Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 48
Dodo-pui spune:
"Buna Dodo as dori sa retrag oferta la produsul asta. Multumesc frumos postat de: diannaalex 4/23/2011 8:46:37"
si
"Buna Dodo as dori sa retrag oferta la produsul asta. Multumesc frumos"
Am retras ofertele ... e prima data cand o fac ...sper ca am procedat corect cu butoanele
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diannaalex spune:
Fetelor stiu ca au iesit discutii dar in legatura cu licitatiile nu au fost pentru mine erau pentru o vecina care nu are internet si e relativ noua in bloc asa ca nu are la cine apela. Imi cer mii de scuze. Sper sa nu va suparati pe mine. Am anuntat-o ca nu mai iau nimic pentru nimeni de acum incolo. Mii de scuze. Si daca tot am intrat va uram si noi Paste fericit plin de liniste si pace in case si in suflete, si daca v-am gresit cu ceva imi cer iertare. Va mulktumim tuturor ca ati fost alaturi de noi si ne-ati sustinut intotdeauna. Sper ca veti fi in continuare alaturi de noi si cu ajutorul vostru sa reusim si noi sa recuperam cat mai mult.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Diana si eu sper sa nu se supere nimeni...eu nu-s suparata
Multumesc tuturor celor ce au fost,ne sunt si ne vor fi alaturicer iertare tuturor celor ce le-am gresit (sub orice forma)
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!!
si o Felicitare
Doamne ajuta!
Dumnezeu imposibilul!
alex_andra spune:
Va doresc tuturor o sarbatoare plina de bucurie, oameni dragi alaturi, sanatate, liniste si implinire
LoraG76 spune:
Sarbatori fericite si linistite va dorim!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Dodo-pui spune:
Hristos a inviat!
Dumnezeu imposibilul!
ana_25 spune:
www.youtube.com/watch?v=hkW03wq8mLw" target="_blank">Hristos a inviat!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar