Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

honeys te asteptam si pe tine cu vesti bune

nokianne & feteaici multe informatii utile :
http://www.fertilethoughts.com/forums/genetic-issues/

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Neatza dragele mele,

Nooki ai PM.

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alla nu am acum hartia la mine, dar din memorie iti zic ca avea cam de 88 mil de gigei, din care a+b parca 69%, dar problema e ca forme normale numai 14%.
Am fost aseara la Mihalca si a zis ca nu e o problema majora, ca valorile pot varia in timp. I-a dat vitamine si l-caritina. Oricum, efectele sa vad in 3 luni, deci ceea ce e acum e probabil efectul stresului de dupa pierderea sarcinii.
Ce e cel mai important, e ca nu schimbam planul cu IA, avem destui gigei apti de lupta. Eu cam de sambata ar trebui sa incep stimularea asa ca am fost ieri si la Fundeni si dr U si-a dat acordul sa incep Clexane de 0.4 din prima zi de stimulare, cum mi-a recomandat Albu. Am rugat-o pe d-na Viorica sa ma invete sa ma intep in burta si ... am primit o injectie. Eu am crezut ca "ne facem" ca o facem. Dar, na, ca pana la urma am incasat-o . Si daca tot mi-a facut-o ieri a zis sa continui, deci pana la urma am inceput Clexane chiar mai devreme. Sper sa fie totul bine.

si la toate fetele si burticile

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

fetelor !

alla76 si multumesc !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Succes QiaoBing! Sunt suficienti gigei, oricum ii selecteaza inainte de IA. Cum e Clexanul? Doare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bigsister1 spune:

nokianne, mutatiile tale sunt un pic mai grave decat ale mele, dar cu tratamentul bun, nimic nu este imposibil. Acum sunt in saptamana 35, sunt pe clexane de 0,8 si mai avem putin, deci nu renunta pentru ca e posibil :-). Datorita PAI homozigot ar trebui sa incepi cu clexane 0,6. Gandeste pozitiv, ia tratamentul corect (aspenter, femibion,clexane etc)si ai sa vezi ca totul va fi bine.

ramyy- D-dimerii nu prea au nici o relevanta in cazul trombofiliei, singura analiza care e cat de cat acceptata e Factorul X activat, dar si aceasta e destul de controversata daca nu exista trombi. Nu te speria de doza de clexane de 0,6 - mai bine un pic mai mult decat prea putin - depinde si cate kg ai si care sunt rezistentele pe arterele uterine si de cum s-a dezvoltat bebe pana acum. Ce mutatii ai ? Aspenter iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

multumesc mult speranta2. Clexanul nu doare mai rau decat o intepatura nesuferita de tantar. In decembrie am apucat sa fac 7 injectii pe care mi le-a infipt sotul in brat si pot sa spun ca parca in burta a durut ceva mai putin. Poate si din cauza stratului adipos mai zdravan din zona Sa vedem cum s-o simti cand m-oi injecta singurica

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

pup fetele!

QiaoBing ai inceput intepaturile ...mult succes! tin pumnii
nokianne , ti-am trimis PM aseara
speranta tu ce mai zici?

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Fetelor eu plec de astazi in mini vacanta de Pasti si va urez tuturor de pe acum "Sarbatori Fericite", sanatate, impliniri si bebelusi frumosi si sanatosi!

24+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bigsister1

nokianne, mutatiile tale sunt un pic mai grave decat ale mele, dar cu tratamentul bun, nimic nu este imposibil. Acum sunt in saptamana 35, sunt pe clexane de 0,8 si mai avem putin, deci nu renunta pentru ca e posibil :-). Datorita PAI homozigot ar trebui sa incepi cu clexane 0,6. Gandeste pozitiv, ia tratamentul corect (aspenter, femibion,clexane etc)si ai sa vezi ca totul va fi bine.

ramyy- D-dimerii nu prea au nici o relevanta in cazul trombofiliei, singura analiza care e cat de cat acceptata e Factorul X activat, dar si aceasta e destul de controversata daca nu exista trombi. Nu te speria de doza de clexane de 0,6 - mai bine un pic mai mult decat prea putin - depinde si cate kg ai si care sunt rezistentele pe arterele uterine si de cum s-a dezvoltat bebe pana acum. Ce mutatii ai ? Aspenter iei?

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot

nu iau aspenter , iau doar acid folic , magneb6 si clexane 0,4 azi mi-a dat hematologul sa iau femibion 2..
cel mai bine ar fi sa iau medynforte dar cum la noi nu se gaseste pana il gasesc in alta parte iau femibion2.
voi luati careva medynforte? de unde le cumparati ?
astea sunt mutatiile:
1.Mutatia fact.V Leiden -negativ
2.Mutatia in gena protrombinei- negativ
3.Mutatia MTHFR 667- heterozigot
4.Mutatia MTHFR 1298- heterozigot
5.Mutatia fact.XIII Val34Leu- heterozigot (risc trombotic)
6.Mutatia PAI-1: 5G/4G - heterozigot (risc trombotic)

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput