Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 34
szivarvany spune:
Alexandrina, n-am cuvinte ce rau imi pare nu mi place sa dezamagesc pe nimeni mai ales aici la bazar
Azi au mai plecat de la mine o serie de colete
Multumesc tuturor pt tot
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
pooh spune:
Madyrizi,azi sau maine incerc sa ajung la posta...e ok pentru tine daca iti trimit atunci produsul castigat de la mine?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
olim spune:
madyrizii;i cer scuze pentru cele 2 pachete.
luy, stai linistita c anu e nici o graba, eu cumpar din franta, sora mea palteste la cluj si tata primeste in maramures.pana in iunie ce ajung acasa este timp destul
o zi frumoasa va doresc
madyrizi spune:
pooh, la mine nu-i nici o graba. poti sa-l pui si dupa sarbatori, din partea mea.
Editez: pe mine ma intereseaza doar bifa la platit, ca nu ma mai descurc in facturi si vreau sa le arhivez pe cele rezolvate.
olim, nu-i problema. si daca as reface pachetul de 100 de ori n-ar fi o problema. eu ma bucur ca s-au vandut si ca vor fi folositi banutii cu folos. sper sa-ti placa si tie produsele de la mine si sa le foloseasca copilul/copiii. sa ma anunti cand pot trimite coletul .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Alexandrina, n-am cuvinte ce rau imi pare nu mi place sa dezamagesc pe nimeni mai ales aici la bazar |
Stai mami, ca n-ai nicio vina. Si daca scriai lungimea, nu stiu daca apucam s-o masor in talpa.
Se poate sa-i fi crescut piciorul pe final de iarna.
Eu cand i-am vazut am zis ca-s micuti dar am sperat pana i-a incaltat . Si fabricile au numere si numere, ca nu mai stii.
Si mai am o pereche numarul 25 licitati la bazar. mikaeela dupa ce se termina si cealalta licitatie, te rog sa-i trimiti, poate avem noroc cu ei primavara asta.
Daca-s si aceia mici, o intreb pe Adee daca-i mai doreste ca cu ea m-am duelat.
Incalceli si complicatii
pooh spune:
Mady,te-am bifat......Atunci iti pun coletul ori zilele astea,ori sapt. viitoare,cand ajung la postaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
olim spune:
madyrizi, deocamdata Alex al meu,de 3 ani jumate, dar asteptam ca iepurasul sa aduca barza prin zona
si eu ma bucur ca pot sa ajut macar cu un strop
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui lavinia.p Jasmin012 eu ma ocup de confirmari si plati pt Andrei, azi am confirmat, scuze de intarziere, vazusem banutii pe cont dar nu stiam ca sunt de la tine pana mi-a zis azi Mady. Multumim Baietelul meu scump 23.mai.2009 Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!! |
O, nu-i nimic, nu tb sa-ti ceri scuze, oricum esti mai noua la bazar si nu aveai de unde sa ma stii. Cu multa placere. Azi am lasat bani sa-mi plateasca maica-mea celelalte datorii la bazar, inclusiv manusile de la Nushulica, pe care le platesc in contul lui Andrei.
Initialele mamei sunt B.P.
olim spune:
madyrizi, tocmai am mai cumparat un pantalon de la tine
daca mai ai ceva lucruri pentru baieti de 110 cm, cumpar, asa nu imi cumpar bagaj la avion pentru la vara
luy spune:
citat din mesajul lui corap LUY, te interesa o carte (mons kallentoft)- te mai intereseaza? - ca am gasit-o pe acasa. |
Daaaa, saru'mana, am cautat-o pe la toate chioscurile de ziare si n-am mai gasit-o. Multumesc mult !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )