Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

May3, da, sora mea avea valorile astea sub tratament cu Clexane de 0,4. Incepuse injectiile din saptamana 7. Dupa saptamana 28 nu a mai repetat analiza asta pentru ca nu a mai mers la Fundeni. Inainte de sarcina facuse analizele si avea valoarea de 1,2, adica era buna, dar treptat scadea tot mai mult si sub tratament. Ea are mutatiile MTHFR si pierduse doua sarcini inainte.Vezi ce zice si dr Uscatescu dar surorii mele i-a zis ca valoarea de care iti ziceam inainte e OK in perioada asta a sarcinii si o sa scada mai mult.

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

floaredemac

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

floaredemac multe multe felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

May3, da, sora mea avea valorile astea sub tratament cu Clexane de 0,4. Incepuse injectiile din saptamana 7. Dupa saptamana 28 nu a mai repetat analiza asta pentru ca nu a mai mers la Fundeni. Inainte de sarcina facuse analizele si avea valoarea de 1,2, adica era buna, dar treptat scadea tot mai mult si sub tratament. Ea are mutatiile MTHFR si pierduse doua sarcini inainte.Vezi ce zice si dr Uscatescu dar surorii mele i-a zis ca valoarea de care iti ziceam inainte e OK in perioada asta a sarcinii si o sa scada mai mult.

Mami de 2004 si 2010

merci
deci sora ta avea si mutatii.
mie mi-au iesit negative si n-am sarcini pierdute.
poate am noroc si nu-i decat o valoare falsa data de sarcina.
sper sa imi raspunda dr Uscatescu weekendul asta.

15+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Floricico, felicitari pentru bebelusa minunata! Sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si norocoasa!!!

+24

Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)

Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 alternativ cu 0.6 1/zi. Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

FELICITARI FLORICICA!!!

Tot binele din lume pentru tine si bebelina!
Bunul D-zeu sa va dea sanatate si multe bucurii!

Si cat mai multe fete de pe aici sa te urmam...
[p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Floaredemac - felicitari!
Sunteti o familie implinita, sa fiti fericiti si sa va bucurati de multe momente frumoase impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Buna felelor! va scriu pentru ca am nevoie urgenta de un raspuns, si in acest moment nu am de unde sa-l obtin, decat de la voi;
sunt insarcinata in sapt 39 si maine am programata cezariana; la ultimele 2 ecografii bb a iesit cu intarziere de crestere de 7-8 zile, valoare tuturor IR-urilor fiind insa normala, bb se oxigena si hranea normal,; ieri am facut analizele de coagulare pt operatie, si mi-a iesit valaorea APTT un pic mai mica decat normal, respectiv 24, valorile normale fiind intre 26,4 si 39; toate celelalte probe sunt in limite normale;
ce pot face eu in acest moment? ce riscuri exista pentru copil? se poate intampla ceva cu bb la nastere? poate fi vorba de trombofilie?
mentionez ca am mai facut aceste analize la inceputul sarcinii si au iesit in valori normale, iar in luna a 7-a am repetat analizele, fara acest APTT care nu a fost trecut pe trimitere.
va multumesc anticipat si astept un raspuns urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

adialex In cazul in care bebe nu are probleme de oxigenare nu cred ca pot aparea probleme

Cat despre APTT scazut am gasit asta

Citat:
Scurtarea APTT poate fi intalnita in:
- neoplasme diseminate (mai putin cand este afectat ficatul);
- imediat dupa o hemoragie acuta;
- in stadiile initiale ale CID.

o durata mai lunga de coagulate poate fi determinata de un nivel scazut sau chiar de lipsa totala a factorilor de coagulare si poate fi cauzat de afectiuni hepatice, afectiuni renale sau tratamentul cu anticoagulante (heparina);

Din cate imi dau seama la tine din contra duce la timp lung de sangerare, sper sa nu gresesc.

Oricum cred ca nivelul nu este cu mult mai jos decat limita normala asa ca nu prea cred ca trebuie sa te ingrijorezi.
Cred ca ar trebui tie sa iti acorde o atentie deosebita dupa nastere. Nastere fara probleme, usoara, bebe sanatos care sa va aduca numai bucurii, recuperare rapida

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput