Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Multumesc scumpa, ca la mine ti-a dat.
Pupici multi.

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neata fetele

Gata, e batut in cuie, in cateva zile o sa incep stimularea pt IA ! Si o sa fac in paralel si Clexane de 0.4. Deci cel putin o luna ma intep (eu sper ca mai mult )
Oare sa ma duc la Fundeni sa imi dea deja scrisoare medicala pt el ? Nu am nimic scris, doar recomandarea pe vorbe de la Albu.

Pupici

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Merci Mikado! O parte din ce ti-a dat iau si eu, acid folic si vitamina C, asa dupa instinct. Cred ca e bun aspenterul ala. O sa incep sa iau si eu unul la 2 zile, ca n-are ce sa strice pana ajung la ea. Sa inteelg ca astea le iei taoat viata de acum incolo?!

Mergi la inceput

AAA, si MagneB6 iau mai nou. Ca am zis ca palpitatiile alea or fi din lipsa de Magneziu.
Fetelor, o sa mergem cu sacosele de medicemente dupa noi, ca babele.

Mergi la inceput

speranta2 te inteleg perfect, asa m-am simtit si eu cand m-am vazut cu punga de medicamente. la fiecare vizita la Fundeni la lista s-a mai adaugat cate ceva: ba Vit E, ba Coenzima Q10, acum Folowise. Aaa, si eu iau cate 2 CETEBE+Zn si 2 Magne+B6 pe zi.

Stie cineva daca dr. U este saptamana asta pe baricade la Fundeni ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

QiaoBing, cam devreme pt noi generatia asta cu medicamentele si problemele. Parintii nostri parca sunt mai sanatosi ca noi. In fine, ne resemnam. Bine, macar, ca stiinta asta a descoperit mutatiile astea, ca sa stim ce e de facut, mai avem o speranta sa facem copii.
Nu stiu daca Dna. Dr. e saptamana asta la Fundeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

buna fetele!

pup si eu Honeys

speranta tratamenteul este pregatitor ...se va ajusta in functie de IA sau FIV si rezultatul urmatoarelor analize .
da, suntem ca babutele dar ce nu facem noi pentru
poti lua magne B6, rau nu are ce sa-ti faca si posibil ca acele palpitatii sa aiba legatura si cu lipsa de magneziu

QiaoBing mult succes!
vad ca tratamentul tau e mai complex , probabil are legatura cu tipul mutatiilor
nu stiu sa-ti zic daca este sapatamana asta, dar pota suna sa afli

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

mikado sa fie ! nu cred ca tine neaparat de mutatii, vad ca tu ai MTHFR 677 care, din cate am inteles, e cu o treapta mai rea decat a mea, 1298. eu incerc sa nu ma mai agit. ce imi da dr U inghit precum curcanul si incerc sa fiu zen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

la toate fetele

mikado, honeys, voua nu v-a recomandat Dr. Uscatescu Clexane ?

Mutatia MTHFR C677T – heterozigot, Mutatia PAI-1: 4G/5G – heterozigot (risc trombotic), Mutatia factorului XIII Val34Leu – heterozigot (risc trombotic); 2 sarcini oprite in evolutie: 1 la 28 saptamani si 1 la 7/8 saptamani; trombofilia depistata dupa a doua sarcina

Mergi la inceput

Vio, nu are rost sa luam Clexane daca nu suntem gravide.
E posibil sa luam incepand din perioada de stimulare a unui FIV sau IA, si in sarcina.
Eu inca n-am fost la Uscateascu, o sa ajung in mai. Dr meu ginecolog mi-a zis sa iau daca raman gravida, cand am testul pozitiv.
Deocamdata suntem pe natural.

Mergi la inceput