Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

La intrebarea cu mesele nu prea pot raspunde exact caci la noi sunt cam insirate de-a lungul zilei dupa cum si cand are chef...dar mananca aprox. 500 ml LM (+LP), 200 g fructe, 200 g legume...Ieri i-am luat de la Organix (cred ) un fel de rulouri din orez expandat cu mar si fructe de padure pe care le mananca singur din manuta...

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu nu prea masor cantitatile, daca e satula, e ok. LP stiu ca mananca in jur de 500ml/zi, noaptea mai tocaie de la mine, dar nu stiu cat, cred ca f. putin, mai mult sta cu sanul in gura asa, de alint. Am incercat sa mai storc eu din sani, cu mana, si nu iese mult.

office, zici ca-s ok rondelele alea? Am vazut si eu la Sensiblue, dar n-am stiut daca or sa-i placa. Ins. ca o sa ii iau si eu, ca-i mai dau cate ceva in mana sa rontaie cand mancam noi, ca altfel tipa ca vrea si ea.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Lora, nu stiu daca chiar ii plac dar macar isi face de lucru cu ele ...si, vorba ta, nu mai casca atat ochii la noi cand mancam!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Mari scuze da acum imi amintesc ca mi-ai raspuns
fetele pt. raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Bebelina a papat fructe (nu mult zic eu )+ suc mar-morcov 70ml si apoi dupa jumate de ora a mancat doar 30mllm.Ea la o masa mananca 140ml lapte so....cred ca e k

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Salut fetele! Am intrat sa mai zic cate ceva despre noi, in cazul in care va mai intereseaza. Tom are 6 luni si 11 zile, 9 kg si 73cm, e super activ, merge de-a busilea si sta in picioare sprijinit, ne diversificam incet incet, pb cu stomacul au trecut cam acum o luna, colicii cam acum 2 saptamani... Am pus si poze in album daca vreti sa ne vedeti!
Imi pare rau ca sunt fete care se simt vizate, nu asta a fost intentia mea...
Ana, Oramona, Fistic, Donna, Office, Mariuk, Lora, cami, Be-one, Nadiuta, Vanyy, Ionela, imi e dor de voi si-mi pare rau ca n-apuc sa intru sa citesc tot ce scrieti tot timpul! Va si pe voi si pe bblinii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Chichi, va pup, ma uit cu Adelina acusi la poze, ca acum e cam agitata.

Edit: La noi viscoleste, pe bune!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

wow viscoleste...super primavara....la noi e frig si se plimba un nor negru prin fata geamului! vreau sa scot pici afara dar a dubii cu hainutele... ma duc sa fac voodoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Oauuuuu, am vazut un baietel tare dulce, Toma de Chichi, Doamna sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii. Tare frumos mai e . Nu stiu cand ati crescut asa bine, ca din cate stiu aveati la inceput probleme, varsa cam tot, lua putin in greutate, bine ca au trecut toate iar Toma e un grasunel superb. Tare ma bucur ca ai intrat si ne-ai povestit despre voi. De la Elisa un pup mare pt Toma( Donna, sa nu o parasti, da? ca e din prietenie) si de la mine pentru voi amandoi inca unul.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

wow viscoleste...super primavara....la noi e frig si se plimba un nor negru prin fata geamului! vreau sa scot pici afara dar a dubii cu hainutele... ma duc sa fac voodoo

Cristina mami fericita de Toma Andrei

si le noi e urat afara, se plimba norii pe aici...nu pot scoate copilul afara.
eu pe Toma l-am vazut mereu si stiu cum a crescut...s-a facut baiat maaare si mai simpatic decat era...

Mergi la inceput