Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 26
mikaeela spune:
Am mai pus si eu la bazar :
-caleasca care merge, canta si lumineaza
-si o pereche blugi marimea 44-46
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Leditia spune:
Buna seara.
Am pus produse superbe,ca noi,donate de olim si o prietena de-a Dariei.Mai am cateva,urmeaza zilele urmatoare.
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=leditia&searchtype=2&show=current&startcount=41&endcount=77&page=2
O seara placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alinamoro spune:
Nushulica, am primit ieri hanoracul, foarte frumos, multumesc!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Dodo-pui spune:
o duminica frumoasa tuturor!
La multi ani celor ce-si serbeaza astzi onomastica!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diannaalex spune:
La Multi ani tuturor sarbatoritilor zilei. La Multi Ani puiul meu mic si drag, Alexandru Viorel, sa cresti mare si sa te faci bine. Te pupa mami si te iubeste mult iubitul meu
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
szivarvany spune:
Florilor, Florinilor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mikaeela spune:
La multi ani si din partea noastra tuturor ce azi isi serbeaza ziua onomastica
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
gatea1980 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE FLOARE.SANATATE MULTA SI TOT CE E MAI FRUMOS PE LUME.
madyrizi spune:
in primul rand LA MULTI ANI, FLORINILOR- FLORINELOR-CELOR CU NUME DE FLOARE!!! (mentionez doar pe nerantula, alex de diana care ii stiu sigur ca au ceva de sarbatorit azi )
apoi, gateamiha, am licitat mai multe produse de la tine. am vazut ca ai mai multe calificative negative si neutre, asa ca te rog sa ma anunti daca e vreo problema cu produsele licitate ca sa nu fie vreo problema. pe viitor intentionez sa licitez mai multe de la tine, dar depinde de calitatea produselor primite...
stiu ca par dura, de asta am fost si apostrofata, dar asta sunt si asa dansez .
o zi excelenta si eu astept o felie de ceva de la sarbatorite, chiar daca nu ma vedeti prea des pe aici .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mari_paun spune:
La multi ani ficei mele Ema (Florina-Emilia) si sotului mei Marius-Viorel sa fiti sanatosi
La multi ani tuturor celor ce serbeaza ziua numelui
in minte imi vine Flowers