Bazar Umanitar (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alexa,nu exista un regulament care sa iti interzica sa scrii asta aici,bunul simt iti spune ca nu e fair sa scrii ca vrei sa iti vinzi cosmeticele tale aici unde e vb de un forum umanitar unde pe zi ce trece se aduna din ce in ce mai multe cazuri,disperate chiar,si mamicile nu stiu cum sa strange mai multi bani!

in plus,ce ai zis tu ca donezi 10% din vanzari,hai sa fim seriosi ca nu impresionezi pe nimeni cu asta,e praf in ochi ca sa zic asa,daca chiar te impresioneaza cazul lui marius andrei i-ai dona direct cateva produse cosmetice si gata!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am ajuns ieri la banca Transilvania si am platit ce aveam pentru Bibi si Marius-Andrei. Am trimis chitantele pe mail

wow ce rapid am primit confirmarile, multumesc!

Mami de si

Hakuna matata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia.andrici

Buna eu sunt de acord cu introducere celui de al 2 caz si ma bucur foarte mult si pt primul caz.
am mai pus cateva produse pt Raul:

Sper sa ajung in oras sa imi iau bateri la aparat ca, nu mai merg si revin cu cateva produse si pt cazul nou .
Va multumim ca sunteti alaturi de toti copii cu nevoi speciale si va inbratisam cu mare drag

http://raulandrici.blogspot.com

Iar ma bagi la cheltuieli.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

arcadia, am primit confirmarea, vedem cum facem sa-ti dau produsele

carmina, eu aveam pe-acasa vreo 2 bucati, sa le caut - daca nu i-am aruncat ti-i dau direct. oricum, nu-s o mare afacere, pe mine m-au enervat la culme, sunt "din vremea lui andrei".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Am avut produse donate pt el . Am pus si banuti de la mine, dar si hainute sa se liciteze pt el. Astea dupa parerea mea sunt doar rautati, pe langa ce am pus ca am vrut eu s-au mai strans 40 lei din aceste vanzari. Nu sunt buni? Nu o sa mai scriu asta, insa in continuare voi da cei 10% catre Marius Andrei.

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

alexa,nu exista un regulament care sa iti interzica sa scrii asta aici,bunul simt iti spune ca nu e fair sa scrii ca vrei sa iti vinzi cosmeticele tale aici unde e vb de un forum umanitar unde pe zi ce trece se aduna din ce in ce mai multe cazuri,disperate chiar,si mamicile nu stiu cum sa strange mai multi bani!

in plus,ce ai zis tu ca donezi 10% din vanzari,hai sa fim seriosi ca nu impresionezi pe nimeni cu asta,e praf in ochi ca sa zic asa,daca chiar te impresioneaza cazul lui marius andrei i-ai dona direct cateva produse cosmetice si gata!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Ada, din pacate nu ai exagerat, probelama e ca eticheta e mare cat casa si scrie marimea 40 iar scamele se vad, materialul nu e stofa.
Intr-adevar e tare frumos.

Ada, Alex-andra, Mihaelka, sper sa reusiti sa rezolvati cumva problema

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

daria, eu m-am suparat pentru ca mi s-au pus cuvinte in gura.
Nu eu am pus descrierea.
Nu eu am pus marimea (desi existau si centimetrii la descriere). Da, nu e 42, e 40, dar nu 38-40, cum a zis ada.
Nu eu am spus ca e din stofa. Desi, pe site-ul de unde am cumparat-o asa este descrisa.
Nu eu am spus ca e in stare foarte buna, eu am zis ca e in stare buna si am zis doar ca aceasta viziune poate fi subiectiva.
Atat.
Din pacate, eu de la serviciu nu pot sa vad poza "incriminatoare", ca sa pot sa-mi dau cu parerea.
sacoul a avut pretul de 15 lei, parca. Eu, cand am scris postul meu, am zis ca merita, da, dar ma referam la acel pret.
Nu e vina mea ca s-a ajuns la 42 de lei.
Desi, merita cu varf si indesat si acest pret.
Sacoul este foarte frumos si are un material foarte fin la mana, e f elegant.
La naiba, eu am mers imbracata cu el la serviciu si am participat la sedinte cu conducerea bancii, cum naiba sa mi se spuna ca e material de hanorac??

In fine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sper sa va impacati cu toatele

Nici eu n-am mai apucat aseara sa fac poze, n-am deschis pc-ul deloc.
Insa geaca si impermeabilul sunt pt 4 ani ... imi pare rau Anca, Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Ada, din pacate nu ai exagerat, probelama e ca eticheta e mare cat casa si scrie marimea 40 iar scamele se vad, materialul nu e stofa.
Intr-adevar e tare frumos.

Ada, Alex-andra, Mihaelka, sper sa reusiti sa rezolvati cumva problema

daria, eu m-am suparat pentru ca mi s-au pus cuvinte in gura.
Nu eu am pus descrierea.
Nu eu am pus marimea (desi existau si centimetrii la descriere). Da, nu e 42, e 40, dar nu 38-40, cum a zis ada.
Nu eu am spus ca e din stofa. Desi, pe site-ul de unde am cumparat-o asa este descrisa.
Nu eu am spus ca e in stare foarte buna, eu am zis ca e in stare buna si am zis doar ca aceasta viziune poate fi subiectiva.
Atat.
Din pacate, eu de la servici nu pot sa vad poza "incriminatoare", ca sa pot sa-mi dau cu parerea.
sacoul a avut pretul de 15 lei, parca. Eu, cand am scris postul meu, am zis ca merita, da, dar ma referam la acel pret.
Nu e vina mea ca s-a ajuns la 42 de lei.
Desi, merita cu varf si indesat si acest pret.
Sacoul este foarte frumos si are un material foarte fin la mana.

In fine...

BAZAR UMANITAR

Oooffff...ca nu stiu cum s-o mai iau, ca sa inteleaga toata lumea...
Nu tu ai pus descrierea, asa e...Mihaela si-a cerut scuze pt asta si eu i le-am acceptat! Am mai zis ca am consultat si dimensiunile si ca ma gandeam ca e cam la limita, dar i-l voi sa sorei mele, in caz ca nu-mi vine!

Nu asta e problema...eu nu ti-am pus cuvinte in gura, am comentat doar la comentariile tale...M-ai luat de sus, ca din cate stii tu stofa are si sintetice, asa e, dar acest sacou nu e din stofa...Pe eticheta din interior este trecut marimea SIZE 10, 38 EUR, ii pot face o paza, deci nu am gresit cu nimic cand am zis ca e 38-40...
Ti-am zis doar ca am supralicitat dupa ce am vazut comentariul tau (ma repet de o mie de ori), atunci pretul era deja 40 lei, cand am deschis eu anuntul. Eu nu te-am jignit nici o secunda, zicandu-ti ca nu ai caracter si alte alea...Nu inteleg de ce te-ai fi suparat tu...Poate de acasa ai sa vezi si pozele...

Eu zic sa mai vorbim, daca e cazul, dupa ce vezi si pozele...Eu inchei aici!

Edit: Eu am hanorac din acelasi material, mai subtire, nu asa gros. Jacheta prin modelul sau este eleganta, nu din prisma materialului...Deci, vorbim de lucruri diferite...

[b]Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> [b]Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ok, eu imi cer scuze daca am folosit cuvinte jignitoare.
Prin scris se poate interpreta altfel decat fata in fata.
Si eu sunt o fire care ma aprind repede.
Deci, imi pare rau pentru situatia creata si tot ce pot sa sper este ca Ionela sa nu aiba de suferit pe viitor, adica sa nu se creeze o imagine falsa asupra produselor care vor fi donate pentru ea.

Mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa primesc lucruri care aratau intr-un fel in poza si altfel in realitate. Nu ma refer la starea lor ci la cum se vad unele amanunte sau culori, in functie de cum bate blitul, etc.

Ada, sper sa primesti scuzele mele, referitoare la unele cuvinte pe care ti le-am adresat.

Edit: imi cer scuze pentru cuvinte, nu pentru sacou, asupra caruia imi mentin parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Iti accept scuzele, pt vorbele spuse!

Cat despre sacou, eu zic sa mai vorbim dupa ce vezi pozele!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput