacon care s-a terminat acum vreo doua saptamani si n-am mai luat altul. Ieri m-a intrebat tati daca ii mai dau, eu linistita raspund ca nu. A sarit de fund in sus un km, ca el a retinut de la dr ca trebuie sa-i dau in primul an de viata, eu am inteles ca-i dau sticluta aia si gata.. Pediatrul nu este unul care sa fie deranjat fara probleme pt o simpla intrebare...e o ciufuta care m-a dat mereu afara din cabinet pe motiv de prea ulte intrebari si prea multe sfaturi cerute..asa ca apelez la pediatrul "doloress"

Ca si Sherbi, nici eu n-a ajuns la controlul de 6 sapt, care aici este de 4 saptamani si iaca s-au facut deja 2 luni.. Nu m-a dus pt ca m-am vindecat frumos, si ma simt f bine, stiu ca nu-i in regula sa nu ma duc, dar cand ma gandesc ca isi infinge degetelele alea ascutite (ca niste scobitori) imi trece tot cheful de dus la control.

Ca si Sherbi ( din nou) si Anduta, declar si eu ca imi sinteti f dragi.. Deja este un tabiet pt mine.. Ii dau dimineata laptic piscotelului, il adorm si apoi imi iau linistita laptopul in brate si va citesc. Pana acum n-am ratat nimic! Chiar azi deschisesem forulmul cu gndul sa intreb despre crema cu protectie solara.. Sunteti mereu cu un pas inaintea mea

Mirela, iti apreciez eforturile facute pana acum.. Daca tu consideri ca ai ajuns la capat, opreste-te.. Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, muls muls si iar muls.. Imi spuneam la inceput ca o sa rezist atat cat va fi laptic in tzatzi, si acum, de vreo saptamana a scazut cantitatea de laptic (na..daca nu-i stimulat in mod natural), ii dau o masa de LP in fiecare zi si imi fac niste procese de constiinta ceva de groaza, insa azi am stat si m-am tot gandit, cocluzia: am facut tot ce se putea face, m-am chinuit cu pompa pana mi-ai iesit ochii, daca pana aici mi-a fost, eu sunt linistita ca mi-am facut "datoria" Cu cantaritul, au dreptate fetele, acelasi cantar, gol, in acelasi moment al zilei..

Fetelor, al meu a luat in ultima saptamana numai 100g in conditiile in care sub 300g/sapt n-a luat..o fi de speriat? Am zis sa mai astept inca o sapt sa vad ce se intampla, dar e un pitic acolo care nu-mi da pace!!

In rest colicii sunt pe duca , program inca nu avem, papa intre 60-140ml in functie de chef si foame, doarme cand o ora cand 5...dar ma declar multumita de el. Astept cu nerabdare rasetele in hohote de care tot povestiti
Eu tot incerc sa tin o mini cura, dar m-am indragostit de blogul laureisava si in fiecare zi mai bucataresc cate o bunate de acolo, adio dieta!

Scuze pt interventiile rare (de multe ori chiar na-m nimic de adaugat), dar sa stiti ca va raman fidela!

Pupici multi

Mergi la inceput

A, ca discutati de emigrat..Noi suntem pe drumuri de aproape 5 ani..Primi 3 in Ungaria, restul in Italia. Exista intotdeauna si plusuri si minusuri, si tot intotdeauna e mai greu departe de casa, dar daca punem in balanta beneficiile si greutatile, da, balanta inclina categoric spre emigrat! Noi in tara suntem "stabiliti" in Ploiesti, unde activiatile pe care le poti face cu un copil sunt zero..nu mai spun de parcuri, spital, medici, gradinite, scoli.. In Italia, conditiile pt mamici si pitici sunt grazave si sper sa mai stam macar 2 ani aici apoi..Dumnezeu cu mila..

La multi ani sarbatoritilor de azi si taticului de Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LAURA_LUIZA, eu intrebam de balansoar, dar ai inteles gresit, eu nu vreau din cel care vibreaza nu in ideea ca vibratiile ar dauna cu ceva, vreau din ala care se leagana (adica leagan, nu balansoar), ca io vreau sa legene bebelusa nu doar sa vibreze. Sper ca acu am fost clara, desi mie mi se pare ca am explicat cam alambicat

Cu vitamina D - da, in general se recomanda administrarea continua pana la 1 an / altii zic 2 ani. Cred ca toaste mamicile de pe aici il dau bebeilor. Este Vigantolul despre care poate ne-ai auzit vorbind mai des.Uite www.in-familie.ro/vitamina-d-sau-vigantol/" target="_blank">aici niste chestii interesante despre vit D.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Roxx mersi, m-am linistit cu balansoarul, acum astept sa se trezeasca piciul sa dau fuga la farmacie dupa vit D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Helauu si de la mine

Simo mai ce periptii..ai grija de tine,de buba drum bun.Ce nora are soacra-ta?-vba lui Mario DE MILIOANE!

Shubulina felicitari pt bubu crestinat.Asteptam pozele!

Deea _sav bafta la vaccin.Tinem pumnii pt voi

ILINCA,MARC ,ALEXANDRA

ninge in continuarenu imi vine sa cred...f.ck!

inca o faza de copchilu meu
-aduce ligheanul plin de apa
-arunca masinute,vaporase,bucati de lemne acolo
-intreb EU
-Mai..vrei sa le speli pe toate.??.
zice!
-nu vezi ca ma joc de a tsunami?????

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shine draga mea, drum bun, o sa fie bine la drum vei vedea, va dormi. Doamne Ajuta

Shubu felicitari pentru bebe crestinat, astept poze

Ariana da, asa sunt colicii, noi am avut zilnic, mult timp

Laura sunt saptamani si saptamani, nu te stresa, ai rabdare si vezi ce va mai fi

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ariana
Slava DD si noi mar rar cu colicii,dar asa sunt iubita;urla de te face praf..Sonia n-are aer ,se innegreste cand are..dar merge cu masaj si foen..se linisteste.Speram sa dispara definitiv

tatic de Sonia va trimite un buchet maaare maaare desunteti niste scumpe...multumim

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput