Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Mda, la noi viscoleste, e frig, au fost niste zile tare urate. Offf, vreau numai soare.

Mari, mi-am facut curaj si am spalat farfuriile, dar numai atat ca deja am facut prea mult

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ghiocela special am vrut sa subliniez ca parerea mea e strict personala si daca vrei s-o iei asa, e nostalgia odiseei care pt mine a fost cel putin minunata! Nu am facut pe nimeni intrus, mi-am explicat pur si simplu decizia de a veni doar in vizita din cand in cand aici... Fiecare are dreptul sa se detaseze de lucrurile care-l fac sa se simta inconfortabil, si asta am simtit eu aici, intr-un loc in care odata intram dimineata cu sufletul la gura sa citesc repede ce s-a mai intamplat! Nu e o drama pt nimeni, asa ca...

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Da, draga mea, cred ca toate care am participat la Odisee vom ramane cu nostalgia asta in suflet. De ex. eu imi aduc aminte si acuma ziua in care te-au tarat colegele la eco, asa....de control si te-ai intors socata ca ai baiat dupa ce tot timpul traisei cu gandul la fetita si-ai venit plangand sa-ti coloram caruciorul in albastru. Lucrurile astea sunt pline de emotie si nu prea se mai uita asa usor.
Dar nu tb sa uitam nici ca lumea e un organism viu in continua schimbare. Asta e! ce-a fost atunci n-o sa mai fie pt ca acum e altceva! Si tot timpul e bine sa mai fie loc de noi prieteni.
Cand ma gandesc ca fetele cele noi poate n-au avut parte de o Odisee ca a noastra, ca poate nu a scos nimeni motatele pt ele, ca poate nu le-au incurajat prietene pe care nu le-au vazut niciodata cum am facut noi....
Noi te rugam sa mai intri macar pt Tomita, sa ne spui ce si cum despre el. El e copilul Odiseei noastre dragi, alaturi de copii nostri. Si dupa cum ti-am spus, il stim pe Tomita de cand .....din-nainte ca mama lui sa stie ca e baietel!
Sa ne-auzim cu bine!

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Oramona ! Multumim tare! Am avut multe momente dificile despre care din pacate nu m-am simtit in stare sa scriu aici... Dar au trecut, n-a mai varsat, am terminat cu medicamentele pentru stomacel, a inceput sa pape bine mai bine si din fericire alimentele solide ii plac mai mult decat laptele! Pupam si noi Elisa cea frumoasa si pe mami ei! Tocmai m-am uitat la poze! Ce mari sunt toti!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:

wow viscoleste...super primavara....la noi e frig si se plimba un nor negru prin fata geamului! vreau sa scot pici afara dar a dubii cu hainutele... ma duc sa fac voodoo

si le noi e urat afara, se plimba norii pe aici...nu pot scoate copilul afara.
eu pe Toma l-am vazut mereu si stiu cum a crescut...s-a facut baiat maaare si mai simpatic decat era...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Tomita, ce dulce eeeesti!!! Adelina tot asteapta o plimbare cu tine, sa stii! Chichi, e tare dragalas si s-a dezvoltat f. bine, e un baietel puternic, felicitari!

ghiocela, nu ma fa sa plang de dorul odiseei!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna dimineatza mai la amiaza .
La multi ani sanatosi, fericiti si norocosi sarbatoritilor zilei!
Cum pasiunea mea e shoppingul pe internet, am descoperit o persoana la care pot da comanda pe multe site-uri.Eu sunt multumita de serviciile lui.Comisionul perceput de el e de 15%.Asa ca m-am gandit sa va impartasesc si voua aceste lucruri poate intereseaza pe cineva.
Eu sunt fan declarat Next si am cautat mult pana am gasit pe cineva sa aduca ce vreau, fiindca pentru baietei la noi oferta e slabutza ca si colorit.
Si mai nou am descoperit si pretul la Huggies http://groceries.asda.com/asda-estore/search/searchcontainer.jsp?trailSize=1&searchString=huggies&domainName=Products&headerVersion=v1&_requestid=142962
si la borcanele Hipp, vre-o 80 de sortimente http://groceries.asda.com/asda-estore/search/searchcontainer.jsp?trailSize=1&searchString=hipp&domainName=Products&headerVersion=v1&_requestid=145689
Site-urile sunt:
www.next.com(preferatul meu, www.mothercare.com (iau multe jucarii ieftine la oferta), www.asdadirect.com(hainute ieftine si frumoase, www.clothingattesco.com(hainute ieftine),si pentru ceilalti membrii ai familie www.newlook.com, www.fragrancedirect.com, www.asos.com,www.sportsdirect.com.
id-ul lui de mess este sageco, ii cereti toate informatiile care va intereseaza.E un baiat serios , eu comand la el de luni bune si nu am avut nici o problema.
Va doresc o saptamana frumoasa
P.S.(in soapta) Tudor s-a decalotat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Citat:

Ghiocela special am vrut sa subliniez ca parerea mea e strict personala si daca vrei s-o iei asa, e nostalgia odiseei care pt mine a fost cel putin minunata! Nu am facut pe nimeni intrus, mi-am explicat pur si simplu decizia de a veni doar in vizita din cand in cand aici... Fiecare are dreptul sa se detaseze de lucrurile care-l fac sa se simta inconfortabil, si asta am simtit eu aici, intr-un loc in care odata intram dimineata cu sufletul la gura sa citesc repede ce s-a mai intamplat! Nu e o drama pt nimeni, asa ca...

Da, draga mea, cred ca toate care am participat la Odisee vom ramane cu nostalgia asta in suflet. De ex. eu imi aduc aminte si acuma ziua in care te-au tarat colegele la eco, asa....de control si te-ai intors socata ca ai baiat dupa ce tot timpul traisei cu gandul la fetita si-ai venit plangand sa-ti coloram caruciorul in albastru. Lucrurile astea sunt pline de emotie si nu prea se mai uita asa usor.
Dar nu tb sa uitam nici ca lumea e un organism viu in continua schimbare. Asta e! ce-a fost atunci n-o sa mai fie pt ca acum e altceva! Si tot timpul e bine sa mai fie loc de noi prieteni.
Cand ma gandesc ca fetele cele noi poate n-au avut parte de o Odisee ca a noastra, ca poate nu a scos nimeni motatele pt ele, ca poate nu le-au incurajat prietene pe care nu le-au vazut niciodata cum am facut noi....
Noi te rugam sa mai intri macar pt Tomita, sa ne spui ce si cum despre el. El e copilul Odiseei noastre dragi, alaturi de copii nostri. Si dupa cum ti-am spus, il stim pe Tomita de cand .....din-nainte ca mama lui sa stie ca e baietel!
Sa ne-auzim cu bine!

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Multumesc tare mult pt cuvintele astea...tare m-au emotionat, parca mi-am reamintit cum am venit atunci de la spital si acum...am un baietel pe care nu l-as schimba pt nimic in lume! Tocmai am scris cate ceva despre noi, am pus niste poze si promit sa stau mai aproape, pe cat posibil!

Mergi la inceput

Lora pai hai, ada minunea la Bucuresti ca tot sunteti voi plimbareti si Tom ii ofera o plimbare de neuitat si-o troaca de fructe de vis :)))))

Mergi la inceput

s-a revigorat subiectul! uite-asa nu mai fac eu nic si stau in fata calc. cu tot cu copil in brate! Super!

Da' ma duc macar vasele sa le spal.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Citat:

Lora pai hai, ada minunea la Bucuresti ca tot sunteti voi plimbareti si Tom ii ofera o plimbare de neuitat si-o troaca de fructe de vis :)))))

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Da' nu mai bine veniti voi la munte?

gata, ma duc la treaba!

Mergi la inceput