Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -
Raspunsuri - Pagina 19
mikado spune:
Buna fetele si Hristos a inviat!
Va pupacesc pe toate 

floricico
si astept sa-ti vad minunea 
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
aristica spune:
HRISTOS A INVIAT!
Si imi cer scuze ca n-am mai intrat, da-s obositaaaaaaaaaaa si incantata in acelasi timp
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
QiaoBing spune:
Hristos a Inviat !
floricico abia astept cand o sa te mai refaci si bebelina prinde un somn zdravan sa ne impartasesti si noua niste impresii ... mai pe larg asa 
aristica cum stati cu pregatirile de nunta ? noi am organizat totul intr-o saptamana, cu o luna inainte de eveniment (nu sunt cu toate tiglele bine asezate, recunosc ![]()
) si a iesit de pomina ... ofer consultanta !
sa ma laud ca am reusit sa "ciocnesc" duminica de Paste menopurul si clexanul in burtica cu mana proprie !!!! ieri a fost doar clexanelul, azi iar am 2 intepaturi intr-o zi. ciur m-am facut. ma si gandeam daca beau apa ca o sa arat ca Tom din desenele animate
Sotul a facut galerie de pe margine si mai mult m-a stresat, cred ca abia astepta sa ma intepe el. dar o sa ii vina si lui randul; cand o sa am bebe in burtica o sa mi le faca el in brat.
pupici la toate fetele
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
viotimis spune:
Hristos a inviat !
si
la toate fetele !
floaredemac, felicitari ! Acum, esti o mamica fericita !
sa-ti traiasca balerina,sa fie sanatoasa tun si daca se poate si cuminte ... s-o lase pe mama ei sa mai scrie pe aici.
ramyy, la ce hematolog mergi ?
p@ulici, ai reusit sa ajungi la Dr. Uscatescu ?
p@ulici spune:
Hristos a Inviat!
In 6 mai ma duc la dna dr ... astept cu nerabdare. Voi fi la bucuresti in perioada 5-8 mai.
O zi frumoasa tuturor.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
danylini spune:
Adevarat ca a inviat!!!
Fetele mi-au venit analizele si stau cam asa
-homocisteina 4,71 in rosu val. de ref. 5-12
-folati serici >20 tot in rosu val. de ref. 4,6-18,7
daca puteti comenta despre ele va raman datoare, abea saptamana viitoare merg la dr. , multumesc
Paula sunt alaturi de tine!!! Te pup
p@ulici spune:
Danylini
multumesc mult ... stiu si apreciez ... am vazut si dincolo ca tu ai fost cea care a amintit ca azi e un an de cand am nascut-o pe Gabriela
Legat de analize homocisteina e semn ca nu ai hipercisteinemie, ceea ce e bine. La cealalalta nu ma pricep.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
mikado spune:
hello!
danylini ti-ai dozat si B12? am citit ca excesul de acid folic poate da deficit de B12.
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
QiaoBing spune:
danylini ce tratament faci acum ? daca iei acid folic e normal sa il ai marit.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
danylini spune:
Paula
multumesc fetele
, cam cu o saptamana am renuntat la femibion 1 de a imi face analizele