Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 28
gatea1980 spune:
buna madyrizi. am vazut ca ai licitat multe prod de la mine.te asigur ca sunt de calitate ai sa vezi.ptr. celelalte intrebari am trimis raspunsurile.multumesc. pupici
szivarvany spune:
Si am mai gasit cate ceva azi, daca tot se apropie iepurasul
produsele adaugate acum le gasiti pe aceasta pagina:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mamagiuliei&searchtype=2&show=current&startcount=41&endcount=66&page=2
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carminabulina spune:
Buna!
Contul de pe prima pagina al lui Mihai Darius este incorect. Nu pot face plata fara el. Cine stie si pote va rog sa-l modificati.
Multumesc!
lavinia.p spune:
Va multumim pt urari vi le intoarcem inzecit la toate, azi Rares a fost foarte fericit ca a primit cadouase, Florinelul meu scump.
Carminabulina probabil e gresit acolu dupa BTRL urmeaza 0 nu O. Eu lucrez la banca Transilvania si stiu componenta conturilor, o fi gresit ea tastand, dar oricum nu strica sa vezi ce zice maine gatea
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavinia.p Va multumim pt urari vi le intoarcem inzecit la toate, azi Rares a fost foarte fericit ca a primit cadouase, Florinelul meu scump. Carminabulina probabil e gresit acolu dupa BTRL urmeaza 0 nu O. Eu lucrez la banca Transilvania si stiu componenta conturilor, o fi gresit ea tastand, dar oricum nu strica sa vezi ce zice maine gatea Baietelul meu scump 23.mai.2009 Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!! |
Multumesc lavinia pentru raspuns. Si eu m-am gandit ca poate fi zero in loc de litera dar mai bine astept raspunsul corect.
Btw, acum la ora asta am platit si produsele licitate pentru Andrei (73 lei) o sa vezi maine dimineata la serviciu.
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Buna! Contul de pe prima pagina al lui Mihai Darius este incorect. Nu pot face plata fara el. Cine stie si pote va rog sa-l modificati. Multumesc! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Carmina, eu am facut o plata in contul acela si am avut probleme, dar pana la urma le-am dat de capat. Uite contul, asa cum il am eu:
RO92BTRL05901201U40422XX. Da, este 0 (zero) si nu O (litera o mare). Nu e niciun "o" in cont, doar zerouri.
editez ca sa spun ca este, totusi, un "o": cel de la RO, de la inceput.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
mikaeela spune:
Buna dimineata fetelor.
V-oi trimite si eu colete ptr:
Crialex
Elinia
Mamagiluiei
Ana_i
Tomaca
Claudia_andrici
Diannaalex
Di_cristea
Ancadragoman
Azi voi trimite o parte din ele si maine voi trimite o alta parte
Va pup si o saptamana cat mai placuta si linistita va doresc.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
nushulica spune:
neatza!
mamagiuliei am primit coletul,multumesc frumos sunt f frumoase!
azi trimit si eu colet pt tomaca
cu intarziere LA MULTI ANI!pt toate florile de ieri,eu abia azi am realizat ca ieri au fost floriile
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
corap spune:
Laura, primit pachetoiul. Multumesc! Mai ales bonusul a produs asa o incantare publicului (mai ales partii bolnavioare a lui)
Carmina, esti dupa-amiaza acasa? Ca am niste datorii