Bazar Umanitar (64)

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

alexandrina, multumesc de ajutor
am trimis o parte din ele si mamicilor responsabile de cazuri si celor de la bazar.

Mergi la inceput

laura25, mai am o propunere la o mai buna functionarea a bazarului, cel putin asa cred eu
nu stiu daca exista posibilitatea, poate este si nu stiu eu, cand primesti facturile de la persoanele a caror produse le-ai castigat, nu se poate face si o lista pentru cine sunt banutii.
adica langa produs in factura sa fie trecut si numele beneficiarului, sa nu trebuiasca sa deschid fiecare produs in parte sa notez cati banuti sunt si pentru cine este.
stiu ca daca licitezi mai putin nu e asa complicat, dar pentru mine acuma de exemplu ca am peste 20 de produse la o gramada de beneficiari, trebuie sa deschid fiecare produs in parte sa vad pentru cine este, sa notez banutii, si sincer e destul de anevoios procesul.
si sincer, cateodata nu licitez din aceste motive, ca zice sora mea care trebuie sa depuna banii ca o trimit saptamanal la toate bancile din cluj, ca ori mai uit un cont, ori nu scriu bine.
multumesc mult pentru ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

va doresc un paste fericit cu liniste si lumina

Luy , am primit camasuta superba, multumim si pt bonus
mariuica-sara confirm 5 lei http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21895 de la adra-bell

am primis ca pun niste rochite de dama insa nu ama vut timp, dupa paste sigur
va pupacesc, va doresc spor la treaba si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna!
Am trimis si eu colete catre
cuteamira
Aka
Ancadragoman

Olimam bifat carticelele platite.Multumim!

Fetelor, stiu ca eu am mai trimis produse neplatite, dar va rog sa nu luati asta ca pe o graba a platii, dar m-am gandit ca programul nostru e destul de imprevizibil si nu e corect sa trimit cu intarziere hainute de copii care raman mici atat de repede.

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Am ridicat colete de la Boticelina multumim de bonus abia asteptam sa ne uitam si de la Caludia Andrici nultumim frumos.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

katteryna, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

tomaca, moni_iulia, mari_paun, ma bucur ca au ajuns cu bine si ca va plac !
Din pacate nushulica a plecat inainte sa primeasca avizul, imi pare rau, daca stiam nu mai trimiteam coletul la inceputul saptamanii. Sper sa nu te puna sa platesti taxa de magazinaj

Va urez si eu sarbatori linistite, cu multa, multa sanatate !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

katteryna, a depus azi al meu sot 30 de lei in contul Raisei, dar acum doarme c-a fost de serviciu asta noapte si am uitat sa-i cer chitanta s-o trimit. O sa fac asta maine. Va pup!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lora, am vazut ca au intrat banutii, spune-mi numai despre ce produse e vorba, stiu ca de la mine sunt pantalonasii roz.Ii bifez acum. Multumesc!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, am primit pachetele de la Claudia, Boticelina si Diannaalex.
Multumim frumos tuturor.

Boti, o sa-i pun lui Lucas filmul cu Bambi, sigur o sa-i placa. Chiar nu-l aveam. Sar'mana pt bonusul minunat.

Diana, Lucas se joaca cu trenuletul de la Alex, chiar acum. I-am explicat ca e de la Alex, Lucas e innebunit dupa trenulete, e un cadou foarte reusit, ideal zic eu, nu pot sa exprim in cuvinte cat de impresionata sunt. Multumim din suflet.

Mergi la inceput