Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 41
LoraG76 spune:
nushulica, drum bun!
Ada, Alexandrina, am de trimis colete pt. voi, o sa le pun sapt. viitoare, e ok?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
valentina_22 spune:
Edit:
Coletul era intact, deci se exclude mana unui zelos muncitor de la posta.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 nushulica, drum bun! Ada, Alexandrina, am de trimis colete pt. voi, o sa le pun sapt. viitoare, e ok? |
Hmm, as zice sa-l mai tii pana se iveste ceva de cuplat pe traseul Piatra - Mures.
Am asa un pitic cu pachetele cu un singur produs...
diannaalex spune:
Buna fetele am pus si eu cateva produse de copii la bazar nu reusesc sa pun link la fiecare acum pentru ca il am si pe baiatul vecinei mele la mine si sunt singura cu amundoi si cu catelul. O sa revin mai tarziu cu linkuri. Va invinbt la cumparaturi
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
katteryna spune:
Buna fetelor!
Madi ma bucur ca iti place colierul si se asorteaza!
Nushulica stateam pe ghimpi cu coletul ala, credeam ca nu mai ajunge si ma bucur tare ca iti plac cercelusii, sa ii porti sanatoasa!La randul meu, ii multumesc donatoarei, caci fara ea...
LoraG76 nu e graba cu plata.
Vreau sa va multumesc ca ati licitat produse puse de mine, pentru incredere si pentru tot ajutorul!
Pun si eu rochite pentru fetite mici si cochete.Revin cu link indata ce reusesc sa le pun pe toate.
Va pup. O zi frumoasa!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
georgipuia spune:
Buna ziua doamnelor Am prins si eu un moment in Joia Mare sa ajung la zi cu anunturile... am primit saptamana trecuta colete de la: mamagiuliei, Laura 25, katteryana, dianaalex mii de pupici si de flori pentru toate fetele, hainutele sunt minunate, nu am ce reprosa nimanui... multumesc si de bonusuri
Iar aseara am ridicat 3 colete:
- alexandrina - superjocul de politie... il am insirat in sufragerie... dar sunt atat de incantati si tot il asteapta pe tati sa le mai aranjeze una alta il el...
- claudia andrici - multumim mult de hainute si mai ales de bonusuri... superbe Mony de aseara s-a si imbracat in fustita de stofulita
- ancadragoman - superbe toate, si se pare ca fustita ii vine si lu Mony in vara asta
Multumesc mult fetelor! Acum sunt datoare si cu comentarii la produse
Saptamana asta am achitat si eu parte din ce mai aveam si saptamana viitoare ma achit si cu restul. Va multumesc mult pentru intelegere si pentru ca existati!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Dodo-pui spune:
Valentina... nu plati geanta ....imi cer scuze desi nu merit sa fiu iertata caci am facut iar aceeasi greseala
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, mai ales cele care sunteti moderatoare pe aici, stiu ca sunteti ocupate cu sarbatorile, dar m-as bucura daca ati incerca sa faceti mai usoara cautarea hainutelor pentru copii de da 0-4 ani, adica doua categorii, baieti si fete
nu vreau sa supar pe nimeni, dar nu cred ca e asa complicat
multumesc
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim salutare tuturor fetelor, mai ales cele care sunteti moderatoare pe aici, stiu ca sunteti ocupate cu sarbatorile, dar m-as bucura daca ati incerca sa faceti mai usoara cautarea hainutelor pentru copii de da 0-4 ani, adica doua categorii, baieti si fete nu vreau sa supar pe nimeni, dar nu cred ca e asa complicat multumesc |
Olim, am vazut cererea ta de cand ai scris prima data. Dar numai Admin are posibilitatea sa faca aceasta modificare in aplicatie. Deocamdata nu e in zona, cand apare, il trag de maneca.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me