Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 36
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim mikaela, te-am intreat cu privire la scaun, daca ai drum spre nordul tarii ca as cumpara scaunul, dar daca paltesc si transportul la curier, ca am inteles ca posta nu accepta asa pachete mari, ma costa spre 200 lei, si cu aia cumpar scaun nou la cluj, targu mures sau maramures, oriunde imi este bine. multumesc pentru raspuns ducky astept vesti de la tine cand poti |
Eu am primit din Bucuresti prin curier scaun de masina pentru >15 kg si a costat aprox. 20 de lei transportul.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
olim spune:
mie mi-au spus o firma , nu fac reclama, ca m-ar costa cam 50=60 de lei mi se pare enorm de mult
ancadragoman spune:
la firma de curierat da,posta este mai ieftina
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim mikaela, te-am intreat cu privire la scaun, daca ai drum spre nordul tarii ca as cumpara scaunul, dar daca paltesc si transportul la curier, ca am inteles ca posta nu accepta asa pachete mari, ma costa spre 200 lei, si cu aia cumpar scaun nou la cluj, targu mures sau maramures, oriunde imi este bine. multumesc pentru raspuns ducky astept vesti de la tine cand poti |
Olim,eu am pus la posta un carut lui Serialbastre si cred ca si scaunelul il primeste ca si carutul era destul de voluminos si m-a costat vreo 15- lei transportul
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
madyrizi spune:
la posta primesc pana in 20 de kile, stiu sigur .
am mai pus si eu 2 produse:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23066
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23005&n=pantaloni-blug-subtire-marimea-74
olim, mai am doar o pereche de pantaloni care ar fi la masura indicata de tine si arata mult mai bine ca in poza :
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=12495&n=pantalon-blug-4-5-ani
vreau sa va spun ca daca gasiti ceva in albumul meu (in afara de masina si cerceii de aur ) care doriti sa fie la bazar, va rog doar sa-mi spuneti si il pun pt. febletile mele... de ex. un costum de baieti 6 ani, rochia de seara etc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
Selene_Bunny spune:
Posta primeste si peste 10 kg, insa se plateste SI TVA.
De ce nu folositi simulatorul de pe site-ul Postei Romane? Asa vedeti exact cat va costa.
Prin curier, Fan si Cargus, primul kg este in jur de 17-18 lei, urmatoarele kg, in jur de 2 lei.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
pooh spune:
Eu caut hainute de baietel marimea 92...nu aveti nimic?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Leditia spune:
Olim,ti-am trimis PM,pantalonii sunt mari,de aia i-am si pus la adolescenti..Astept un raspuns sa stiu ce sa fac.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lavinia.p spune:
Buna fete dragi! Azi am avut o zi plina. Am fost la posta am pus coletele pt: theophillina, NicoletaB,dicirstea,carminabulina,anca16 sper sa va placa si imi cer scuze theophillina pt tricouas
alexandrina sa dea Domnul sa vina acasa sanatos, abia astept sa-l iau in brate pe nepotelul meu scump. eu n-am stiut de mailul acela, Mady m-a luminat acum si pe mine si promit sa ramana mereu curatenie
Jasminau intrat si banuti depusi de mami ta
Olim o prietena de-a mea a trimis in Sibiu un carucior de 15 kg si a costat-o prin curier 35 ron si au venit acasa dupa carucior n-a trebuit ea sa se deplaseze cu el. vad ca vrei sa iei un scaunel, daca vrei sa-ti zic numele firmei de curierat da-mi un PM, nu stiu dc e voie sa zic direct
Va pe toate si mai revin eu cand am timp
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!