Bazar Umanitar (64)

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, am si eu o propunere celor care se ocupa de bazar
nu ati putea la rubrica haine pentru copii de la 0-4 ani, sa deschideti si acolo doua subrubrici, haine pentru baieti, si haine pentru fetite, asa ar fii mult mai usor pentru toata lumea sa caute si sa cumpere
eu caut niste pantaloni de baieti, marilea 86, da rnu am timp sa rascolesc 230 de anunturi, si cred ca multe fete de aici renunta sa rascoleasca atatea anunturi.
sper sa nu se supere nimeni pe mine, era o sugestie doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Olim am eu niste pantaloni marimea 86 pe bej de la Next ii vin la fix acum dar nu ma indur inca...macar sa-i mai poarte 2-3 saptamani! e graba mare?Intreb pt. ca eu am sa mai pun pana in mar. 86 dar cand da caldura bine sa mai apuce sa mai poarte!
DAca e graba mai fac o data controlul si poate mai gasesc ceva!Ce culoare ai prefera?

Mergi la inceput

dany, nu e graba mare
este un baietel de n an si 1 luni, deci la var undeva la 2-3 luni in plus, care va avea nevoie de niste hainute pentru vara, deci poate sa ii poarte linistit.
daca vei mai avea ceva interesant, tricouri, pantaloni, orice pentru varsta lui astept pm
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Pun link aici cu ce ramane mic. Nu am inteles exact varsta copilului?1 an si o luna sau cat?deci te intereseaza pt. varsta aceea? Si ceva de vara ? Caci cand scot lucrurile de vara posibil multe sa nu-i mai vina si ce e mai frumos si in stare buna si f. buna pun la bazar.E ok?
Pantalonii next sunt f. frumosi si merg chiar pan'spre 22-23 luni cat avem noi acum deci spre toamna ar fi perfecti pt. baietelul in cauza.

rectific: acum m-am uitat mai bine pe ei la eticheta sunt de 80 cm si zice 9-12 luni dar inca ii vin la 22 spre 23 luni.O sa-i spal si ii pun la bazar in cateva zile oricum chiar ii sunt ficsi.

Mergi la inceput

danyam rugat sa o intrebe pe mamica in cauza exact marimea.
poti sa pui la bazar, si maid au eu cate un ochi cand am timp
acum are 1 an si 1 luna, deci la vara v-a avea 1 an si 3 luni
si da, am inteles ca e nevoie de lucruri de vara pentru puiut, ca acuma au destul, asta mai urgent, dar daca sunt pantaloni de toamna sau pt la iarna viitoare nu e nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Olim, astia nu-ti plac? sunt chiar f frumosi, i-a purtat baietelul meu.

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21277&n=blugi-baieti-HM-86-cm-12-18-luni

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

eseea, multumesc frumosam licitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,
azi am ridicat colete de la:
- mamagiuliei - am o fusta superba , imi vine perfect si ma arata tare supla. nici bluzele nu-s de lepadat, dar fusta m-a impresionat de-a dreptul .
- diannalex - imi vine tare bine bluzita si e de efect. se potriveste cu fusta de la mamagiuliei.
- katteryna - foarte frumos colierul... si e tot maro.. ca fusta de la mamagiuliei .

si am pus azi colete pt. georgipuia si ellinia.

simonapro, ma bucur ca a ajuns coletul inainte de sarbatori. si lulu m-a anuntat ca a ajuns si la ea. multumesc pt. combinatie .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

am mai pus acum un hanorac, aviz Olim

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23218

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Mady sa o porti sanatoasa ma bucur ca iti vine si ca iti place.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput